Samsung Galaxy Note 7 Kullananlar Kulübü

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Uber
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

exclusive80

Asistan
Reaksiyon puanı
35
ya benim anlamadığım yeni telefonu alan arkadaşlar telefonları nasıl teslim aldılar? Samsung Türkiye, Ekim ayının ortasından itibaren değişim işlemleri yapılacak şeklinde bir açıklama yapmıştı. Ne oldu da telefonlar bu kadar erken dağıtıma başlandı? Samsung Türkiye, kendisi mi ayakta uyuyor ya da bizleri mi ayakta uyutmaya çalışıyor? anlamadım gitti

exclusive80

Asistan
Reaksiyon puanı
35
ayrıca yeni parti telefonları alan arkadaşlar, telefonlarınızda aşırı ısınma var mı? son gelen haberlere göre yeni parti telefonlarda aşırı ısınma varmış. telefon şarj edilirken bile çok ısınıyormuş. sizde de böyle bir durum var mı?

ilhanergincan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
7
Ben aldim diyen arkadaşlardan ses çıkmıyor. Samsungla konuştuğumda bana sadece gold renginin dağıtımı yapılıyor dendi. Her kafadan bir ses çıkıyor

Cesur Doğan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
4
Yeni parti urunlerde asiri isinma sorunundan bahsediyolar. Bunuda gorunce iyice sogudum telefondan siz ne dusunuyorsunuz?

zbahadir

Öğrenci
Reaksiyon puanı
15
Pil kapasitesini 3000mA'da bıraksalardı bunlar hiç yaşanmayacaktı. Küçücük alana 3500mA sığdırabilmek için bataryayı fazla sıkıştırmışlar bundan dolayı da sorun çıkarma olasılığı artmış.

Samsung'un yeni cihazları geciktirmesinin bir nedeni vardır. İkinci bir şoku kaldıramazdı. Hem bir telefonu fabrikadan çıkarmak o kadar kolay değildir. Her parçasını Samsung yapmıyor birilerine yaptırdığı pek çok parça olduğu kadar elektronik komponentleri de temin etme aşaması ve fabrikayı hazırlama aşaması o kadar kolay değildir.

Ben olsam itibar kaybının önüne geçmek ve müşteriyi memnun edebilmek için Note7 Second Edition diye elden geçmiş bir model yapardım. Bu modelin adı çıkmış ne yaparsan yap kullanıcı diken üstünde olacak.

Ama bu bir yerde iyi oldu. Samsung bundan sonra yoğurdu üfleyerek yer ve cihaz yaparken sağlamlığından iyice emin olmadan piyasaya sürmez.

seyitgumus

Öğrenci
Reaksiyon puanı
7
Merhaba arkadaşlar.
Benim cihazım gold ve 3 gün önce aradılar gittim aldım yazmıştım bunu.
Isınma konusunda bi sıkıntım yok. Tabiki ısınıyor actigim uygulamalardan sebep ama aşırı bir sıkıntı yok.
Güncelleme geldi pil ile ilgili yükledim ve şarj göstergesi yeşile döndü bu sağlam olduğu anlama geliyormuş.
Öğrenmek istediğiniz başka birşey varsa yanıtlayabilirim.

exclusive80

Asistan
Reaksiyon puanı
35
Merhaba arkadaşlar.
Benim cihazım gold ve 3 gün önce aradılar gittim aldım yazmıştım bunu.
Isınma konusunda bi sıkıntım yok. Tabiki ısınıyor actigim uygulamalardan sebep ama aşırı bir sıkıntı yok.
Güncelleme geldi pil ile ilgili yükledim ve şarj göstergesi yeşile döndü bu sağlam olduğu anlama geliyormuş.
Öğrenmek istediğiniz başka birşey varsa yanıtlayabilirim.

benim anlamadığım Samsung Türkiye o zaman neden cihaz değişimleri Ekim ayının ortalarında yapılacak diye açıklama yaptı? ben de bekliyorum hala

baronsavas

Cezalı
Cezalı
Reaksiyon puanı
3
Tam bi telefon alalim diye niyetlendik almadan patladi oda. Bu saatten sonra bu cihaz alinir mi? Samsungdan baska android telefon yalan gibi. İphone gibi bencil ve sabi

deneme1337

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Benim Cihaz Siyah. Muhtemelen Yil Basinda degistirirler.

Bu arada bi daha Samsung tan tel alicaksam, 3-4 ay beklerim. Elektronik Dunya si Samsung tan "Cihaz piyasaya ciktigi gibi satin alinmamali!" dersi aldi diye dusunuyorum.

