Samsung Galaxy Note 7 Kullananlar Kulübü

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Uber
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

MuhammedSC

Profesör
Reaksiyon puanı
484
Selam arkadaşlar,kısmet olursa bende note 7 ye geçmeyi düşünüyorum,tabi sorunsuz seriler gelince;şu an iphone 6s plus kullanıyorum,7 plus alacaktım ama benim için 7 plus tamamen hayal kırıklığı oldu,tamam iyi performans sunuyor ama elimdeki 6splus ta arda kalır yanı yok,demem o ki 7 plus benim için çok gereksiz,note serisi heb benim içimde bir ukte olmuştur
Bence cihazınız daha yeni bir sonraki Note serisini tercih edebilirsiniz. 6S+ ta sorun yaşamıyorsanız tabii.

DrMFD

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Keşke Note7 kullanmasaydım o deneyimi yaşayınca Apple Huawei ekranlarından tatmin olamıyorum ulan Samsung tutunacak dalımızı bırakmadın ne güzel note4-5-7 seri seri gidioduk

E.Lokmanoglu

Öğrenci
Reaksiyon puanı
22
Bence cihazınız daha yeni bir sonraki Note serisini tercih edebilirsiniz. 6S+ ta sorun yaşamıyorsanız tabii.
Valla note 7 piyasada olsa şu an alırım,çünkü ios belli bir süreden sonra kabul edilemz oluyor,gereksiz kısıtlamalar can sıkıyor

oguzokman

Asistan
Reaksiyon puanı
35
Sırf bu note 7 de ki problem den dolayı gittim s7 edge aldım. Neyse bi sene idare eeceğiz bu telefonla. Darısı note 8 e. Hem note 7 den ağzı yüzü baya yandı samsung beyin.

Eski hesap22

Profesör
Reaksiyon puanı
801
Sırf bu note 7 de ki problem den dolayı gittim s7 edge aldım. Neyse bi sene idare eeceğiz bu telefonla. Darısı note 8 e. Hem note 7 den ağzı yüzü baya yandı samsung beyin.
Eskiden olsa sadece paraya bakar can güvenliğini sallamazlardı bırakın yansın biraz başları :)

oguzokman

Asistan
Reaksiyon puanı
35
Güzel tercih s7 edge
evet güzel tercih fakat gönlüm hala note 7 den yana. Ve hala note 7 almayı düşünüyorum. Fakat kendi düşünceme göre note 7 artık damgalı eşşek gibi oldu. Sağlam cihazla dönüş bile yapsalar ki yapacaklar insanlar güvenmiyor note 7 e. Bakalım işte note 8 ya da s7 edge performansına göre note 9a nasip olacak :)

zbahadir

Öğrenci
Reaksiyon puanı
15
Biraz bakındım da öyle Note 7 ayarında alınabilecek bir cihaz yok. S7 Edge kavisli ekranı yüzünden sevemedim yoksa güzel cihaz.

oguzokman

Asistan
Reaksiyon puanı
35
Biraz bakındım da öyle Note 7 ayarında alınabilecek bir cihaz yok. S7 Edge kavisli ekranı yüzünden sevemedim yoksa güzel cihaz.
bahadir abi note 7 ayarında gerçekten cihaz yok. Bir senedir bekliyordum çıkmasını. Çıktıktan sonra alacaktım dedim ilk parti üretimleri alınmaz başımıza dert açmasın. İyiki de almamışım. Ve içime kurt düştü açıkcası abi bu saatten sonra note 7 alınmaz diye gittim s7 edge satın aldım. Yaklaşık olarak 4 senedir iphone 5 kullanıyorum. Bakalım inşallah telefonda kronik bir sıkıntı çıkmaz da rahat ederim. Yoksa bir sene idare etmek durumunda kalacağım s7 edge ile. Aklımın bir köşesinde hala note 7 var abi. Allah nasip ederse note 8 ya da note 9 a talip olacağım :D

ismlyldrm27

Öğrenci
Reaksiyon puanı
20
Bütün note serisini ilk çıktığı gün alıp kullanan bir notesever olarak cihazimi değişim kapsamında servise vereli 23 gün oldu geçici tel olarak HTC a9 kullanıyorum ve hem android ten hem telefondan soğudum arkadaş note serisi hakikaten ayrıcalık hiçbir telde haz alamıyorum tat tuz yok şu 10 günlük süreçte değişim yapilsadA cihazima kavussam resmen iple çekiyorum ...

