İphone 4 bildirim sorunu

Ahmet_Özdemir

Asistan
Reaksiyon puanı
23
Merhaba arkadaşlar, daha önce bildirimler de herhangi bir sorunum yoktu fakat sonradan instagram ve facebook bildirimleri gelmez oldu. Telegram, snapchat ve twitter uygulamaların da herhangi bir sorun yok.
İnternet'te bulduğum her yolu denedim ama çözüm bulamadım. Yardımlarınızı bekliyorum şimdiden teşekkürler.

FOM

Profesör
Reaksiyon puanı
1,264
Evde bir iphone 4 mevcut her bildirim geliyor. Şunu deneyin Home tuşu ile power tuşuna basılı tutun aynı anda cihaz kapansın apple logosu görünceye kadar basılı tutun ikisinede apple logosunu görünce bırakın basmayı düzelmezse başka yollar araştıralım.

Ahmet_Özdemir

Asistan
Reaksiyon puanı
23
Bu yolu defalarca denedim. Sorun yaklaşık 3-5 aydır mevcut. Başka önerilerinizi deneyeyim?

Ahmet_Özdemir

Asistan
Reaksiyon puanı
23
Bildirim ayarları ve uygulamalar içinden ki bildirimler açık. Whatsapp uygulamasını yazmayı unutmuşum Whatsapp'tan da bildirim gelmiyor.

Eski hesap22

Profesör
Reaksiyon puanı
801
Cihazın ios sürümü kaç? ve bildirim gelmeyen uygulamalara en son ne zaman girdiniz?

Ahmet_Özdemir

Asistan
Reaksiyon puanı
23
İOS 7.1.2
Uygulamadan çıktıktan sonra bildirimler gelmez oluyor. Bazende uygulamadan çıktığımda 15sn içerisinde bildirimler geliyor.

Eski hesap22

Profesör
Reaksiyon puanı
801
İOS 7.1.2
Uygulamadan çıktıktan sonra bildirimler gelmez oluyor. Bazende uygulamadan çıktığımda 15sn içerisinde bildirimler geliyor.
Bu olay muhtemelen uygulamaların kendisiyle alakalı, ama iPhone 4'ün oldukça eski bir cihaz olduğunu belirteyim seneye kadar bu uygulamaların hiç birini yükleyemezsiniz.

Ahmet_Özdemir

Asistan
Reaksiyon puanı
23
Bu olay muhtemelen uygulamaların kendisiyle alakalı, ama iPhone 4'ün oldukça eski bir cihaz olduğunu belirteyim seneye kadar bu uygulamaların hiç birini yükleyemezsiniz.
Genelde uygulamaların eski sürümleri mevcut zaten. Örneğin snapchat'te video çekip ses çıkmıyor. İnstagram'da hikayem kısmı yok.

Eski hesap22

Profesör
Reaksiyon puanı
801
Genelde uygulamaların eski sürümleri mevcut zaten. Örneğin snapchat'te video çekip ses çıkmıyor. İnstagram'da hikayem kısmı yok.
Evet, durum maalesef dediğim gibi cihazı değişmenin vakti gelmiş ve geçmiş bile şu an ios 10 ile beraber 5S akıcı olmasına rağmen şu an onu bile almak tehlikeli bir hareket olur.