Samsung Galaxy Note 7 Kullananlar Kulübü

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Uber
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Apocalypse_

Profesör
Reaksiyon puanı
1,283
Valla ben pek zannetmiyorum hâlâ iade etmeyen tanıdıklarım var anlatıyorum durumu oralı olmuyor yüzünde patlarsa ne olucak diyorum hiç oraları değil bizim insanımız çok hayalperest biraz gerçekçi olmak lazım. Eskiden mesela kominin üzerinde olurdu gece şarjda telefon şimdi uzak bir köşede etrafında birşey olmayan yerde şarja takıyorum patlar felan yangın çıkar bizi bile tedirgin ettiler.
insanlar kalın kafalı olduğu için anlamıyorlar ki bir firma niye keyfe keder telefonlarını toplasın, samsung durduk yere telefon toplatacak firma değil.
herkes kendisi çeker valla yarın öbürgün vay efendim telefon cebimde patladı yüzümde patladı diye ağlarlar.

FOM

Profesör
Reaksiyon puanı
1,264
insanlar kalın kafalı olduğu için anlamıyorlar ki bir firma niye keyfe keder telefonlarını toplasın, samsung durduk yere telefon toplatacak firma değil.
herkes kendisi çeker valla yarın öbürgün vay efendim telefon cebimde patladı yüzümde patladı diye ağlarlar.

Aynen öyle kesinlikle katılıyorum 2.5 milyon cihaz geri çağırılıyor uyarı yapılıyor hiç oralı değiller. Ne kadar yönlendirmeye çalışsak da işe yaramıyor inşallah patlamaz ama patlarsa yarın öbür gün geri götürse samsung diyecekki kardeşim ben getir dedim getirmedin şimdi daha da getirme artık ileriyi hiç düşünmüyorlar o kadar para vermişler. Paradan da geçtim dediğim gibi sağlık söz konusu.

Apocalypse_

Profesör
Reaksiyon puanı
1,283
Aynen öyle kesinlikle katılıyorum 2.5 milyon cihaz geri çağırılıyor uyarı yapılıyor hiç oralı değiller. Ne kadar yönlendirmeye çalışsak da işe yaramıyor inşallah patlamaz ama patlarsa yarın öbür gün geri götürse samsung diyecekki kardeşim ben getir dedim getirmedin şimdi daha da getirme artık ileriyi hiç düşünmüyorlar o kadar para vermişler. Paradan da geçtim dediğim gibi sağlık söz konusu.
herkes sonucuna katlanacak neyse biz başlığımıza gidelim :D

seyhmus21

Profesör
Reaksiyon puanı
255
Herkes telefonunu kapasın note 7 satış ve üretimi durduruldu Türkiye deki Note 7'ler ne olacak bakalım gear vr da desteğini geri çekti

exclusive80

Asistan
Reaksiyon puanı
35
biraz önce teknik servisi aradım. cihazı iade almak istediğimi söyledim. yeni Note 7 nin gelmesi çok yakın dedi ama güvenlik açısından Note 7 kullanmaya korkar olduğum için cihazı Samsung mağazasına iade edip S7 Edge alacağım. şu an için verilebilecek en mantıklı karar bu şekilde görünüyor

YunusemreGürbüz

Öğrenci
Reaksiyon puanı
7
Ben 1 aydır değişim bekliyorum forumdakiler bilir bu hafta değişim olacak diye beklerken üretim durduruldu sinirlerim bozuldu resmen ve Note 7 yi kullandıktan sonra note 5 e bile geri dönesim gelmiyor açıkçası öyle muazzam bir telefondu sağlık olsun diyeceğimde akibeti hemen belli olsaydı devam mı tamam mı en azından ona göre geçici telle idare eder yine de ısrarla beklerdim ama akibeti belli değil görüldüğü üzere note 5 e dönmeyi düşünüyorum mecbur note sever olarak lakin s7 edge yi de denemeyi istiyorum forumda s7 edge kullanan arkadaşlar varmı acaba olulmlu olumsuz deneyimlerini paylaşırlarsa sevinirim en azından yönlendirici olur başka marka düşünmüyorum touchwiz den tutturun herşeyine adapte olmuş birisi olarak diğer markalar bana sıradan geliyor açıkçası hele ki şu anda htc a9 kullanıyorum geçici olarak ama telefondan soğudum resmen veya ben ısınmak istemediğimdendir kimbilir
Hocam ben de note 7 ilk toplandiginda vermistim. Oyle kaliteli bir telefonu birakmak zor olmustu lakin yapacak bir sey yok suan s7 edge kullaniyorum ve tavsiye ederim ki note7 den sonra kullanilacak tek telefon s7 edge bence

exclusive80

Asistan
Reaksiyon puanı
35
Hocam ben de note 7 ilk toplandiginda vermistim. Oyle kaliteli bir telefonu birakmak zor olmustu lakin yapacak bir sey yok suan s7 edge kullaniyorum ve tavsiye ederim ki note7 den sonra kullanilacak tek telefon s7 edge bence

aynı fikirdeyim ben de S7 Edge kullanmayı düşünüyorum :)

Lonesomecowboy

Doçent
Reaksiyon puanı
198
asung note 7nin fisini cekti. Onu oldurdu. Bakalim bundan sonraki hamlesi ne olacak

Cesur Doğan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
4
beyler bu durumda yeni note telefonu gelicekmi? yoksa yeni bir seriyemi geçilecek?

