Arama sonuçlarınız

1. Creative

Ben Multi Açtım

Tamam, beynimiz arşa erdiyse tamamdır. Çok şey başardınız, onun için bizlerden sınırsız olarak uzaklaştırma aldınız tebrikler.
  2. Creative

Steam Nickimi Değişmeme Rağmen Hala Eski Adımı Kabul Ediyor

Profil ismini mi değiştirdiniz yoksa kullanıcı adı mı? Tam olarak anlayamadım.. Steam üzerinde giriş yapmak istediğiniz kullanıcı adı mı?
  3. Creative

Windows 10 Sistem Ve Görüntü Ayarları Açılmıyor

Aşağıda ki konu üzerinden devam edilebilir. Farklı bir konu açmayın lütfen. https://forum.shiftdelete.net/konular/windows-10-goruntu-ayarlari-acilmiyor.748426/
  4. Creative

Xenforo 2.2.5 Sürümüne Güncelleme Yaptık

Senden ötürü, o kadar dillendirdin. :) Söz konusu hata anlık olarak geliyor, yüksek ihtimalle sunucu kaynaklı. Yoğunluğa yetişemiyor.
  5. Creative

Amd Ekran Kartım Gözükmüyor

Tüm konularınızı birleştirdim, sorununuz ile alakalı lütfen tek bir konu üzerinden devam edelim.
  6. Creative

Ben Multi Açtım

Aferin sana..
  7. Creative

Apple Music Sansürlü Müzik Sorunu

https://support.apple.com/tr-tr/HT201304#explicit-content
  8. Creative

Apple Music Sansürlü Müzik Sorunu

Aşağıda ki makaleye bir göz atabilir misiniz? https://support.apple.com/tr-tr/HT205255
  9. Creative

Forum Sitemi Inceleyip Yorumlarmısınız ?

Forum açmak kolay, ancak onu ileriye taşımak sorun. Forum açmak 1 gününüzü almaz.. Fena değil diyebilirim. Ancak benim platformum üzerinde bu başlıktan farklı bir yerde forumun ismini görürsem işte o zaman farklı düşünürüm.
  10. Creative

Sdn Forum Valorant Turnuvası

Arkadaşlar takım kuran yok mu? Turnuva boşa mı gidecek yani.. :(
  11. Creative

Xenforo 2.2.5 Sürümüne Güncelleme Yaptık

Merhaba SDN Forum dostları, az önce fark ettiniz ki Xenforo üzerinde bir güncelleme geldi ve akabinde bizlerde güncel kalması adına güncellemeyi gerçekleştirdik. Bu güncellemede pek fazla bir yenilik olmamasına rağmen sadece gözle görülür olarak güvenlik güncellemesi mevcut olduğunu...
  12. Creative

Spotify Ses Sürekli Kesiliyor Müzik Dinleyemiyorum

Web Spotify denediniz mi?
  13. Creative

Spotify alternatifi farklı bir program deneyin bakalım aynısını yapacak mı?
  14. Creative

Spotify Free mi kullanıyorsunuz? Free ile alakalı bir sorun olabilir mi?
  15. Creative

Tam Kapanma Dönemini Nasıl Geçiriyorsunuz?

Ofisi eve taşıdık yine tekrar 7/24 çalışmaya devam ediyoruz. Ne zaman eve taşısak zaten çalışma saati tamamen ortadan kayboluyor. İsteniyor ki her iş ışık hızında gerçekleştirilsin.
  16. Creative

Öneri Forum Hakkında | Görüş - Öneri - Şikayetleriniz

Bunu beklerim. :) Daha önce gerçekleştirdik ve tekrar istek üzerinde bu şekilde ayrı kategori içerisinde olması istendi ve bu şekilde sabit olarak bıraktık. Bunu bende istiyorum. Bir taç tane eklenebilir.
  17. Creative

Winrar Indirme Linki

Warez siteleri neden tercih ediyorsunuz ki kendi sitesi varken.
  18. Creative

En Iyi/Kullanılan Tarayıcı

Bu ve bunun gibi bir çok konumuz mevcut forumumuzda. https://forum.shiftdelete.net/konular/tarayicini-sec-savasa-basla.714821/ Teşekkürler.
  19. Creative

Hesabım Açılsın

Açılması için beklemeniz gerekecek, bu kaçıncı aynı hatayı yapışınız. Bizimle dalga mı geçiyorsunuz anlamakta güçlük çekiyorum.
  20. Creative

Ücretli Oyunları Ücretsiz Oynamamızı Sağlayan Internet Sitesi

Öyle bir işlem mi varmış? Hangi sağlayıcı size oyunları tamamen ücretsiz sunacak. Ben öyle bir şey duymadım..
  21. Creative

Windows Ses Ve Internet Sürücülerini Silmiş

Konularınız birleştirilmiştir.
  22. Creative

Kullanıcı adlarının takibi için bizim işimize yarıyor bazen, çünkü sürekli olarak kullanıcı adı değişikliği talebi gelmekte. Takibini yapmak güç oluyor.
  23. Creative

Şuan buna ihtiyacımız yok.
  24. Creative

Bu imkansız gibi bir şey.. :) Sonuçta bakan kişi sizsiniz kendinize nasıl gizleyebilirsiniz?
  25. Creative

Gerekli düzenlemeyi yapacağım.
  26. Creative

Sagopa Kajmer Yeni Projesi 7 Mayıs'ta

Son albüm biraz andırıyordu, geri döneceğine eminim. :)
  27. Creative

Sagopa Kajmer Yeni Projesi 7 Mayıs'ta

Gün içerisinde Sagopa Kajmer rap sevenlerine yeni projesinin 7 Mayıs'ta sevenleri ile olacağını bildirdi. Acaba yeni bir albüm mü geliyor ne dersiniz?
  28. Creative

Bu Kadarı Fazla Ama Türktelekom...

Korsan.
  29. Creative

Spotify Rap Müzik Listemi Dinlermisiniz

Merhaba Dostlar, çok uzun zamandan beri sürekli olarak güncel tuttuğum Türkçe Rap müziği adına düzenlemiş olduğum ve sevdiğim parçaları eklediğim listemi sizlere sunmak istedim. Eğer tarzımız aynı ise takip edebilirsiniz...
  30. Creative

Uçuşan Üyeler

@Çimentolu Arkadaş , @Bey Efendi Uşak - Multi hesap.
  31. Creative

Uçuşan Üyeler

@ULTİİİİİİ atacam Trol hesap + Multi hesap.
  32. Creative

Uçuşan Üyeler

@MickTheTechnopat - 9. Forumda küfür, argo, hakaret, küçük düşürücü, aşağılayıcı, rencide edici tüm kelimelerin; din, dil, ırk ayrımına yönelik veya forum huzurunu kaçıracak her türlü söylev, yazı, resim, video ve diğer tüm materyallerin kullanımı yasaktır.
  33. Creative

Kulak Içi Kulaklık Önerisi

Bu tamamen almış olduğunuz ürüne bağlı bir durum. Sonuçta elektronik bir cihaz, her cihazın bozulma durumu mevcut.
  34. Creative

(Rehber) Kronik Sorunlu Telefonlar

Dilimi ısırıyorum, 4 senedir o pembe çizgiyi görmedim. Ekleme : LG G3 evet anakart birden gitti. :)
  35. Creative

Mediamarkt Yeni Ürün Çıkınca Eskisi Hala Satılır Mı

Stok olduğu sürece satılabilir, neden satılmasın.
  36. Creative

Valorant Rank Sistemi Nasıl Çalışıyor ?

