Evet32 gb'mı?
Arkadaşlar size tavsiyem her duyduğumuza inanmamak cuma günü yada pazartesi günü Samsung Türkiye tüm Note 7 kullanıcılarını memnun decek bir açıklama yapacaktır. Biraz sabır gerçekten bizler memnu kalacağız acıklamadan
Arkadaşım kaynak var açıklamayı bekleyin kimseyi kandırmak niyetinde degilim. Açıklama içeriklerini gördüğünüz de kararınızı verinBunun için bir kaynak mevcut mu ? Böyle bir bilgi geleceğinden eğerki mevcut değilse bu tarz bilgilerle kullanıcıları yanlış yönlendirmeyelim.
Arkadaşım kaynak var açıklamayı bekleyin kimseyi kandırmak niyetinde degilim. Açıklama içeriklerini gördüğünüz de kararınızı verin
Kaynagima söz verdim isim belirmeyeceğim. Samsung Türkiye cuma en geç pazartesi açıklama yapacak sabredin eğer ki içerikler kimseyi memnun etmeyecek düzeyde olursa yada açıklama yapılmazsa istediğinizi yapabilirsiniz. Benim yalan konuşmadığımı yakında görürsünüz. Ben kimse mağdur olsun istemiyorum gereksiz bilgilerle insanların kafası karıştı benim soylediklerim nettirKaynak varsa kaynağı bilelim. Kaynak paylaşmadan böyle net konuşmalar yapmayalım yanlış yönlendirme oluyor. Kaynağınız var madem belirtiniz.
Kaynagima söz verdim isim belirmeyeceğim. Samsung Türkiye cuma en geç pazartesi açıklama yapacak sabredin eğer ki içerikler kimseyi memnun etmeyecek düzeyde olursa yada açıklama yapılmazsa istediğinizi yapabilirsiniz. Benim yalan konuşmadığımı yakında görürsünüz. Ben kimse mağdur olsun istemiyorum gereksiz bilgilerle insanların kafası karıştı benim soylediklerim nettir
Açıklama yapacağını her kes bilebilir bu konuda değildi anlatmak istediğim. Ben açıklama içeriklerinin mağdur olan bizleri tatmin edecek düzeyde olacak. Ben bunu iddia ediyorumevet nette bir yerden Samsung'un Cuma günü açıklama yapacağına dair bir haber okumuştum.![]()
Açıklama yapacağını her kes bilebilir bu konuda değildi anlatmak istediğim. Ben açıklama içeriklerinin mağdur olan bizleri tatmin edecek düzeyde olacak. Ben bunu iddia ediyorum
Merak etmeyin sıkıntı çıkmayacakben de öyle tahmin ediyorum. inşallah Samsung bir sıkıntı çıkartmaz bu konuda![]()
Samsung muhtemelen cihazları öldürecek bir update gönderecektir. Sonra gidip s7 edge alın diye.
