Samsung Galaxy Note 7 Kullananlar Kulübü

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Uber
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Voyager

Öğrenci
Reaksiyon puanı
22
Ben bugün iade aldım. Değişimde olan varsa paranızı iade isteyin. Yüksek olasılık Note 7 tekrar toplatılacak ama para iadesi yerine hediye çeki, S7 Edge falan teklif edebilirler. Tüketici Kanunu açıkça paranın size iade edilmesini şart koşuyor. Yani hiçbir alternatifi kabul etmeyin. Sonuçta 4 ay son S8 çıkacak. Ne olacağı belli olmaz bu yüzden hakkınız olan parayı içeride bırakmayın.

Son düzenleme:

exclusive80

Asistan
Reaksiyon puanı
35
Ben bugün iade aldım. Değişimde olan varsa paranızı iade isteyin. Yüksek olasılık Note 7 tekrar toplatılacak ama para iadesi yerine hediye çeki, S7 Edge falan teklif edebilirler. Tüketici Kanunu açıkça paranın size iade edilmesini şart koşuyor. Yani hiçbir alternatifi kabul etmeyin. Sonuçta 4 ay son S8 çıkacak. Ne olacağı belli olmaz bu yüzden hakkınız olan parayı içeride bırakmayın.

söylediklerin çok mantıklı. ben de yaklaşık 1 ay önce değişim istemiştim ama teknik servis iade talebini kabul eder mi bilmiyorum.

Voyager

Öğrenci
Reaksiyon puanı
22
söylediklerin çok mantıklı. ben de yaklaşık 1 ay önce değişim istemiştim ama teknik servis iade talebini kabul eder mi bilmiyorum.
Note 7 bazı ülkelerde satışa kapatıldı. Samsung Türkiye açıklaması yakında gelir. Senin cihazın serviste kalma süresi dolmuş. Cihazı iade isteme hakkın var.

Mozdemir17

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
Bu gün çıkan satışının durdurulması kararından sonra note 7'mi değişim değil iade etme kararı verdim ve iade ettim. Şimdiye kadar kullandığım en iyi telefondu. Nazar değdi güzelim telefona. Ama yine de note 7 için vazgeçmeyip bekleyeceğim. Umarım samsung bir an once kurtulur bu başındaki beladan.

Mozdemir17

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
Bu gün çıkan satışının durdurulması kararından sonra note 7'mi değişim değil iade etme kararı verdim ve iade ettim. Şimdiye kadar kullandığım en iyi telefondu. Nazar değdi yazık oldu güzelim telefona. Ama yine de note 7 için vazgeçmeyip bekleyeceğim. Umarım samsung bir an once kurtulur bu başındaki beladan.

E.Lokmanoglu

Öğrenci
Reaksiyon puanı
22
Note 7 Kullanıcılarına tavsiyem sorun telefonun işlemci hızından ve batarya yapımı ve su geçirmez olduğu için patlaması
Bu kanıya nerden vardınız diyenleri duyar gibiyim :)
Arkadaşlar olaya şöyle bakın su geçirmez diye bir telefon yok belli bir metreye kadar su geçirmez telefon bunu ilk Sony yaptı ve suya düşüp su alan ürünü çoktur ve kullanıcı hatası olarak Sony kullanıcıları suçlamıştır bu bir yaşanmış olaydır pazar stratejisi hep bişeyleri biz yaptık biz iyiyiz reklamdan sürümden kazandı Samsung ama Note 7 ile kendi ayağına kendi sıktı Cihazı kullananlar bence satın paranızı alın daha iyi bir telefon alın kullandığınız ürün bir patlıyan bomba.
İyide kardeş şu an note 7 den daha iyi bir cihaz yok,alınası bir tek not 7,yani note 7 den sonra hiçbir cihaz heyecan uyandırmıyor doğrusu

Ozzynight

Doçent
Reaksiyon puanı
12
S8 mobil kongresinde tanitilicak Note 7 batarya üreten mühendisleri işten çıkarma başladı şirketi mali ve manevi olarak zarara uğradı sektör gidişi iyi olan telefon lekelendi bekleyip S8 almanız daha doğru bir yatırım olur

Cesur Doğan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
4
Beyler note 7 almak isteyen biri olarak düşüncelerinizi bekliyorum. Sizce bundan sonra note 7 alınırmı yoksa başka alternatifleremi bakayım?