Derecesiz maçlar rank sistemine dahil değildir.
  37. Creative

Mediamarkt Yeni Ürün Çıkınca Eskisi Hala Satılır Mı

Daha açıklayıcı olabilme ihtimalin nedir?
  38. Creative

Kulak Içi Kulaklık Önerisi

Bu ürünlere bir göz atabilirsin. https://www.trendyol.com/philips/kulakici-beyaz-kulaklik-she8500wt-10-p-1245971 https://www.akakce.com/kulaklik/en-ucuz-sony-mdr-ex110apw-beyaz-mikrofonlu-fiyati,4521690.html
  39. Creative

Uçuşan Üyeler

@Porgola - 9. Forumda küfür, argo, hakaret, küçük düşürücü, aşağılayıcı, rencide edici tüm kelimelerin; din, dil, ırk ayrımına yönelik veya forum huzurunu kaçıracak her türlü söylev, yazı, resim, video ve diğer tüm materyallerin kullanımı yasaktır.
  40. Creative

Ne içtiysen lütfen bizlere de dağıt ki aynı kafayı yapalım ve ona göre cevap vereyim sana. Eğer bir kullanıcı paylaşır ise biz neden sorumlu olalım, kuralları net oku öyle gel..
  41. Creative

İşin gizemi kaybolur. :)
  42. Creative

Zaten sizlerin doğrultusunda tekrar değişim yaptık. Ne olmasını isterdiniz mesela. Tüm kuralları kaldıralım mı, ne dersin?
  43. Creative

Saçmalık olup olmadığına siz mi karar vereceksiniz yoksa biz mi? Bu ortam içerisinde eleştiri olabilir ancak kasten bunu kötüleme olarak kullananlar için yazılmış bir kuraldır.
  44. Creative

Şaka mısın?
  45. Creative

Eğer bir konu "soru konusu" ise sadece tek konu üzerinden çözümlenmeli. Tek bir konu içerisinde farklı bir soru olursa bu tamamen bir karmaşa yol açar. Onun için 2. bir konu açması daha mantıklı bir iş olacaktır. Ancak dediğiniz gibi bir durum olursa raporlayın gereğini yaparız.
  46. Creative

Mümkün, derken nasıl olduğunu da tam olarak açıkla. Evet tek tek mesajları taşıyarak mümkün kılınabilir. Ancak bunu tek tek sen mi yapacaksın?
  47. Creative

Steam Delirdi Vol2

Dosya doğrulama yaptınız mı?
  48. Creative

Murat Soner'den Yine Bomba Sözler

Bu adam ne zaman video çekse sürekli doğru yerlere değiniyor. Bu videosunda ise Kanal D'de gösterime başlayan Camdaki Kız dizisi hakkında.. İzledikten sonra yorumlarınızı merak ediyorum..
  49. Creative

Forum Hesabım Hakkında

Merhaba, kullanmış olduğunuz hesabınızın mail adresi ile bana ufuk.tukenmez@shiftdelete.net adresine bir açıklayıcı mail atabilir misiniz? Yardımcı olalım.
  50. Creative

Ssd'de Pc Açılırken 35 40 Sn’den Fazla Sürüyor Kapanırken Daha Fazla Sürüyor

https://forum.shiftdelete.net/konular/ssdde-pc-acilirken-35-40-snden-fazla-suruyor.744710/ Buradan devam edelim lütfen.
  51. Creative

Hesabımın Kapatılmasını Istiyorum.

Forum reklamlarından ziyade zaten siz farklı forumların reklamını yaptığınız için uyarı aldınız. Demek ki reklamlara laf atmamak gerekiyor değil mi? İsteğiniz üzere hesabınızı komple kapattım.
  52. Creative

Instagram'daki Elektronik Satan Gümrük Sayfalarının Güvenilirliği

Dolandırıcı olduğu zaten belli olmuyor mu? Herkes bulmuş kolay yoldan para kazanmanın fırsatını..
  53. Creative

Uçuşan Üyeler

@_Zaur_ - Forum içerisinde sürekli olarak trol ve yanlış kelimeler kullanmasından dolayı belli bir süre aramızda olamayacak. Geldiğinde eğer bu kelimelere devam ederse tamamen uzaklaştırma almak zorunda kalacak. Tavsiye : Gidip bir an önce evlen, yoksa başka birine bir köşede saldırabilirsin...
  54. Creative

Film, Dizi ve Kitaplar üzerine youtube kanalı (FİDİKİ)

@fidiki, neden hala bir tane mikrofon almıyorsun kendine. Sonunda ben göndereceğim bir tane ufak yaka mikrofonu.. :)
  55. Creative

'Whatsapp Pink'i İndirdikten Sonra Telefonunuz Nasıl Onarılır

Uygulama sadece Yeşil alanları Pembe yapıyor sanırım, ancak sisteme ciddi zarar verdiği ve dolandırıcılık için kullanılan bir programmış.
  56. Creative

'Whatsapp Pink'i İndirdikten Sonra Telefonunuz Nasıl Onarılır

WhatsApp Pink olarak piyasaya sürülen kötü bir yazılımın olduğunu bazılarımız duymuştur. Söz konusu yazılımı kurduktan sonra cihazlara zarar verdiği bilgisi dolaşmakta ben merak edip kurmayanlardanım ancak sizler kurduysanız kaldırılması hakkında ne işlem yapacağınız yazıyor. Kesinlikle...
  57. Creative

Xdr Ekranlara Sahip 14 İnç Ve 16 İnç Macbook Pro Modellerinin Piyasaya Çıkması Bekleniyor

Apple dün, 1000 nit tam ekran parlaklığı ve 1.600 nit maksimum parlaklık elde etmek için mini LED arka aydınlatma kullanan bir Liquid Retina XDR ekrana sahip yeni bir 12.9 inç iPad Pro'yu tanıttı. 2.500'den fazla yerel karartma bölgesi halinde gruplandırılmış 10.000'den fazla mini ‑ LED ile...
  58. Creative

Bununla ilgili daha önce gereken cevabı verdiğimi düşünüyorum. Ancak tekrar arkadaşlarımızla konuşuruz uygun görülürse yerine getiririz.
  59. Creative

Türkçeleştirme gerçekleştirildi. Haber niteliği taşıyan her türlü materyali girebilirler. Evet burası bir teknoloji forumu olabilir, ancak adı üzerinde "forum" bunun için her türlü haberi girebilirler.
  60. Creative

Obs'de Sadece Oyun Videosu Göstermek

Aslında sorun yaşamamanız gerekiyor, tam olarak ayarları şimdi PC üzerinde olmadığım için size veremeyeceğim. Ancak konu hakkında @atkaksoy501 size yardımcı olsun.
  61. Creative

Huzur Bozucu Tartışmayı Çıkaran Oydu

Her ikinizde ikili bir polemiğe girmeniz sebebi ile aynı uyarı sistemine maruz kaldınız. Bu platform tartışma yeri değildir. Bilgi varsa vereceksiniz, yoksa yazmanıza bile gerek yok.
  62. Creative

Mai̇l Güvenli̇ği̇ Hakkında

Arkadaşlar konu ile alakalı bilginiz varsa belirtin, eğer bilginiz yoksa Raporla butonunu kullanarak yanlış bilgileri raporlayabilirsiniz.
  63. Creative

Uçuşan Üyeler

@İ9 10980xe ve @mumya 3700x - Huzur bozucu tartışmalara girmeleri sebebi ile belli bir süre aramızda bulunamayacaklar.
  64. Creative

Evden Çalışma Işi Kyani Nedir?