Maalesef benim için büyük hayal kırıklığı oldu. S7 Edge in 2669 tl ye hepsi burada da satıldığı bir zamanda bize 3000 tl ye vermek istiyorlar.Merak etmeyin sıkıntı çıkmayacak
Para iadesi isteyip hepsi buradan almak mantıklıBimeks te 2899 :
https://www.bimeks.com.tr/urun/samsung-g935f-galaxy-s7-edge-black-150456
Hepsi burada da 2669 :
Samsung Galaxy S7 Edge (Samsung Türkiye Garantili) Fiyatı
Vodafone sözleşme şartlarını sağlayamadığı için iptal edilecek. Süreç aşağıdaki gibi işler. S7 Edge bunlardan alınmaz. 2600 satış fiyatı bunlar 3000'den vermeyi teklif ediyor. İşin doğrusu şuan Note 7'nin yerini hiçbiri tutmaz. Bence birkaç ay bekle, S8 çıkacak. Hatta S-Pen destekli yeni bir cihaz tanıtılabilir. Ben Şubat ayına kadar bekleyip Iphone 7 ya da yeni Samsung modelllerine göre birini seçmeyi düşünüyorum.arkadaşlar ben cihazı Vodafone dan tarifeye ek ücretle aldım. bana maliyeti 4152 Tl oldu. cihazı servise göndermiştim. servis, cihaz açılmadığı için cihazı Samsung'a teslim etmiş. cihazı satın aldığım yer, sözleşme iptali için cihazı geri getirmemi istiyor ama elimde cihaz yok. şimdi Samsung'tan ücret iadesi de istesem S7 Edge de istesem her türlü zararım var. ne yapacağım bilmiyorum![]()
Sende benim gibi note 7'yi bekleyenlerdensin. Bir gelisme varmi? yada yeni bir model gelicekmi bilgin varmi?bu bimeks akşam giyat düştü şimdi yükseldi. üye girişi yapamıyorum şifremi unuttum deki kod mod girdim bilibmeyen hata diyor. bu bimeks ne ayak
O kadar telefon hakkında harika diyordun vermeyi bile düşünmüyorum diyordun bak üretimi bile durdu.bu bimeks akşam giyat düştü şimdi yükseldi. üye girişi yapamıyorum şifremi unuttum deki kod mod girdim bilibmeyen hata diyor. bu bimeks ne ayak
Vodafone sözleşme şartlarını sağlayamadığı için iptal edilecek. Süreç aşağıdaki gibi işler. S7 Edge bunlardan alınmaz. 2600 satış fiyatı bunlar 3000'den vermeyi teklif ediyor. İşin doğrusu şuan Note 7'nin yerini hiçbiri tutmaz. Bence birkaç ay bekle, S8 çıkacak. Hatta S-Pen destekli yeni bir cihaz tanıtılabilir. Ben Şubat ayına kadar bekleyip Iphone 7 ya da yeni Samsung modelllerine göre birini seçmeyi düşünüyorum.
Eğer mobil operatörünün sunduğu tarifeli hat sözleşmesini iptal etmek istiyorsanız:
- Bunun için sözleşme imzalamış olduğunuz ilgili mobil operatörünün iletişim hattı ile temasa geçerek, sürecin nasıl işleyeceğini öğrenebilirsiniz.
- Hiçbir ek maliyet size yansıtılmadan sözleşmeniz iptal edilecek ve ilgili operatörünüz tarafından size alternatif seçenekler sunulacaktır.
beklemedeyiz. notu kapatacaksa s7. çıkaracaksa bir sene bile beklerim.Sende benim gibi note 7'yi bekleyenlerdensin. Bir gelisme varmi? yada yeni bir model gelicekmi bilgin varmi?
hala mükemmel diyorum. herkez mükemmel diyor. sorun teknik sorun. yenisi bote 7 den de iyi olacak. teknik bi hata yüzünden niye vazgeçeceğiz ki. ha note serisi son bulursa ki sanmıyorum. kalem i en güzel olan cazibesi olan bir telefon. hele bi note un durumu belli olsunO kadar telefon hakkında harika diyordun vermeyi bile düşünmüyorum diyordun bak üretimi bile durdu.
hocam Vodafone müşteri hizmetlerini aradım. "bayinin cihazı Samsung'a teslim edip Samsung'dan cihaz parasını alması gerekiyor. o nedenle bayi, siz cihazı getirmeden sözleşmeyi iptal edemez." dedi. yani eliniz mahkum kalan 22 ay cihazın parasını ödeyeceksiniz demeye getirdi ama iade ücreti alsam 552 TL zararım oluyor. bu zararı da Vodafone üstlenmiyor. ne saçma birşey
Samsung'a şikayet et. Vodafone sözleşme şartlarını yerine getiremediği için herşeyi iptal etmek zorunda. Bayii telefonu almış almamış senin sorumluluğun değil. Telefonu servise bıraktığın an artık yasal süreç onların arasında işler. Kabul etme.