SmokeXD

Dekan
Reaksiyon puanı
1,876
Samsung tamamen üretimi durdurdu ve artık note adında bir telefon çıkmayacağını söyledi.

FOM

Profesör
Reaksiyon puanı
1,264
Note 7 devri bitti bence. Samsungta bir çalışan ile konuşmuştum bu serinin sonlandırıp yeni bir seri çıkartılabileceğini söylemişti örn: note7s note8 vs vs. Bence de öyle olacak heralde yada tamamen bitirp s8'e yönelecekler

Apocalypse_

Profesör
Reaksiyon puanı
1,283
Note 7 devri bitti bence. Samsungta bir çalışan ile konuşmuştum bu serinin sonlandırıp yeni bir seri çıkartılabileceğini söylemişti örn: note7s note8 vs vs. Bence de öyle olacak heralde yada tamamen bitirp s8'e yönelecekler
Bence ya note 6 çıkarılmalı yada Note 7 de atlanıp note 8 eğer 7 ile devam ederse insanların şüphesi devam edecektir

alper konuralp

Öğrenci
Reaksiyon puanı
9
Açıkçası note 7 kullandıktan sonra diğer hiç bir telefon kullanma isteğim kalmadı. Ne olur ne olmaz diye biraz araştırma yaptım ama hiç bir telefon bana note 7nin sağladığı hissiyatı sağlamadı. Bende yenisi gelecek mi diye bekleyeceğim. Bu arada telefonu değiştirmek için mutlaka önceden servise vermek gerekiyormuş. Ben ben bunu bilmiyordum. Değişim zamanında eskisini verip yenisini alacağımızı sanıyordum. Dün Samsung u aradığımda söylediler.

FOM

Profesör
Reaksiyon puanı
1,264
Bence ya note 6 çıkarılmalı yada Note 7 de atlanıp note 8 eğer 7 ile devam ederse insanların şüphesi devam edecektir

Note 6 çıkarsa satmaz eski model gibi kalır note 7 zaten malum note8 olabilir yada farklı bir isim. Birde bence s8 e abanıp her özelliği koyup bu arada yaşananları unutmaya çalıştırmak için bir çalışma yapıp yine bu tip bir sorun yaşanabilir.

Apocalypse_

Profesör
Reaksiyon puanı
1,283
Note 6 çıkarsa satmaz eski model gibi kalır note 7 zaten malum note8 olabilir yada farklı bir isim. Birde bence s8 e abanıp her özelliği koyup bu arada yaşananları unutmaya çalıştırmak için bir çalışma yapıp yine bu tip bir sorun yaşanabilir.
note 6 ya geri dönme şansı yok o zaman note 7 isimi devam ettirirse yine kazanç elde edemeyecek 7 den dolayı kazanç elde etmek için sıfır bir isimle başlamalı Oda Note 8

peki buna ne diyorsun :D

14567981_978160218977949_6296264607581430386_n.jpg

ismlyldrm27

Öğrenci
Reaksiyon puanı
20
Bu gün çıkan satışının durdurulması kararından sonra note 7'mi değişim değil iade etme kararı verdim ve iade ettim. Şimdiye kadar kullandığım en iyi telefondu. Nazar değdi yazık oldu güzelim telefona. Ama yine de note 7 için vazgeçmeyip bekleyeceğim. Umarım samsung bir an once kurtulur bu başındaki beladan.