İlk defa duydum ismini, genellikle bu tarz takviye ürünleri pek sevmiyorum. Onun yerine sağlıklı beslenmek daha mantıklı geliyor bana.
  65. Creative

150-350 Tl Ekran Kartı Öneri̇leri̇

Bahsettiğiniz fiyatlara sıfır ekran kartı olduğunu zannetmiyorum.
  66. Creative

Corsair Void Wireless Kulaklığı Iade Ettim

Garantiden ürünün kusurlu olduğu anlaşılırsa yenisi yada para iadesi yapılabilir.
  67. Creative

150-350 Tl Ekran Kartı Öneri̇leri̇

Bu fiyatlara ekran kartı bulmanız çok zor. Ancak 2. el olarak bulabilirsiniz gibi. Örnek : https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-bilgisayar-masaustu-nvidia-geforce-gt630-921170198/detay Ancak bu tarz 2. el kartlarda kesin problemler yaşayabilirsiniz.
  68. Creative

İsteyene Sıfır/2.El Pc Topluyorum?

Bu tarz konular daha önce açıldı arkadaşlar, bundan ziyade sistem toplamak isteyen arkadaşlarımıza konularında yardımcı olmanız tavsiye edilir.
  69. Creative

Oyun Konsolu Vergileri Düşer Mi?

Ülkemizde vergisi çıkan bir ürünün ne zaman düştüğü görülmüş? :)
  70. Creative

Obs'de Sadece Oyun Videosu Göstermek

Sahne ayarlarından oyun yakalama eklemeniz gerekiyor. Tam olarak nasıl olduğunu göstermem için evde olmam lazımdı. :) Ancak kolay bir şekilde yapabilirsiniz. Sahne Ekle kısmında oyun yakalama olması lazım onu ekledikten sonra oyun açıkken hangi oyunu yakalamasını seçeceksiniz.
  71. Creative

Hdd Ve Ssd Birleştirilimi

Böyle bir durumun olacağını zannetmiyorum, sonuçta çalışma standartları çok farklı.
  72. Creative

Uçuşan Üyeler

@MickTheTechnopat - SDN Forum üzerinde sürekli olarak trol ve boş mesajlar atması sebebi ile belli bir süre aramızda olmayacak.
  73. Creative

Şöyle ki; "başlık açmak istiyorum" diye yazsanız "Başlık Açmak İstiyorum" yada "BAŞLIK AÇMAK İSTİYORUM" diye yazsanız "Başlık Açmak İstiyorum" olarak değiştirecektir.
  74. Creative

Konu başlıkları için gerekli düzenleme yapıldı, tümü büyük harfle konu açamıyorsunuz artık. Büyük küçük harf zorlaması mevcut. Konu açılırken "Soru" konusu açılırsa zaten bu mevcut.
  75. Creative

Diğer Kültür / Sanat Konuları Bu kategori kullanılabilir.
  76. Creative

Covid-19 Testi Pozitif Çıkan Muharrem İnce Ve Eşi Taburcu Oldu

23 Nisan'da açıklama yapılacak çıkması isabet olmuş.
  77. Creative

Galatasaray'da Fatih Terim Gündemi

Bol para verin gitmesin..
  78. Creative

Sebebsiz Yere Ban

Ne yiyip içiyorsunuz arkadaşlar, konu açmadan önce biraz etrafınıza bir göz atın.
  79. Creative

Gereksiz Ban

Bir daha aynısında direkt olarak uzaklaştırırım. Etiketleme sistemini boşuna mı koyduk arkadaş.
  80. Creative

Gereksiz Ban

Konu tartışmaya kapalıdır. Gerekli işlem yapılmıştır. Sağ alt köşeye koymuşuz etiketleme sistemini kullanabilir.
  81. Creative

Gereksiz Ban

Bunu biz bilemeyiz, o kısaltma tam olarak ne anlamda kullanıldı? Belki evet kısaltma olarak üye için kullanmıştır, ancak etiketleme sistemimiz mevcut iken böyle bir kısaltma yersizdir.
  82. Creative

Fotoğraflar Ile Türkiye'ye Savaş Ilan Edildi!

Yapıcı ve düzgün mesaj yazabilme kapasitenizin olduğunu düşünüyorum. Ciddi bir konu bu arkadaşlar.
  83. Creative

Uzatmasak mı? Farkındaysanız öneri başlığı, önerisi olan yazsın. Önerisi olmayan lütfen bir daha da yazmasın. Teşekkürler.
  84. Creative

Düşüncelerinizin yanlış olduğunu söyleyebilirim. Düşündükleriniz varsa lütfen özel mesajım herkese açık, gelin tartışalım beraber karar verelim.
  85. Creative

Ne yapıyoruz, önümüze bakıyoruz.. Fikirlerinizi bekliyoruz. Farklı bir ortama dönüşmesin konu lütfen. :)
  86. Creative

Bu Düşmanlık Kime?

Görüntüleri izleyince artık diyecek bir şey bulamadım. Bu düşmanlık kime, neden? Hadi bunu yaptın sana ne getirisi oldu arkadaş? Sorulacak çok soru var ama dilim varmıyor...
  87. Creative

Kaç Günlük Ban

7 gün geçmeden açılamaz. Lütfen bu ortamı çocuk oyuncağı olarak kullanmayalım.
  88. Creative

Oyuncu Koltuğu Tavsiyesi [1.000 ₺ - 1.200 ₺]

Merhaba arkadaşlar, önümüzde ki ay ve sonrasında kendimi rahat hissedebileceğim bir koltuk arayışına girdim. Başlık oyuncu olarak açtım ancak bunu tabii normal kullanım olarak istiyorum. Sadece oyun oynarken kullanacağım gibi bir durum söz konusu değil. Yorumlarınızı link ve açıklama olarak...
  89. Creative

Uçuşan Üyeler

@sualimvar Kendi isteği ile aramızda olmayacak.
  90. Creative

Sdn Forum Valorant Turnuvası

SDN Forum Yönetimi tarafından organize edilen, 22-23 Mayıs 2021 tarihlerinde yapılacak olan ödüllü Valorant turnuvasına çağrıdır! Takımınızı hazırlayın, yerinizi alın. Kazanan takım oyuncularına birer adet SDN Kupa Bardağı hediye edilecektir. Turnuvaya katılamayanlar üzülmesin, maçları Twitch...
  91. Creative

Twitter Devri Artık Kapanması Gerekirmi?

Ne alakası var, en etkin olarak kullanılan sosyal medya platformu kapatmak nedir? Instagram gibi reklam batağı yada FB gibi satış platformu değil ki. Bence sizin gördüğünüz o. .
  92. Creative

[Yeni Özellik] Soru, Oy Ve Çözüm Sistemi

Tabii ki görünecek.
  93. Creative

Owwotech F-15 Mikrofonlu Oyun Kulaklığı Alınırmı

Etiketlediğiniz için cevap verme zorunluluğu hissettim.
  94. Creative

Hdd Kapasitesini Nereden Öğrenebilirim?