Cihan Avar

Öğrenci
Reaksiyon puanı
8
beyler bu durumda yeni note telefonu gelicekmi? yoksa yeni bir seriyemi geçilecek?
Bence bu kadar patlamadan sonra artik note 7 üretilmez.Ama daha samsung'un henüz bir açıklaması yok.Ben senin yerinde olsam note7den vazgeçer s7 edge alırım:)

Cesur Doğan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
4
Bence bu kadar patlamadan sonra artik note 7 üretilmez.Ama daha samsung'un henüz bir açıklaması yok.Ben senin yerinde olsam note7den vazgeçer s7 edge alırım:)
bende öyle düşündüm. Ama note 7 aşırı hoşuma gitmişti. 4-5 ay sonrada s8 çıkıcak acaba onumu beklesem :)

uğurözbayrak

Asistan
Reaksiyon puanı
18
ben biraz daha bekliycem. o ki herşey bir anda değişiyor. parcası kalıbı belli zor birley değil. bir kaç değişim. burda bazılardı sanki iphone ceosu mutluluklar neşe saçmalar.

Cihan Avar

Öğrenci
Reaksiyon puanı
8
bende öyle düşündüm. Ama note 7 aşırı hoşuma gitmişti. 4-5 ay sonrada s8 çıkıcak acaba onumu beklesem :)
Sen bilirsin şuankı telefonun seni marta kadar idare edecekse s8 i bekle ama bide fiyatı yüksek oolarak çıkacak onu düşünerek bekle :)

Cesur Doğan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
4
ben biraz daha bekliycem. o ki herşey bir anda değişiyor. parcası kalıbı belli zor birley değil. bir kaç değişim. burda bazılardı sanki iphone ceosu mutluluklar neşe saçmalar.
bende öyle düşünüyorum bakalım belki ismini değiştirip yeniden piyasaya sürebilirler..

Mozdemir17

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
Dün note 7 mi iade ettim ve dünden beri ona denk bir telefon arıyorum. Note 7 ile S7 edge arasında spen dışında pek fark yok gibi görünüyor. Ama benim için bu önemli bir fark. Iphone 7 plus'ı da çok araştırdım. Ama izlenimlerim doğrultusunda gönlüm bunu da almaya razı olmuyor. Bir Mucize olsa da Note7 ye tekrar kavuşsam. Bir buçuk ayda çok alışmıştım ve teslim ederken çok üzüldüm. Eski bataryalarla bir çözüm olsa keşke de yine piyasaya sürseler. Samsung ilerleyen zamanlarda ne karar verecek çok merak ediyorum. Bir iki hafta beklemekte fayda var. Ama elimdeki telefon ile daha fazla beklemeden s7 edge de karar kılacağım gibi görünüyor.

Ozzynight

Doçent
Reaksiyon puanı
12
S7 ve S7 edge amerikada ve bir kaç ülkede patlamış Samsung ayağına sıktı dikkatli olun sağlık önemli gerisi yalan.

Black15

Asistan
Reaksiyon puanı
151
S7 ve S7 edge amerikada ve bir kaç ülkede patlamış Samsung ayağına sıktı dikkatli olun sağlık önemli gerisi yalan.
Bu zamana kadar S7 'nin patladığını görmüyorduk şimdi patlamaya başladı. Ne ilginç tesadüf(!)

Entürkteynment

Doçent
Reaksiyon puanı
186
Note serisinin ilk telefonunu kullananlar bile sizden daha mutlu.Hangi cesaretle kullanıyorsunuz resmen cebinizde el bombası var.

MR.Anonymous

Dekan
Reaksiyon puanı
498
Note 5 kullanıcıları çılgınlar gibi halay çekiyormuş[emoji23]

Lonesomecowboy

Doçent
Reaksiyon puanı
198
Note 5 kullanıcıları çılgınlar gibi halay çekiyormuş[emoji23]
Saka maka samsungun amiral gemisi oldu yeniden. Acayip guncelleme gelir buna, samsungun elinde kalan guvenli kalesi. İyi korumasi lazim.

Batarya degismesine ragemn bunlarin olmasi hayli ilginc. Konusulan, hizli sarjin duzgun calismasini saglayan ve pile hizli sarj komutu gonderen mikrocipten kaynaklanan hata neticesinde pilin aurekli enerji almasi sonucu bunlarin olmasi. Ama samsung bile bilmiyor bu nasil olur diye....

Voyager

Öğrenci
Reaksiyon puanı
22
7 ay önce çıkan S7 Edge fiyatı 3.300'e fırlamış. 4 ay sonra yenisi çıkacak. Fırsatçılıktan başka birşey değil. Umarım millete para iadesi yerine bu zamlı cihazları teklif etmezler. S7 Edge tasarımı Note 7'nin tırnağı bile olamaz. Note 7'yi birkaç gün kullandım ama şimdi elim hiçbir cihaza gitmiyor. Samsung gerçekten yaptığı hatayı gidermek istiyorsa S8 lansman tarihinde kalemli yeni bir cihaz tanıtımı yapmalı.

Cesur Doğan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
4
Note 7'yi o kadar istedim ki şimdi onun yerine bi telefon düşünemiyorum. Şimdi yeni bir telefon çıkarmazlar heralde?