Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bir operatörlerle görüşün isterseniz çünkü günümüz telefonlarının hepsinde malum 128lik mini sim kartları var belki bulursunuz. Rom işini ise bir deneyin ama olur mu bilemem.
Evet, durum maalesef dediğim gibi cihazı değişmenin vakti gelmiş ve geçmiş bile şu an ios 10 ile beraber 5S akıcı olmasına rağmen şu an onu bile almak tehlikeli bir hareket olur.
Bu olay muhtemelen uygulamaların kendisiyle alakalı, ama iPhone 4'ün oldukça eski bir cihaz olduğunu belirteyim seneye kadar bu uygulamaların hiç birini yükleyemezsiniz.
Gerisi heyecandır :D:P
Eğer 7/24 kulaklıkta müzik dinliycem şarj da da oturup takıcam falan demiyecekseniz direk 7 alın toza ve suya dayanıklılık ois gibi farklar için değer bence :)
Mobile geçtim tamamdır :) ben o konuda biraz takıntılıyımda :D Tercih edilen renkten kastım bir renk çok fazla ilgi görüyorsa az satılan renkler biraz daha ucuzlar yani burada da olan tam olarak bu. :)
Bu arada unutmadan imlaya dikkat etmeseniz de olur ama büyük harfle başlamak forum kuralı :D
bak bu kötü olmuş işte artık elli kere inceleriz bu arada güle kullanın
not - forumda beni tanıyanların genel olarak alışmış olduğu malum klavyeden yazmak zorunda kaldım o yüzden gülücük büyük harf noktalama işareti falan yapamıyorum
öyle olduğunu sanmıyorum bu çiziklerin gold a özel olduğunu hiç sanmıyorum o durum tercih edilen renkle alakalı olur bu arada kusura bakmayın bilenler bilir malum klavyeden yazmak zorunda kaldım noktlama işareti imla vs bu klavyede pek mümkün değil
En iyisini yapmışsın tabiki içinden geldiği gibi alacaksın mesela bugüne kadar rose gold diye dolandım mattblack daha hoşuma gitti şimdi mattblack bekliyorum :D bir de 7'yi alınca şu ramazan bombası bağlayıp patlattıkları 130tl lik kılıfı alıcam aha şu linkeki belki sizede yarar :)
iPhone 7...
Amerika modeli 7 ler tıslar mı tıslamaz mı? Ve patlama riskine karşı hızlı şarj'ı kapatmam mı lazım? Lütfen biri bir şey desin bu ay ya 7 ya 6s kafayı taktım birini alıp güzelce devam edeceğim :)
Anladım sanırım öyle :)
Zaten gidip mağazadan bakın ben bütün renklerin kutularını açtırıp bakıyorum hangisi daha güzel diye :) Teşhir ürünlerinin gold olma sebebi daha dikkat çekici ve güzel gözükmesinden dolayı her yerde gold var mesela iPhone 5S çıktığında bütün teşhirler gold/beyaz dı...
Bu gün başka bir haber sitesinde okudum sizce doğrumudur?
Okuduğuma göre adam uçağa binerken görevliler adamı note7 si olduğu için durdurmuş note 7 sinin yenilenmiş olduğunu kanıtlamak için kutusunu vs. göstermiş binmiş ve uçakta alet alev alıp gümlemiş sefer iptal edilmiş. İnşaallah doğru...
Bende şu an yurt dışından alma çabasındayım getirebilirsem 7 getiremezsem 6 almayı düşünüyorum :) tavsiyeye gelirsek kamera senin için aşırı önemli değilse 7 derim bence ekran boyutu ve özellikleri gayet yeterli bir eksiklik hissetmezsin. :)
Hah! şimdi oldu :D videoda görene kadar bende unutmuştum fakir iPhone'u diyorlardı bizim burada buna. :D (pek öyle değildi ama neyse:mad:) bu arada imla dedektörü olarak "katşılaştırma" yazısı gözümden kaçmadı ;) :D:eek:
Bilmiyorum ve tırsıyorum sizin gibi bende bütün telefonları geceleri kapattırıyorum artık terörist gibi bütün telefonların ne zaman nerede patlayacağı belli değil :eek::confused:
Not : çözdüm işe besmele ile başlamamışlar :D
Arkadaşlar maalesef babam 20 gün önce bir style 7 faciası yaşadı ve hala onu kullanmaya çalışıyor :( babam sadece face, whatsapp ve bol bol arama yapan bir insan olmasına rağmen bu telefon bunların hiçbirini donup kasmadan yapamayacak kadar uyduruk bir telefon :mad: o yüzden kesinlikle...