Bilgisayarım > Cihazlar ve sürücüler
  95. Creative

Owwotech F-15 Mikrofonlu Oyun Kulaklığı Alınırmı

Doğru aslında her admin forumu yönetiyorsa her türlü konudan anlaması gerek diye düşünüyorsunuz değil mi? Konuya dönecek olursak bahsi geçen kulaklık size fayda sağlamayacaktır. Biraz daha bütçenizi arttırarak daha iyi ürünlere bakabilrisiniz.
  96. Creative

Sdn Ilk I5 11400F Sistem Rehberi

Bahsi geçen mesajı raporlar mısınız?
  97. Creative

Sdn Ilk I5 11400F Sistem Rehberi

Konu ile alakasız tüm mesajları temizledim, devamında cezai işlem yapmak zorunda kalacağımızı hatırlatmak isterim.
  98. Creative

Zoom Üzerinden Ip Adresi Bulunabilir Mi ?

Bu tamamen size ait bir problem, bir daha yapmamanız için akıllanmanız gerek.
  99. Creative

İskelet Bıçağını Bynogame'de Kaçtan Satabilirim?

ByNoGame şuan için Türkiye içerisinde oyun satış ve item satış üzerine kurulmuş en güvenilir sitedir. Düzenleme : Bu arada çıkan item gayet güzel bir item. Bence satmadan önce biraz düşünün derim.
  100. Creative

Kaç Günlük Ban

İsteğin üzerine 7 gün olarak işlem yaptım.
  101. Creative

Bakanlık'dan Denetleme: "Bu Maskelere Dikkat!"

Pandemi süreci içerisinde sürekli olarak Steraplus kullandım. Şuana kadar hiç bir sorununu görmedim. https://www.hepsiburada.com/steraplus-3-katli-ultrasonik-telli-cerrahi-maske-50-adet-2-li-pm-HB00000UVMW6
  102. Creative

Uçuşan Üyeler

@fatihege Forum üzerinde özel mesaj ile farklı bir forum reklamı yaptığından dolayı uzaklaştırılmıştır.
  103. Creative

Atakan o kadar kilolu değil. :)
  104. Creative

105. Creative

cs go önemli sorun

Hileye hayır!..
  106. Creative

Uçuşan Üyeler

@Rchive 9. b. ShiftDelete.Net Forum Moderatörlerine hakaret etmek yasaktır. Süresiz olarak forum geliştiricisi ile tartışmaya girmiş ve gereği yapılmıştır.
  107. Creative

Öneri Bir konu

Ufacık bir araştırmanın sonucu; https://forum.shiftdelete.net/konular/google-chrome-os-rehberi.602909/ https://forum.shiftdelete.net/konular/rehber-chromium-os-yukleme.743862/ https://forum.shiftdelete.net/konular/chrome-os-kurmak-istiyorum.625686/...
  108. Creative

Biz uzaydan mı yönetiyoruz?
  109. Creative

SDN Forum Çekilişi #5

Çekiliş olayını bu hafta sonu inşallah hallediyoruz arkadaşlar, sabırsız arkadaşlarımız var aramızda.. Buna sebep ile "Biraz sabredin." yazmıştım ama neyse..
  110. Creative

ChromeOS yakışmış mı?

Pek stabil çalışmadığını söyleyebilirim, bir ara bende denemiştim.
  111. Creative

Windows 10’un Zaman Çizelgesi özelliği kullanımdan kaldırılıyor

Alma o zaman abisi, benim konularıma da "Kızgın" atma rica edeceğim. Kızgın atacağına bu şekilde kendi görüşünü belirt.
  112. Creative

Windows 10’un Zaman Çizelgesi özelliği kullanımdan kaldırılıyor

Microsoft bugün, Windows 10'un bir zamanlar iddialı olan Zaman Çizelgesi özelliğini resmen kaybettiğini duyurdu. İlk olarak 2017'de piyasaya sürülen Zaman Çizelgesi, kullanıcıların birden çok cihaz arasında geçiş yapmasını kolaylaştırmak için tasarlanmıştı. Bir Windows 10 bilgisayardan Android...
  113. Creative

Mustafa Kemal Atatürk'ün Ceketi Açık Artırmaya Çıkıyor!

Bu mesajdan sonra konu dışına çıkanı direkt konu üzerinden uzaklaştıracağım. :)
  114. Creative

Tecnopat sosyal ile shiftdelete forumun arayüzü neden çok benzer

Neyse konu dağılmasın, bir ara zaten gerekli açıklamaları yapacağım. İlk önce araştırma yapmam lazım. Bu arada konuya dönecek olursak arkadaşlarımızın söylediği gibi Xenforo alt yapısını kullanmış olduğumuzdan dolayı aynı olması normal. Not : Daha önceden bu tarz konular açılmıştı ve gerekli...
  115. Creative

Bilenler zaten şuan kaçmaktan ziyade farklı düşünüyorlar. Eğer bende onları bir yakalarsam yapacağım çok farklı şeyler olacak.
  116. Creative

Teşkilat-ı Umumiye birazdan gelir konuya, bakar bakalım atan tutan var mı?
  117. Creative

Gamepad PS3 ile uyumluluk gösterir mi?

Bakıldığında cihazın sadece Windows uyumlu olduğu görülmekte, PS3 üzerinde çalışmayacaktır. https://www.epey.com/oyun-kolu/kerasus-kr-2831.html
  118. Creative

Windows 8.1 PRO her açtığımda güncelleştir ve yeniden başlat seçeneği çıkıyor.

Direkt olarak elle güncelleme yapmayı deneyin. Yada güncelleme gelmesin istiyorsanız ve istediğiniz zaman güncelleme yapmak istiyorsanız; Windows+R tuşlarına basın, Çalıştır'a typegpedit.msc yazın ve Enter tuşuna basın. Bilgisayar Yapılandırması, Yönetim Şablonları, Windows Bileşenleri...
  119. Creative

Güncelleme geçmişini kontrol ettiniz mi gerekli güncelleştirmeleri yüklediğinden emin olmak için.
  120. Creative

Gerekli güncellemeleri yaptıktan sonra tekrar mı çıkıyor?
  121. Creative

Mustafa Kemal Atatürk'ün Ceketi Açık Artırmaya Çıkıyor!

Nasıl bir toplum olduk çözmekte zorlanıyorum. Bu tarz konularda bile siyaset yapmanızın size ne getirisi olacak? Pes.
  122. Creative

Bilgisayara görüntü gelmiyor

HDD takıp görüntünün gelmemesi çok ilginç. En azından _ satırı çıkar.
  123. Creative

Age Of Civilizations 2 Emirleri Gönder Sorunu

Sorununuz zaten korsan oyun oynadığınızdan dolayı kaynaklanıyor. :)
  124. Creative

Cemal süreya şiir inceleme tahlil

Önemli olan yardım edip etmemeleri değil. Siz tamamen olayı yanlış anlamışsınız. Bu size verilen bir ders ve ödev ise tabii ki yardımcı olacaklar, ancak yardımcı olurken tüm soruların cevabını yapacaklar onlar ise siz ne öğreneceksiniz?
  125. Creative

Ücretsiz Yarış Oyunu Var mı ?

Korsana destek verene ceza geliyor..
  126. Creative

Cemal süreya şiir inceleme tahlil

Notu da biz mi alıyoruz?
  127. Creative

Arkadaşlar gifli foto yapılmıyor

GIF boyutunun 1mb geçmemesi gerekmektedir.
  128. Creative

Hesabımı devre dışı yaparmısınız?