Ben 1 aydır değişim bekliyorum forumdakiler bilir bu hafta değişim olacak diye beklerken üretim durduruldu sinirlerim bozuldu resmen ve Note 7 yi kullandıktan sonra note 5 e bile geri dönesim gelmiyor açıkçası öyle muazzam bir telefondu sağlık olsun diyeceğimde akibeti hemen belli olsaydı devam mı tamam mı en azından ona göre geçici telle idare eder yine de ısrarla beklerdim ama akibeti belli değil görüldüğü üzere note 5 e dönmeyi düşünüyorum mecbur note sever olarak lakin s7 edge yi de denemeyi istiyorum forumda s7 edge kullanan arkadaşlar varmı acaba olulmlu olumsuz deneyimlerini paylaşırlarsa sevinirim en azından yönlendirici olur başka marka düşünmüyorum touchwiz den tutturun herşeyine adapte olmuş birisi olarak diğer markalar bana sıradan geliyor açıkçası hele ki şu anda htc a9 kullanıyorum geçici olarak ama telefondan soğudum resmen veya ben ısınmak istemediğimdendir kimbilir

FOM

Profesör
Reaksiyon puanı
1,264
note 6 ya geri dönme şansı yok o zaman note 7 isimi devam ettirirse yine kazanç elde edemeyecek 7 den dolayı kazanç elde etmek için sıfır bir isimle başlamalı Oda Note 8

peki buna ne diyorsun :D

Ekli dosyayı görüntüle 11759

Bizim ülkemizde trolleme çok var çoğu kurumun ciddi içerik paylaşacağına trollediğini görüyorum ama iyi trollemişler[emoji1]

exclusive80

Asistan
Reaksiyon puanı
35
Note 7 bazı ülkelerde satışa kapatıldı. Samsung Türkiye açıklaması yakında gelir. Senin cihazın serviste kalma süresi dolmuş. Cihazı iade isteme hakkın var.

eywallah çok saolasın. ben de iade isteyip S7 Edge almayı düşünüyorum. nasıl olsa donanım olarak Note 7 ile aynı. yine de işimi görür diye düşünüyorum

FOM

Profesör
Reaksiyon puanı
1,264
Ben 1 aydır değişim bekliyorum forumdakiler bilir bu hafta değişim olacak diye beklerken üretim durduruldu sinirlerim bozuldu resmen ve Note 7 yi kullandıktan sonra note 5 e bile geri dönesim gelmiyor açıkçası öyle muazzam bir telefondu sağlık olsun diyeceğimde akibeti hemen belli olsaydı devam mı tamam mı en azından ona göre geçici telle idare eder yine de ısrarla beklerdim ama akibeti belli değil görüldüğü üzere note 5 e dönmeyi düşünüyorum mecbur note sever olarak lakin s7 edge yi de denemeyi istiyorum forumda s7 edge kullanan arkadaşlar varmı acaba olulmlu olumsuz deneyimlerini paylaşırlarsa sevinirim en azından yönlendirici olur başka marka düşünmüyorum touchwiz den tutturun herşeyine adapte olmuş birisi olarak diğer markalar bana sıradan geliyor açıkçası hele ki şu anda htc a9 kullanıyorum geçici olarak ama telefondan soğudum resmen veya ben ısınmak istemediğimdendir kimbilir

Buradan gerekli bilgilere ulaşabilirsiniz kullanıcılar tarafından.

Samsung Galaxy S7 ve S7 Edge Kullananlar Kulübü

FOM

Profesör
Reaksiyon puanı
1,264
bu başlığın kapanacağı günlerini görüyorum :D
nedense :D

Valla ben pek zannetmiyorum hâlâ iade etmeyen tanıdıklarım var anlatıyorum durumu oralı olmuyor yüzünde patlarsa ne olucak diyorum hiç oraları değil bizim insanımız çok hayalperest biraz gerçekçi olmak lazım. Eskiden mesela kominin üzerinde olurdu gece şarjda telefon şimdi uzak bir köşede etrafında birşey olmayan yerde şarja takıyorum patlar felan yangın çıkar bizi bile tedirgin ettiler.