ErhaNNote7

Öğrenci
Reaksiyon puanı
8
Türkiye piyasasına girmeden önce ön sipariş vererek ilk Note 7'lerden birini 16 ağustosta kullanmaya başladım.

Şimdi de yeni Note 7 bana verilene kadar elimdeki eski Note 7'yi kullanıyorum ve bu mesajı da elimdeki eski Note 7 ile yazıyorum.

Eski Note 7'm "Patlamadı ve Patlamayacak" arkadaşlar, eminim. Çünkü yüksek performansla kullandığım zamanlarda ve son gelen güncelleme ile şarjı %60 ile sınırlanmadan önceki şarjlarında bile ""ısınma problemi yaşatmadı"" bana.

Babam gelse elimdeki Note 7'yi alamaz.

Samsung anca yenisini verir, eskisini alır.

Kimse elimdeki eski Note 7'yi alıp Yeni Note 7'yi verene kadar markası Samsung bile olsa Note Serisi haricindeki hangi tlf olursa olsun "abidik gubidik emanet bi tlf veremez" arkadaş.

Attan inip eşşeğe binemem :)

ismlyldrm27

Öğrenci
Reaksiyon puanı
20
Açıkçası ben hata yaptım erken teslim etmekle ve ilk defa başıma geliyor ha iyi tarafından bakıyorum note serisi dışındaki cihazlar gerçekten hayal kırıklığı kullanan bilir note kullanmak ayrıcalıktır açıkçası ilk defa oldu umarım bir daha olmaz ve belirtilen tabirle attan inip eşeğe bindim artık başa gelen çekilir

Lonesomecowboy

Doçent
Reaksiyon puanı
198
Bütün note serisini ilk çıktığı gün alıp kullanan bir notesever olarak cihazimi değişim kapsamında servise vereli 23 gün oldu geçici tel olarak HTC a9 kullanıyorum ve hem android ten hem telefondan soğudum arkadaş note serisi hakikaten ayrıcalık hiçbir telde haz alamıyorum tat tuz yok şu 10 günlük süreçte değişim yapilsadA cihazima kavussam resmen iple çekiyorum ...
Note bambaska bir dunya gercekten. Samsungun uretim bandindan cikan bir cihaz evladiyelik olurken digeri bes para etmez olabiliyor. İste pil sorunu da bunun en büyük kaniti.

Umarim bu samsunga ders olur da utetim kalitesini degistirir, yeni standartlar getirir.

oguzokman

Asistan
Reaksiyon puanı
35
Note bambaska bir dunya gercekten. Samsungun uretim bandindan cikan bir cihaz evladiyelik olurken digeri bes para etmez olabiliyor. İste pil sorunu da bunun en büyük kaniti.

Umarim bu samsunga ders olur da utetim kalitesini degistirir, yeni standartlar getirir.
Getirmeli ve de getirecek abi. Eğer bu yeni note serileri sıkıntılı çıkarsa vay samsungun haline. Ben s7 edge aldım su an için memnunum. Ama note serisi hep aklımın bir köşesinde. Sanırım note 8 ya da note 9 a nasip olacak bana.

exclusive80

Asistan
Reaksiyon puanı
35

ben de aynı durumdayım. cihazı servise vereli tam 1 ay oldu. hala bekliyorum :)

Mozdemir17

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
Note7 gerçekten çok başarılı bir cihazdı. Yanlız Çanakkale'de elimdeki cihazı değişime gönderemiyorum. Aldığım yere Bimeks'e gidiyorum biz almıyoruz servise gitmeniz gerekir diyorlar. Samsung servisi de aldığınız yere gidin diyor. Saştım kaldım. Telefon hala elimde. Hayır şarz süresini %60 a düşürmeselerdi de kullanmaya devam etseydim bari. Umarım buradan bir yetkili görür de çare bulur durumuma.

ilhanergincan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
7
Arkadaşlar samsungun aramasını beklemeyin samsung bayilerine gidin ellerinde cihaz var ben nautilus kadıköye sordum kutuyla gelib değişim yapılıyor dediler.