Hesabınızın ceza süresi dolduktan sonra kendiniz devredışı bırakabilirsiniz.
  129. Creative

Bilgisayara görüntü gelmiyor

Monitörünüz ile alakalı bir durum olabilir mi? Kabloları kontrol etmenizi öneririm.
  130. Creative

GTA 6, 1980 Yıllarında Geçmeyebilir

1980 yıllarında geçerse zaten diğer firmaların çıkarmış olduğu oyuna benzemez mi? Kullanıcılar şuan istediklerini karşılayamazlar, oyuncuların istedikleri son model araçlar ve daha farklı bir oynanış istiyorlar.
  131. Creative

Forza Horizon 4 en hızlı cr nasıl kasılır

Bol bol yarışlara katılmak sanırım. Daha yüksek puan gelmesi içinde zorluk seviyesini en üst seviyede oynamanız gerekiyor diye biliyorum.
  132. Creative

Erdoğan açıkladı: İki hafta kısmı kapanma

Değişen bir şey olmadı ki; + Kısıtlama saat 21:00 den 19:00'a çekildi. + Şehirler arası seyahat engeli. Bu kadar başka var mı farklı bir şey?
  133. Creative

Age Of History 2 Başlattığımda Hiç Bir Tepki Vermiyor

Steam üzerinden dosya doğrulama yaptınız mı?
  134. Creative

Forum eskiden daha güzelmiş...

Burası hep dutluktu.
  135. Creative

Jahrein Milletvekili adayı olacağını açıkladı! Tepkiler gecikmedi

Twitch başbakanı mı olacakmış? İlginç.
  136. Creative

Yazdığımız mesajda işletim sistemimiz ve tarayıcınız görünebilir

Olur olmasına da diğer sitelere tamamen benzedikten sonra bu kopyala yapıştır olmaz mı? Böyle bir durumda diğer sitenin yöneticileri ve sahibi nasıl düşünür? Bunları da tek tek düşünmek lazım. Herkesin bir farkı olması gerekli bence, bırak onlarında o farkı olsun. Bizde de farklı özellikler...
  137. Creative

Tüm hesaplarımız çalındı

"Akılsız başın ceremesini ayaklar çekermiş." derler. Buna benziyor tamamen, kullanıyorsanız olacaklara da katlanmanız gerekir.
  138. Creative

Uçuşan Üyeler

@bulentking Forumu reklam aracı olarak kullanması sebebi ile aramızda olmayacak.
  139. Creative

SDN Forum Çekilişi #5

Selamlar dostlar, söz konusu çekilişi arkadaşımız sonlandırmamış ve forum adına çekilişi yaptığından dolayı bir şekilde ben size idame ettireceğim. Söylendiği üzere çekilişi yapıp sizlere bilgilendirme geçeceğim. Biraz sabredin. :) Düzenleme : Oyun fiyatı şuan 15,00 TL bu değer üzerinden...
  140. Creative

Free windows 7 keyleri gerçekmi

Bilgisayarıma virüs bulaştı, nasıl temizlerim konusu gelmek üzere sanırım. Bu tarz insanlara kanmamanız sizin yararınıza olur, genelde dosyaların içerisinde kötü yazılım koyularak bilgisayarınıza erişebilirler yada her hangi zararlı yazılım yüklenerek virüs bulaştırabilirler.
  141. Creative

@Creative hesabımı açarmısın

?
  142. Creative

Uçuşan Üyeler

@NGGYU 16. Üyelerin birden fazla hesap açması yasaktır. Tespit edildiği takdirde ana hesabınızı kaybetme şansınızın olduğunu unutmayınız.
  143. Creative

Medal Of Honor 2010 Sorun

Korsana destek vermiyoruz..
  144. Creative

Merhaba SDN

Hoş geldiniz, umarım iyi vakit geçirirsiniz.
  145. Creative

Uçuşan Üyeler

@Hafız Hamza Kemal - Huzur bozucu tartışmalar sebebi ile almış olduğu uyarı ve toplanan ceza puanları sebebi ile belli bir süre aramızda olamayacak.
  146. Creative

Banın süresi bitmeden açılmöyor değilmi?

Prosedür gereği cezanızın bitmesinden başak bir şey yapamazsınız.
  147. Creative

Foruma Veda

Kapının anahtarı paspasın altında..
  148. Creative

Microsoft sonunda Windows için OneDrive'ın 64 bit sürümünü yayınlıyor

Microsoft, Windows'un ilk 64 bit sürümünü ilk zamanlarda piyasaya sürdü. 2007'de OneDrive ile çıkış yaptı. Bu geçmişe rağmen, dosya senkronizasyon uygulamasının Windows sürümü, Microsoft'un yeni bir istemci önizlemesini duyurmasıyla birlikte artık 64-bit'e geçiş yapıyor. Windows uzmanı Paul...
  149. Creative

Linux'a Geçiş: 1 Aylık Linux Deneyimim Sorunlar ve Tarafsız İnceleme

Güzel bir anlatım olmuş @Castaft teşekkürler.
  150. Creative

Buradan ucuzamı alayım steam'denmi?

Steam üzerinden alacağınıza, direkt olarak GamePass almanızı öneririm. Daha kârlı olacaktır.
  151. Creative

Uçuşan Üyeler

@sib3rix 16. Üyelerin birden fazla hesap açması yasaktır. Tespit edildiği takdirde ana hesabınızı kaybetme şansınızın olduğunu unutmayınız.
  152. Creative

Hazır Rapor Sistemi

Moderatör değil Admin Bey diyeceksiniz.. :p
  153. Creative

Steam indirme sorunu

Steam ön belleğini temizlemeyi denediniz mi? https://support.steampowered.com/kb_article.php?ref=3134-TIAL-4638&l=turkish#:~:text=Sol%20%C3%BCst%20istemci%20men%C3%BCs%C3%BCnden%20%22Steam,%C4%B0ndirme%20%C3%96nbelle%C4%9Fini%20Temizle%22%20d%C3%BC%C4%9Fmesini%20bulacaks%C4%B1n%C4%B1z.
  154. Creative

Boğa ve Ayı piyasası nedir?

Ben Boğa burcuyum bununla bir alakası var mı? Bunu sana sormuştum ama cevap alamamıştım. Bu aralar coin piyasası çok hareketli, sanırım dünya üzerinde kağıt para kalmayacak yada çok değersiz olacak.
  155. Creative

Oppo reno 3 pro batarya sorunu

Sorununuz ile alakalı olarak Şikayet oluşturulmuş gözüküyor. İsterseniz orada bulunan yönergeleri de inceleyebilirsiniz. Oppo iletişim hattını kullanarak yeni cihazınız hakkında bilgilendirme yapmanız sizin yararınıza olacaktır. https://www.sikayetvar.com/oppo/oppo-reno-3-pro-sarj...
  156. Creative

Hesabımı açabilir misiniz?

Hesabınız ile ilgili olarak bir daha işlem yapılmayacaktır. Bilgilerinize.
  157. Creative

Tiktoku 5 üzerinden değerlendirin

Konu ile tam olarak alakası nedir yazdıklarınızın. Anlaşılacak gibi değil?
  158. Creative

Wittroc, Dora gitti mi?