Eh yapacak bir şey yoktu malum ortam vs. durumları belliydi oranın en son yönetimle bir sıkıntım oldu o da son oldu banlayın gitsin dedim 3000 alıp çıktım :);)
O ilkleri bilirim nasıl hissetdirdiğini ne günlerdi yav :) ilk iPhone um 3GS ilk tabletim iPad mini ilk nesil ios 6.0.1 li ikisinide çok özlüyorum hala :(
Maliyet ve kalite açısından aliexpress diyorum ben :) hep oradan aldım ben kılıflarımı o yüzden pek marka bilmiyorum cam filmi zaten nefret ettiğim için takmıyorum :)
Evet almamalıyım :) kesin dayak yerim bu yaşta :D çerçeve işinde bende aynıyım bir çözüm gelemedi edge biraz daha iyi tabi o işte :);)
Bazı şeyleri aileme beğendirmek çok zor oluyor babama edge i göstermişim ilk çıktığında eğri telefon mu olur bu ne demişti sonra kurcalaya kurcalaya sevdi :);)
Siz böyle diyene kadar aklımdan bile geçmemişti kız rengi falan cidden böyle düşünende mi var :D sadece sevemedim bir elime alıp baktım yine sevemedim sanırım bir tane satın alıp sıfırından bakmam lazım :(
Haa imla hatasıymış :) bende rose gold farklı bir alaşımdan sandım :D beğendiyseniz tabiki alın ona karışamam :p ama bir sorum olacak size bu rengi beğendiren şey nedir cidden ben bir türlü beğenemedim şu rengi :confused::)
Note 5 sağlam olsaydı aklından bile geçirme derdim ama şu anki durumda en azından 3 sene falan idare edebilecek güzel performanslı o fiyata en iyi telefon 5S :)
Youtubede her gün 9- lerin minecraft videolarını görmeye başladığımdan beri oynamıyorum eskiden böyle herkesin bildiği bir oyun değildi bir eğlencesi vardı daha yeni yeni keşfediyorduk oyunu.
Alınır neden alınmasın :) ben 5S alıyordum vazgeçtim biraz daha durup 6 alacağım şu an alabilecekseniz hiç durmayın alın montunuzu cüzdanınızı 6 nızı alıp gelin :D;)
Baktığınız iPhone dan kaynaklı bir durum o kadar mat olamaz ama samsung daha canlı renklere sahip olduğu doğru. Menü derken incelediğiniz yada kullandığınız gibi ana ekranı yok sadece uygulamalardan oluşuyor onu demek istemiştim :)
Kullanım şekli aynı internete de girer uygulama da indirir video da izletir her şey yine aynı şekilde yapılıyor ama tasarım çok farklı ve aşırı basit kilidi açıyorsunuz (4 rakamlı pin şifre ve parmak izi okuyucudan başka kilit yok) direk uygulamalar geliyor başka bir menü yada sayfa yok ama...
Açık kaynak kodlu olup yeniden yazılabilir olması, apk ların rahatça yüklenmesi, rahatça çeşit çeşit temalar yüklenmesi, ve custom rom kurabilmek vs. androidin sunduğu özgürlükler ve farklar bunlar :) bunların hiç birini ios da yapamazsın yapabilmek için jailbreak denen ve cihazı garanti dışı...
Öyle bir fark yok hatta appstore uygulamaları apple denetiminden geçerek markete yüklendiği için daha güveni oluyor ve zaten sizin kullanacağınız alana bakarsak ikiside sizin için fazlasıyla özgür olur :)
Şu ana kadar edge hakkında hiç sorun görmedim şu siyah şerit olayınıda ilk defa burada gördüm harbi ilginçmiş :eek: milyon tane drop test videosunu izleyerek zaten darbelere karşı ne kadar sağlam olduğunu görebilirsiniz:);)
Bu arada renk olarak siyah yada gümüş tercih edebilirsiniz :)
İçinde bir sürü özellik var ama o özelliğinin cihazı değil maalesef mesela 4 çekirdek işlemci demiş ama 6.0.1 kaldıramayacağı kadar ağır onun için. Resmen baş belası bir cihaz her gün servisteyiz güya yazılım atıyorlar düzelecekmiş (!)