ilhanergincan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
7
Ben gittim cihaz değişimini yaptırdım sizlerde en yakın samsung bayilerine gidin değişimi yaptırın. Aksesuarı isterlerse samsung sitesinde nite 7 değişimi için yapılan paylaşımı söyleyin orada 15. Madde telefonla gelen ve sonradan alınan aksesuarlar hariç yazıyor. Aksesuarları kesinlikle vermeyin.

ismlyldrm27

Öğrenci
Reaksiyon puanı
20
Ben gittim cihaz değişimini yaptırdım sizlerde en yakın samsung bayilerine gidin değişimi yaptırın. Aksesuarı isterlerse samsung sitesinde nite 7 değişimi için yapılan paylaşımı söyleyin orada 15. Madde telefonla gelen ve sonradan alınan aksesuarlar hariç yazıyor. Aksesuarları kesinlikle vermeyin.

Servise vermeseydim keşke dedirten bir olay daha şimdi mecbur cihazların servisin eline ulaşmasını bekleyeceğim işin yoksa bekle ayın 15 ine kadar bu iş çözülmezse ciddi isyan sebebi artık sıkıldım cidden bu arada yeni cihazları alan arkadaşlara hayırlı uğurlu olsun en kısa sürede bizim cihaz sorunuda çözülür umarım

ilhanergincan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
7
Servise vermeseydim keşke dedirten bir olay daha şimdi mecbur cihazların servisin eline ulaşmasını bekleyeceğim işin yoksa bekle ayın 15 ine kadar bu iş çözülmezse ciddi isyan sebebi artık sıkıldım cidden bu arada yeni cihazları alan arkadaşlara hayırlı uğurlu olsun en kısa sürede bizim cihaz sorunuda çözülür umarım
Servise başvurun cihazınızı geri isteyin gidin bayilerden değiştirin. Değiştirirken aksesuarları kesin alın arkadaşlar kalemine kadar bırakmayın

exclusive80

Asistan
Reaksiyon puanı
35
ben de Samsung bayisine sordum. yeni cihazların bu haftaiçinde gelmesi yüksek ihtimal dediler

DSD

Öğrenci
Reaksiyon puanı
11
Türkiye piyasasına girmeden önce ön sipariş vererek ilk Note 7'lerden birini 16 ağustosta kullanmaya başladım.

Şimdi de yeni Note 7 bana verilene kadar elimdeki eski Note 7'yi kullanıyorum ve bu mesajı da elimdeki eski Note 7 ile yazıyorum.

Eski Note 7'm "Patlamadı ve Patlamayacak" arkadaşlar, eminim. Çünkü yüksek performansla kullandığım zamanlarda ve son gelen güncelleme ile şarjı %60 ile sınırlanmadan önceki şarjlarında bile ""ısınma problemi yaşatmadı"" bana.

Kimse elimdeki eski Note 7'yi alıp Yeni Note 7'yi verene kadar markası Samsung bile olsa Note Serisi haricindeki hangi tlf olursa olsun "abidik gubidik emanet bi tlf veremez" arkadaş.

Aynen ben de öyle yaptım. Değişim talebimi oluşturdum. Cihazı istediler, yedek telefon olarak Samsung A7 2016 modelini vereceklerdi istemedim ve cihazı teslim etmedim. %60 şarj bir günü rahat çıkarıyor. Yenisi gelene kadar kullanacağım.

exclusive80

Asistan
Reaksiyon puanı
35
Aynen ben de öyle yaptım. Değişim talebimi oluşturdum. Cihazı istediler, yedek telefon olarak Samsung A7 2016 modelini vereceklerdi istemedim ve cihazı teslim etmedim. %60 şarj bir günü rahat çıkarıyor. Yenisi gelene kadar kullanacağım.

aslında senin yaptığını ben de yapacaktım ama telefon ertesi gün kilitlenip açılmayınca mecburen servise vermek zorunda kaldım. forumlardan okuduğum kadarıyla bendeki sıkıntı pilden değil, işlemci ile RAM arasında yönetimi sağlayan elektronik parçadaki sıkıntıdan kaynaklanmış :)

Apocalypse_

Profesör
Reaksiyon puanı
1,283

Bu nasıl bir mantıktır ya telefonu vermemek ne demek ?
İleride patladığında ağlanma o zaman

Eski hesap22

Profesör
Reaksiyon puanı
801
Piyasaya bomba gibi atılım yapıp yanına kimseyi yaklaştırmadı helal olsun eski note 7 lere :D