Bir şeyin olduğu yok @Dora işlerinin yoğunluğu sebebi ile ayrılma kararı aldı. @wittroc ise moderatör yetkisine sahip olmasına rağmen hesabını askıya aldığından dolayı Forum Yönetimi olarak ilişiğini kesme kararı aldık.
  159. Creative

Takımını Kur Turnuvaya Katıl [Valorant]

Bu arada yönetim ekibinin takımının hazır olduğunu unutmayın.. Yani turnuvada bizde varız.
  160. Creative

Takımını Kur Turnuvaya Katıl [Valorant]

SDN Forum olarak Valorant Turnuvası düzenlemeyi kararlaştırdık. Eğer sizlerde katılmak isterseniz 5 kişilik takımınızı kurarak turnuvaya katılabilirsiniz. Turnuva sonucunda kazanan takım ShiftDelete Kupası (SDN Bardağı) kazanacak ve takımın oyuncularına 1'er tane hediye edilecektir. Not ...
  161. Creative

Söyle Rahatla V.2

Kanıtınız?
  162. Creative

forum isim değiştirme

20 Şubat 2022 tarihinde değişimini sağlayabiliriz.
  163. Creative

SDN foruma karşı Ddos atağı [10 saniyelik kalp krizi...]

Soru bankası iş başında.. :)
  164. Creative

SDN foruma karşı Ddos atağı [10 saniyelik kalp krizi...]

Herkes yaşıyor..
  165. Creative

Ali Koç'un Koronavirüs Testi Pozitif Çıktı

Geçmiş olsun başkana.
  166. Creative

Hesabımı açabilir misiniz?

Neden kapattınız?
  167. Creative

İsteyen ilk 5 kişiye bedava amatör logo yapıyorum

Bir çalış bakalım merak ettim.. NouSPro
  168. Creative

Apple'nin yeni reklam yüzü : Trabzonlu Mustafa

Bu o zaman Futbol'u 4 ay boyunca bırakmış mı olacak şimdi?
  169. Creative

Uçuşan Üyeler

@RecxandFlex 10. Forumu reklam aracı olarak kullanmak yasaktır. 28. Yerli teknoloji sitelerinden bilgi amacı dışında link paylaşımı ve yönlendirme yasaktır. Bilgi amacı güden link ve YouTube videoları paylaşılabilir. 9.c. Özel mesaj yoluyla üyeleri rahatsız etmek veya taciz edici mesajlar...
  170. Creative

Streamlabs Valorant Yayında Drop Oluyor

Streamlabs yerine OBS kullanın sistemi biraz rahatlatacaktır.
  171. Creative

Söyle Rahatla V.2

Bir daha profillere anlamsız şekilde "Vista" yazana basarım uyarıyı. Tek tek basarım haberiniz olsun.
  172. Creative

Kuzenimden yeni pc aldım ama o windows 7 kullanıyor windows 10 kullanabilirmiyim ?

https://shiftdelete.net/uefi-windows-10-usb-hazirlama-rehberi https://shiftdelete.net/usb-bellekten-windows-10-yukleme-62788 https://forum.shiftdelete.net/konular/rehber-windows-10-temiz-kurulum-nasil-yapilir.531548/ Rehberleri inceleyerek kurulum gereçekleştirebilirsiniz.
  173. Creative

Hangi Windows sürümünü kullanmalısınız?

Konu tamamen amacını aşması sebebi ile kilitlenmiştir. Trafikte durmanıza gerek yok, atın kendinizi araç önüne.
  174. Creative

Hangi Windows sürümünü kullanmalısınız?

Rahat durun!.
  175. Creative

Doğum tarihimi değiştirir misiniz?

Gerekli işlem yapıldı.
  176. Creative

32. Hafta Kasımpaşa 1 - 0 Beşiktaş

Her şey kadro değil demek ki. :) Biraz da ruh lazım bence.
  177. Creative

Google Sadri Alışık'ı Doodle Yaptı

Güzel insan..
  178. Creative

Hazır Rapor Sistemi

Söz konusu öneriniz ile alakalı olarak Xenforo alt yapısına tam olarak nasıl entegre edilir ilk öncelikle onu araştırmam gerekiyor. Eğer uygun görülür ise @Developer ile görüşürüz.
  179. Creative

Hesabım Açılsın

Gerekli işlem yapılmıştır.
  180. Creative

Sigara

Konu tamamen anlamsız.
  181. Creative

Bilgisayarımda yaşadığım donma sorunu

Söz konusu hatanız ile ilgili olarak görsel paylaşmamışsınız.
  182. Creative

benim banım açılsın

Kural açık ve net. Forum Kuralları
  183. Creative

benim banım açılsın

1 saatlik süre zarfı içerisinde nasıl bir işlem yapacaksınız?
  184. Creative

benim banım açılsın

Özelden neden konuşacağız, buyurun anlatın..
  185. Creative

benim banım açılsın

Neden multi hesap kullanma gereğini duydunuz?
  186. Creative

Millete Hayırlı uğurlu olsun.

187. Creative

Chrome üzerinde donma yaşıyor musunuz?

Şuan sistemin tüm belleğini sömürüyorsunuz Chrome Bey..
  188. Creative

O zaman Chrome ile alakalı bir durum, kesin yakında bir güncelleme gelecektir.
  189. Creative

2 yıldır Google Drive kullanıyorum. Bırakamam.. :)
  190. Creative

Windows10 internet çubuğu gözükmüyor

Yukarı okuna bastığınız zaman karşınıza çıkacaktır zaten. Eğer gözükmüyor ise aşağıdaki gibi istediklerini gösterebilir, istediklerinizi kaldırabilirsiniz.
  191. Creative

Hard reset ile fabrika ayarları arasındaki fark ne?

Fabrika ayarları yaptığınız zaman çoğu telefonda bazı verileriniz halen durabilmekte. Ancak Hard Reset yaparsanız tüm uygulamalarınız ve verilerinizi sıfırlar..
  192. Creative

General Mobile 20 Pro Kullanıcı deneyimi

Öyle abartılacak bir telefon değil ancak kullanımı güzel bir cihaz, ofis için bende aldım iyi bir şekilde kullanıyorum. Şu ana kadar bir sıkıntı yaşamadım.
  193. Creative

Bir ara Edge kullandım acaba darılmış olabilir mi? ?
  194. Creative

Merhaba arkadaşlar, bugün başlayan bir donma söz konusu. Acaba Chrome üzerinde sizde donma yaşıyor musunuz? Güncel sürüm olmasına rağmen sürekli olarak donmalar yaşıyorum.
  195. Creative

Windows10 internet çubuğu gözükmüyor

İnternet çubuğu derken?
  196. Creative

200 TL Gamepad Önerisi

PC içinde uyumlu bir cihaz. Kazan kazan durumu yani. Her iki platform üzerinde kullanılabilir.
  197. Creative

200 TL Gamepad Önerisi

Üzerine biraz daha bütçe ekleyerek bende Monster Pusat PRO alabilirsiniz. Bu bütçelerde en iyisi bu olarak gösterilebilir. https://www.hepsiburada.com/monster-pusat-pro-bluetooth-gamepad-pm-HB0000199FVS
  198. Creative

Sizce hangi kulaklık?

