Yurtdışı iPhone nereden alınır?

LuiLibero

Doçent
Reaksiyon puanı
351
Yurtdışı iPhone 13 veya 14 almayı düşünüyorum fakat nereden alabileceğimi bilmiyorum. Sahibinden’de bir kaç ilan buldum fakat güvenilir mi değil mi bilmiyorum. İlanlarda değişensiz falan yazıyorlar ama ne kadar doğru? İstanbul’da oturuyorum, telefonculardan falan güvenilir bir şekilde alabilir miyim?

LuiLibero

Doçent
Reaksiyon puanı
351
Alabilirsiniz. Sıfır kapalı kutu almanız daha iyi olur.
Peki sonradan bir sıkıntı çıkartır mı hocam? Bir akrabam almıştı sonradan çalıntı olduğu falan ortaya çıkmıştı karakolluk olmuştu.

murat zorluu

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
903
Bence fiyatlar yaklaştı ve yurtdışı alımın bir mantığı kalmadı diye düşünüyorum

Graveworm

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,341
Iyi araştırma yapmak lazım. En azından hazırda kayıtlı bulmanız lazım. Eğer kayıtsız bulursanız ekstradan 32k para ödemeniz gerekecek. Imkanınız varsa en mantıklısı Bulgaristan ya da Gürcistana gidip kendiniz almanız

Yahya Furkan

contravolta
Süper Moderatör
İçerik Ekibi
Reaksiyon puanı
4,690
Iyi araştırma yapmak lazım. En azından hazırda kayıtlı bulmanız lazım. Eğer kayıtsız bulursanız ekstradan 32k para ödemeniz gerekecek. Imkanınız varsa en mantıklısı Bulgaristan ya da Gürcistana gidip kendiniz almanız
Yurt dışı kayıtlı iPhone aramak yerine yurt içi alır. Muhtemelen 8 ay kullanıp başka telefona geçecektir.

xYavuz

Profesör
Reaksiyon puanı
1,290
Yurtdışı iPhone 13 veya 14 almayı düşünüyorum fakat nereden alabileceğimi bilmiyorum. Sahibinden’de bir kaç ilan buldum fakat güvenilir mi değil mi bilmiyorum. İlanlarda değişensiz falan yazıyorlar ama ne kadar doğru? İstanbul’da oturuyorum, telefonculardan falan güvenilir bir şekilde alabilir miyim?
Kayıt maliyeti çok yüksek, cüzi bir miktar oynar, yerine fazla verip direk TR cihazı almak daha mantıklıdır, yok oda olmazsa tanınan bilinen bir esnaftan almanızı tavsiye ederim. Sahibindende satıcılar çok çeşitli, hangisine denk geldiğini kestiremezsin.