Aslında zorluyor :) sen güncelleme geldiği halde yapmazsan her gün güncelle diye milyon kere uyarı veriyor ve zaten bir süre sonra apple ve bütün uygulamalar desteği kesiyor whatsapp bile yükleyemiyorsun ve mecburen güncelliyorsun tabi haliyle donuyor cihaz sonrasıda birdaha güncelleme alamıyor...
Migrosda 5tl ye satılıyor ama ilk sefer 25tl yüklemek zorunlu yani alıcaksanız yanınıza 30tl alın. dolum yapmak için ptt atmleri, ing atmleri ve migrosları kullanabilirsiniz fakat ptt atm leri dolumda %10 komisyon alıyor o yüzden ing bank varsa oradan dolum yapın onlar ücretsiz. Kartın aylık 2tl...
Bu aralar iPhone 7 lerde tıslama sorunu görülmeye başlanmış bolca ve şu tanıtımdaki jetblack lerde durduğu yerde çizik çizik oluyormuş bence biraz bekleyin derim ben.
İstanbul çevresinde mi yaşıyorsunuz shifti kırdım soru işareti daha önce izmir ankara amasyada bulundum okul iş vb sebeplerden şimdi erurumdayım bir kere dahi görmedim :D
Ülkede kaç tane nexus 4 gördün :) şimdi sokağa çıkıp 10 kişiyi çevirsen 6 sı aa google telefon mu yapıyo yaa der. :D:p iPhone dediğimiz telefonu bütün dünya alem biliyor böyle bir durumda elbette gündeme olay olması normal :);)
Ama araba değil bu arabaya ihtiyacın olur kiralarsın. Bu telefon ve bana normal gelmiyor paran varsa direk alırsın zaten hele 200tl hiç mi hiç normal değil telefona acil ihtiyacın olsa kiralamazsın 50tl ye ve daha ucuza nokialar var hemde kalıcı :) ayrıca çalıntımı kaçak mı ne olduğu bile belli...
Sabaha kadar onlarla uğraştım baka bir yer kalmadı sanırım. hayır öyle pis bir insanda değilim evide her gün siliyorum bunlar neyi görüp geliyor anlamadım öbürü balkonu yemişti buda salonda dolanıyor :mad::mad::mad:
Merhabalar hort olacak ama başım dertten kurtulmuyor iki saattir uğraşıyorum salona işgal çalışması yapmışlar hem de bu seferki aşırı çirkin siyah renkli bir şeydi allah yarattı demeyip süpürgeyi beynine indirdim bu sefer. tiksinmekten ayaklarımı yere koyamıyorum sanırım taşınacağım.
Oyun ağır psikopat oyunu biraz meşgul olan parantez ehehe parantez kapa iki sevgiliyi şantajlama görevi var :eek::D:p
ama en çok beğendiğim şey san andreas haritasında geçmesi :D
Eğer o manyaktan bahsediyorsan adamın ismi trevor o herifin adı tam bir psikopat adam denizin limanın ayağına adamı bağlayıp etek giydirip ağzına el bombası koyuyor :eek:
Senaryoyu oynadınmı bilmiyorum hani eski oyunlarda komplo teorileri falan vardı ya full dalga geçmişler bol bol üçgenler uzaylıar trollükler falan var oyun boyunca :D
Uyduruk notebook klavyesi işte 11.6 inç ekranı var 2 usb girişi var birine mose takılı diğerine klavye taktık oh mis cd yeri zaten yok bilgisayarcı yapamazsa süper oldu vallaha
Hiç bir şey dökülmedi şu ana kadar shiftlerden birini yanlışlıkla içine göçerttim çılartmaya çalılırken bir de koparttım bir baktım diğer shiftte bozuldu format attım yine düzelmedi ikiside.