Her iki kulaklık kendilerine göre farklı özellikler göstermekte, ancak bakıldığında üstünlük olarak Airpods üstünlük sağlıyor gibi. Ancak orada da şöyle bir durum söz konusu Android ile uyumlu olarak çalışıyor mu...
  199. Creative

3000tlye beat için ekipman önerisi

Bu tarz alınacak ekipmanlar şakaya gelmez, doğru bir şekilde araştırarak alınması gerekir. Sonuçta müzik bir sanat ve o sanatı kaliteli olarak icra etmeniz gerekir. Açıkçası konu ile alakalı bir bilgim olmamasına istinaden sadece bilgilendirmek istedim. Siz siz olun sanat yapacaksanız o...
  200. Creative

Modem-Laptop Ethernet Bağlantı Problemi

Kablolu bağlantı yaptıktan sonra Wi-Fi desteğine son verebilirsiniz. DNS ayarı ile bir sıkıntısı olmayacağının kanaatindeyim.
  201. Creative

eba hata veriyor canlı derslere girmiyor

Kullanmış olduğunuz tablet yada her hangi bir cihazdan kaynaklanmadığını söyleyebilirim. Kullanmış olduğunuz tarayıcı yada EBA sistemi ile alakalı bir durum söz konusu olabilir.
  202. Creative

Galatasaray, korkudan sitesindeki kanıtları sildi.

Bir birimiz ile tartışmadan devam ederseniz sevinirim. Yoksa devamında Uyar butonunu kullanmak zorunda kalacağım.
  203. Creative

İlk Üye Webmaster

Tanımıyorum.
  204. Creative

İlk Üye Webmaster

Aslında ben merak etmedim ama siz nasıl merak ediyorsunuz? :)
  205. Creative

Tüm SDN Forum'dan özür diliyorum

Multi hesap üzerinden ceza alan kimi affetmişiz? Örnek?
  206. Creative

Bu forum 2012 den beri çok değişmiş!

Kullanıcı adı da mı hatırlamıyorsunuz?
  207. Creative

Bizde yarısını okuyun diye yazmışız demek ki. Bizim hatamız o zaman..
  208. Creative

Özür dilemek çaresiz kalabilir, ilk önce multi hesaplarınızı kullanmadan önce bunu basit bir şekilde anlatmış olduğumuz Forum Kuralları'nı okusaydınız.
  209. Creative

Neden Banlandığımı Öğrenebilirmiyim

Trol konu açılışı sebebi ile belli bir süre uzaklaştırılmışsınız.
  210. Creative

Nasıl Anonymous olacam?

Konu ve mesajlar trol olması sebebi ile kilitlenmiştir.
  211. Creative

TikTok'ta nefessiz kalma meydan okumasını yapan 12 yaşındaki çocuk hayatını kaybetti.

O program kapatılsın, şu program kapatılsın demek yerine aslında şimdi ki neslin tam olarak nereye gittiğini sorgulamak gerekiyor. Sosyal medyanın çocuklara nasıl bir zararı olduğunu konuşmak gerekiyor. Not : Bu arada gereksiz ve konusu ile alakası olmayan mesajları kaldırdım.
  212. Creative

Ram kullanımını sıfırlayan program: MemReduct

Peki bahsettiğiniz gibi oyunlarda FPS artışı gözlemlendi mi? Bunu kanıtlayabilir misiniz?
  213. Creative

Yemeksepeti Şifremi Değiştiremiyorum

Ne gibi bir hata ile karşılaştınız? Tarayıcı hatası mı yoksa site ile alakalı bir durum olabilir mi? Yemek Sepeti destek hattına yazabilirsiniz karşılaştığınız hatayı.
  214. Creative

Sizce hangisini alayım ( mousepad)

Masanız tamamen beyaz ise siyah bir pad daha iyi duracaktır. Renkli padler genelde siyah masa üzerinde daha estetik duruyor. Tabii bu kavram tamamen görecelidir, bana göre mantıklı olan tamamen beyaz bir masa üzerinde tamamen zıt bir siyah pad daha iyi duracaktır.
  215. Creative

Lapotopa SSD takmak

Bataryayı çıkarmak sizin yararınıza olabilir, her hangi bir kısa devre sonucunda batarya, anakart vb. ürünlere zarar verebilirsiniz. İşlem yapılırken bataryaların çıkarılması mantıklı olacaktır. Sonuçta elinizde iletken bir tornavida olacak..
  216. Creative

Tekrardan Crysis serisine başlanmalı mı?

Eğer hikayeyi merak ediyorsanız denenebilir, ancak merakınızı farklı bir yönde değiştirebilirsiniz. Crysis 1 oynarsınız ve sonrasında 2 geçtiğinizde "Vay bee adamlar grafikleri nasıl değiştirmiş?" sonrasında 3 geçtikten sonra "Abi adamlar grafikte uzaya çıkmış." dersiniz.. Ben genelde...
  217. Creative

Mesaj sayım artmıyor.

Anlamsız konulardan uzak durun, mesajınızın artması için ne yapmanız gerekir sizce? Düşünmek lazım biraz..
  218. Creative

SDN mi Technopat mı ?

Sırf bu kuralı zaten bunun için getirdik. Kıyaslama, kötüleme vb. yapılmasın diye..
  219. Creative

Crysis 3 vs Far Cry 4 Hangisini almalıyım?

Hangisini almalıyım dersen Crysis derim, ancak hangisini indireyim dersen korsan indirme derim.
  220. Creative

Bu forum 2012 den beri çok değişmiş!

Kullanıcı adınız yada mail adresinizi biliyorsanız lütfen bana özel mesaj atınız. Yapmış olduğunuz iş şuan için kurallara aykırı. :)
  221. Creative

DELL İNSPİRON LAPTOPUMA WİN 10 SORUNU

https://forum.shiftdelete.net/threads/forum-kurallari.43630/
  222. Creative

SDN mi Technopat mı ?

Neden sürekli bir kıyaslama içerisindesiniz? Amaç ne yani? Herkesin görüşü kendine kalmalı bence.
  223. Creative

Uçuşan Üyeler

Güzel bir temizlik olacak, mesajlarınızı da bir ara kontrol edeceğim. Bildiriminizi artık buraya yaparsınız.. @sonumutbükücü , @disiteknoloji , @muratalitekin , @tanculu , @cakmakmusavirlik , @Athena GGT , @tezcanalaca , @kambercalis , @serkangezer @Kemal Gül , @mustafaozan , @selimnuans ...
  224. Creative

Hacker grubuna katılmak isteyenler aşağıdaki form üzerinden başvuru gerçekleştirebilir

Lütfen sizi Hacker sitelerine alalım. Bu tarz konular bizlere ve kullanıcılarımıza sıkıntılar yaratabilir.
  225. Creative

Bu iyimidir ?

Aşağıda ki konu üzerinden devam edelim. https://forum.shiftdelete.net/konular/hangi-psuyu-almaliyim.741062/
  226. Creative

Uçuşan Üyeler

@DartexNato 9. Forumda küfür, argo, hakaret, küçük düşürücü, aşağılayıcı, rencide edici tüm kelimelerin; din, dil, ırk ayrımına yönelik veya forum huzurunu kaçıracak her türlü söylev, yazı, resim, video ve diğer tüm materyallerin kullanımı yasaktır.
  227. Creative

Bilgisayarımın içine su kaçtı.

Konularınızı birleştirdim, 2. farklı bir konu açmayın lütfen. Forum Kuralları
  228. Creative

Az kalsın WannaCRY indiriyordum !