Zamanla bi cihazin, ne kadar saglam oldugu belli olur, hemde fiyati duser.

ismlyldrm27

Öğrenci
Reaksiyon puanı
20
Bazı arkadaşların yaptığı yorumlarda yeni cihazları aldıklarını beyan etmişler ben cihazımı değişim için vereli neredeyse 1 ay oldu lakin ses seda yok üstelik birkaç defa da müşteri hizmetleri ile görüştüm değişim cihazları ekim ortasını bulur dediler yeni cihazı aldım diyen arkadaşlar acaba kore veya amerika dan mı aldılar sırf bu konu için 6 ayrı kişi ile görüştüm samsungla lakin hepsinin söylediği ekimin ortasında yeni cihazlar dağıtılmaya başlanacaktır dediler yani ekim sonuna kadar muhtemelen bu iş biter veya eylülün ilk haftası kusura bakmayın ama insanlarla alay eder gibi bilgi paylaşılmamalı burada bir bilgi ve forum kardeşliği var bunu suistimal etmemek gerek diye düşünüyorum saygılarımla

zbahadir

Öğrenci
Reaksiyon puanı
15
Bende alanların olduğunu duydum. Sağlamlığından emin oldukları cihazlar varsa onlardan teslim edilmiş olabilir. Sonuçta üretim aşamasında farklı parti cihazlar üretilmiş olabilir.

Eğer bütün cihazlar gerçekten sorunlu olsaydı Samsung etkilenen cihazlar için IMEI sorgulama sayfası oluşturmazdı.

ismlyldrm27

Öğrenci
Reaksiyon puanı
20
Resmen soğuk duş etkisi yarattı bende yeni note 7 de patlamış
Ayrıca buradaki kutuda belli yeni olduğu işaretten ama aldım diyen arkadaşlar kutu resmi atmamislar bana biraz mantıksız geldi açıkçası tabi yalan demiyorum fikrimi beyan ediyorum

Ekli dosyalar

• IMG-20160928-WA0002.jpeg
    IMG-20160928-WA0002.jpeg
    2 MB · Görüntüleme: 434

seyhmus21

Profesör
Reaksiyon puanı
255
Yenilerde patlıyorsa vay halimize bence note 7 yeni baştan üretilmeli ya da seri sonlanmalı batarya patlaması ciddi bir şey umarım kimse yaralanmaz ben olsam başka bir edition şekilde gene piyasaya sürerim daha kaliteli malzeme kullanırım daha çok satar ama samboom bu şekilde devam ettikçe iş zor

ErwinSmith

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
344
İade eden arkadaslara tavsiyem daha fazla dert sahibi olmayan iPhone 7 plus satılıyor o fiyata alın geçin.
Yemin ederim çektiğiniz çileye değmez. Samsung'un espirisi Apple a göre uygun fiyat sunmasiydi artık o da yok.

seyhmus21

Profesör
Reaksiyon puanı
255
İade eden arkadaslara tavsiyem daha fazla dert sahibi olmayan iPhone 7 plus satılıyor o fiyata alın geçin.
Yemin ederim çektiğiniz çileye değmez. Samsung'un espirisi Apple a göre uygun fiyat sunmasiydi artık o da yok.
İphone 7'de de tıslama var ama hiç değilse patlamıyor mantıklı bir tercih olur iade alanlar için note 7'nin üzerine bir 400tl daha koymaları lazım

MuhammedSC

Profesör
Reaksiyon puanı
484
Sorunlu telefondan sorunlu telefona gecmek nekadar mantikli ? Alin s7 edge gecin

deneme1337

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2

Patlamis Note 7 bile Iphone dan daha iidir! xD

bthndmrc

Asistan
Reaksiyon puanı
111
Tıslama olayıda ne kadar abartıldı ya bende iphone 5 vardı 2 yıl önce oda kulağını yaklaştırdığında bi ses çıkarıyordu

exclusive80

Asistan
Reaksiyon puanı
35
ben de bugün Samsung mağazasını aradım. bana yeni parti telefonların 9 Ekim'den itibaren tüm Türkiye'de aynı anda değişime verileceğini söyledi. bu nasıl iş anlamadım gitti. forumda telefonu teslim alan arkadaşlar var oysa. :confused:

DSD

Öğrenci
Reaksiyon puanı
11
Bazı arkadaşların yaptığı yorumlarda yeni cihazları aldıklarını beyan etmişler ben cihazımı değişim için vereli neredeyse 1 ay oldu lakin ses seda yok üstelik birkaç defa da müşteri hizmetleri ile görüştüm değişim cihazları ekim ortasını bulur dediler yeni cihazı aldım diyen arkadaşlar acaba kore veya amerika dan mı aldılar sırf bu konu için 6 ayrı kişi ile görüştüm samsungla lakin hepsinin söylediği ekimin ortasında yeni cihazlar dağıtılmaya başlanacaktır dediler yani ekim sonuna kadar muhtemelen bu iş biter veya eylülün ilk haftası kusura bakmayın ama insanlarla alay eder gibi bilgi paylaşılmamalı burada bir bilgi ve forum kardeşliği var bunu suistimal etmemek gerek diye düşünüyorum saygılarımla
İlk parti Note 7'ler gelmiş ve rengi GOLD. Bu renk talep edenlerin değişim talepleri karşılanıyor şu anda. Diğer renkler de 15 Ekimi bulmadan değişim işlemleri yapılır. Patlama işini çok fazla hata ile ilişkilendirmeyin derim. Şu anda finans piyasasında 3. Dünya savaşı başladı. Olayları iyi okuyanlar anlar ne demek istediğimi. Konu ile ilgili Wolkvagen'in ABD'de 15 milyar $ emisyon cezasnı, Apple firmasına Almanyada 13 milyar $ kesilen vergi cezasını, Alman deutsche bank'ın batışını, buna mukabil AB'nin ABD firmalarına karşı bir çok davasını iyi analiz etmek lazım. SDN'nin şu haberi de asıl amacı yansıtmış Galaxy Note 7 alanlar ne yaptı? - ShiftDelete.Net Note 7 ile birlikte bir çok iphone kullanıcısı samsung firmasına kaymıştı. Patlama olayından sonra ise kaçanların büyük kısmı iphone'ye gidiyor.

Son düzenleme:

DrMFD

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Konuşma sırasında aniden kapanma sorunu oldu birkaç kez bende. Başına gelen var mı? Yarın telefonu verip parasını alıp daha ucuz yollu Huawei p9 veya xiaomi mi5 e geçmeyi düşünüyorum 3.600 veriorz binbir türlü dert Apple zaten saçma sapan uçuk fiyat değişen özellik yok. Şu donanım takıntısını fazla abartığmızı düşünüyorum

DSD

Öğrenci
Reaksiyon puanı
11
Arkadaşlar Note 7'de google play müzik harici müzik uygulaması yok mu? Ben bulamadım. Note 5'de vardı bu uygulama.

Lonesomecowboy

Doçent
Reaksiyon puanı
198
Note ailesi aslinda cok kullanisli. Kalem olayi bambaska zaten. Pcye ihtiyac duymadan bircok seyi yapabilirsiniz. Note 7 de buna daha da fazla ozellik getirilmisti. Sanssizlik hem de buyuk sanssizlik. Hadi egilme,bukulme,soyulma veya cekmeme olsa anlarim da patlama buyuk olay.

Ote 4te cekmeme probleminden millet bikmisti. Samy uzerine bile alinmamisti bircok kisi servisten gereken cevabi ve memnuniyeti elde edemeyince iosa yonelmisti. Ki ben de bu kitleden biriyim. Hic olmazsa sorunumuz oldugunda adam gibi muhattap olabilecegim bir musteri hizmetleri mevcut. Guncelleme vs de isin icine girince en mantikli secim iphone oldu.

Ama note yine eski gunlerine dondugunde geri gelecegim.

exclusive80

Asistan
Reaksiyon puanı
35
İlk parti Note 7'ler gelmiş ve rengi GOLD. Bu renk talep edenlerin değişim talepleri karşılanıyor şu anda. Diğer renkler de 15 Ekimi bulmadan değişim işlemleri yapılır. Patlama işini çok fazla hata ile ilişkilendirmeyin derim. Şu anda finans piyasasında 3. Dünya savaşı başladı. Olayları iyi okuyanlar anlar ne demek istediğimi. Konu ile ilgili Wolkvagen'in ABD'de 15 milyar $ emisyon cezasnı, Apple firmasına Almanyada 13 milyar $ kesilen vergi cezasını, Alman deutsche bank'ın batışını, buna mukabil AB'nin ABD firmalarına karşı bir çok davasını iyi analiz etmek lazım. SDN'nin şu haberi de asıl amacı yansıtmış Galaxy Note 7 alanlar ne yaptı? - ShiftDelete.Net Note 7 ile birlikte bir çok iphone kullanıcısı samsung firmasına kaymıştı. Patlama olayından sonra ise kaçanların büyük kısmı iphone'ye gidiyor.

ben de Gold rengi talep etmiştim ama hala bekliyorum. Samsung mağazası bana tarih olarak 9 Ekim söyledi. bekleyip göreceğiz bakalım :)

E.Lokmanoglu

Öğrenci
Reaksiyon puanı
22
Selam arkadaşlar,kısmet olursa bende note 7 ye geçmeyi düşünüyorum,tabi sorunsuz seriler gelince;şu an iphone 6s plus kullanıyorum,7 plus alacaktım ama benim için 7 plus tamamen hayal kırıklığı oldu,tamam iyi performans sunuyor ama elimdeki 6splus ta arda kalır yanı yok,demem o ki 7 plus benim için çok gereksiz,note serisi heb benim içimde bir ukte olmuştur