Apocalypse_
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 1,283
Ikinci el Sarı Apple iPhone 7 Plus Cep Telefonu sahibinden.com'da - 345132634
Diyecek birşey bulamadım
Diyecek birşey bulamadım
Asıl buna ne demeliMuhahaha yurdum insanı[emoji1]
O kadar para ver, herkes sana potansiyel terörist gözüyle baksın. Olacak iş değil.Bunu görmüştüm ama kötü birşey şuan kendimi note7 alan birisi yerine koydumda uçağa binerken sıkıntı yaşıyorsun 3500 para vermişsin vay vay vay
O kadar para ver, herkes sana potansiyel terörist gözüyle baksın. Olacak iş değil.![]()
Canlı bomba niyetine gez işteO kadar para ver, herkes sana potansiyel terörist gözüyle baksın. Olacak iş değil.![]()
Bende apple cıyım da bunun yaptığına başka birşey denir ama .La elmacılar var ya siz, elinize bi fırsat geçti ya, köpürtüyosunuz adeta...![]()
İyi yapmışsınızilanı sikayet ettim.
200 kağıt bayılıcağız sonra 1 hafta için kulllanıp hava atıcaz verip sattık deriz sonradaArtık ortama giderken hava atmak için alırlar.
adam 25 haftada telefonun parasını çıkarırı200 kağıt bayılıcağız sonra 1 hafta için kulllanıp hava atıcaz verip sattık deriz sonrada
![]()
daha neler neler var arabasına şiir yazanlar filanBu sahibindeni ülkemize iç getirmemeleri lazımdı
Sahibinden Mercedes 500 SL Okumadan Arama,Videosunu izleyin - Akülü Araçlar ve Oyuncak Çeşitleri sahibinden.com'da - 167180723
Köpek / Melez / Sivas Mangal Köpeği - Herhangi bir ücret talep etmiyorum sahibinden.comda - 41689040
bunlar nedir allah aşkına![]()
Yapan olur.200 kağıt bayılıcağız sonra 1 hafta için kulllanıp hava atıcaz verip sattık deriz sonrada
![]()
Hatta 2.sini alır parayı vurur.Bu seferde bütün dünya parayı vuranlara kafa yorar hani vardıya güneşe ateş edenler.adam 25 haftada telefonun parasını çıkarırı![]()
Bence bu yasal olmamalıYapan olur.
Hatta 2.sini alır parayı vurur.Bu seferde bütün dünya parayı vuranlara kafa yorar hani vardıya güneşe ateş edenler.![]()
Gayet mantıklı.Bence bu yasal olmamalı
![]()
Gayet mantıklı.![]()
Alkol yoksa sıkıntı yok.Arkadaşlar ben kiralicamda telefon ehliyetine gerek varmı hani yolda polis felan çevirirse sıkıntı olmasın diye soruyom![]()
Kiralama ayagina geri getirmeyen olur. 200 liraya 7 plus.200 kağıt bayılıcağız sonra 1 hafta için kulllanıp hava atıcaz verip sattık deriz sonrada
![]()
Bence bu yasal olmamalı
![]()
ulanIkinci el Sarı Apple iPhone 7 Plus Cep Telefonu sahibinden.com'da - 345132634
Diyecek birşey bulamadım