Lütfen korsan link vermeyiniz..
  229. Creative

Yandex mail hesabı ne zaman açıldı

Bunu öğrenmek için aslında ilk gelen maili silmemek. :)
  230. Creative

Uçuşan Üyeler

@Muhammed3v2 + @Kastamonu Ayısı 9. a. Üyelerimizi rencide edici sözler ve kelimeler kullanmak yasaktır. Uyarı alabilir ve sonrasında uzaklaştırma cezası alabilirsiniz.
  231. Creative

Geri geliyorum

Gerekli işlem yapılmıştır.
  232. Creative

Kabine Toplantısı Sonuçlandı! İşte yeni harita ve alınan kararlar!

Söz konusu kararların esnek olduğunu düşünüyorum, çok daha iyi tedbirlerin alınması gerekiyor. Televizyonlara çıkıp herkes kurallara uysun demekle de bu ne yazık ki olmuyor. İlk önce aynaya bakıp örnek bir kişilik sergiliyor muyum diye bakmak gerekiyor. Ondan sonra doğruları ve gerçek...
  233. Creative

Hacklenmekten korkuyorum

Doğru yazılım, bilmediğiniz apk ve bilmediğiniz bir dosyayı açmadığınız sürece telefonunuza zaten giriş yapmazlar.
  234. Creative

Hacklenmekten korkuyorum

İnsan oğlu korku ile hiç bir zaman yaşamamalı. Galerinizde ne olabilir ki sizin galerinizi ele geçirsinler. Yada şöyle diyelim uğraşılacak birisi misiniz?
  235. Creative

Sagopa Kajmer - Onca Şeyin Ardından

Sagopa Kajmer yeni teklisi yayınlanmış.. Dinlemeyen kalmasın o zamansa.. :)
  236. Creative

Uçuşan Üyeler

@TheTruthHurts - Kendi isteği ile forumdan ayrılmıştır.
  237. Creative

Uçuşan Üyeler

@Halil ibrahim kola içmesi 16. Üyelerin birden fazla hesap açması yasaktır. Tespit edildiği takdirde ana hesabınızı kaybetme şansınızın olduğunu unutmayınız.
  238. Creative

Creative, Twitch yayınlarına katılmak isteyenler

Selamlar, birazdan yayına başlıyoruz.. Twitch.tv/NouSPRO
  239. Creative

Merhaba arkadaşlar, dün akşam kendimi iyi hissetmediğim için ne yazık ki açamadım. Ancak bu akşam güzel zevkli bir yayın bizi bekliyor olacak. :) Kaçırırsınız..
  240. Creative

Akşama kısmet olursa arkadaşlar; Sohbet, Fall Guys, Among US ve Valorant açacağım bilginize. Sohbete gelmek isteyenler SDN Forum Discord kanalında olsun. Buradan da sizlere bilgi vereceğim.
  241. Creative

İncehesap güvenilir mi?

Gaming gecesinde bir çok ürün alınmakta, söz konusu siteye güvenebilir ve alışveriş yapabilirsiniz.
  242. Creative

Windows Ekranına Gelince Mavi Ekran

Forumumuzda korsana destek vermiyoruz.
  243. Creative

Profil fotoğrafı Recep Baltaş olanlar yasaklansın.

28. Yerli teknoloji sitelerinden bilgi amacı dışında link paylaşımı ve yönlendirme yasaktır. Bilgi amacı güden link ve YouTube videoları paylaşılabilir. 9. Forumda küfür, argo, hakaret, küçük düşürücü, aşağılayıcı, rencide edici tüm kelimelerin; din, dil, ırk ayrımına yönelik veya forum huzurunu...
  244. Creative

CPU ısım hiç normal gelmiyor ?

Lütfen güncel olarak belirtilen Windows 10 kurunuz, eğer tekrar sorun çıkarsa o zaman konu açabilirsiniz. 2. parti Windows yazılımlarına destek vermemiz anlamsız olur. Buyurun : Windows 10'u İndirin
  245. Creative

Forum Kurallarını Güncelledik!

O sanırım çok istedikten sonra değişiyor. Özel Başlık konusu gibi.. :) Çok isteyen kullanmaz hale geldi.
  246. Creative

Windows 10'un Dosya Gezgini Yakında Renkli Simge Güncellemesi Alacak

Aynen öyle, direkt klasöre tıkladığım gibi varsayılan açılsın dedim ama sonradan vazgeçtim. Alışkanlık var şimdi bir yerde..
  247. Creative

Varsayılan yapabiliyor muyuz acaba? ?
  248. Creative

Akşama bunu kesinlikle denemem gerekiyor. Teşekkürler.
  249. Creative

Sonunda standartlarını bozmaya başları Windows, daha fazlası gelmesi dileği ile..
  250. Creative

Valorant oynuyoruz arkadaşlar, merak etmeyin bende kolsuzum.. Ancak akşam güzel bir ACE atacaktım heyecandan yapamadım. Son adamda taklaya geldik. :)
  251. Creative

Yayın sırasında forumda bulunan arkadaşlarımızla 5v5 yapabiliriz. Katılmak isteyenler?
  252. Creative

Bisiklet hevesim tavan yaptı.

Şimdi bende gelip senin konunu baltalayayım mı? Her konuyu baltalayan kişinin konusunu baltalamak zevkli olurdu. Ancak ben öyle değilim. :)
  253. Creative

Kimi zaman yayın sırasında forum içerisinde sohbet zamanı da olacak, bu üstte goygoy yapan arkadaşları o zaman göreceğim. Eğer yayınlara katılmazlarsa "Uyar" butonunu eksik etmeyeceğim. :p
  254. Creative

Gelebilen tüm arkadaşlara teşekkürler. Test için açmış olduğum bir yayındı, 720p olayı biraz canımı sıktı diyebilirim. Çünkü sadece 1080p yayın vermesini tam olarak çözemedim. Bu alanda acemi olduğum için zamanla alışacağımı söyleyebilirim. Teşekkürler.
  255. Creative

Merhaba arkadaşlar, Twitch üzerinde yayın denemesi yapmaktayım. Katılmak isteyen arkadaşlar buyursunlar gelsinler. Acemi bir şekilde Valorant yapacağız. Yanın için : /NouSPro
  256. Creative

Merhaba arkadaşlar; söz konusu 28. madde kuralı konusunda gerekli düzenlemeyi aşağıda ki gibi gerçekleştirdim. Sanırım bundan sonra yanlış anlaşılma olmaz diye düşünüyorum. Kurala artı olarak yönlendirme eklemek zorunda kaldım, çünkü yönlendirme yapılan konular gördüğümü söylemek isterim...
  257. Creative

Teknoseyir.com Yönetimi Bilgisayarımı Hackledi

Hit almasından ziyade kullanıcının kendini ifade etmesi önemli bizim için. Kendini ifade edemeyecekse forumların amacının ne olduğunu tartışmamız gerekir. Belirttiğim üzere kanıtlarını sağlam bir şekilde sunması gerekiyor ki söylemleri bağlı bulunduğu kişiye ulaşsın, ancak kanıt sunamıyorsa o...
  258. Creative

Demeyeydin iyiydi.. :)
  259. Creative

Tatil İçin Gidip Hayran Kaldığınız Bir Yer Var mı?

Bozcada tabii ki. Ölene kadar orada yaşayabilirim..
  260. Creative

Kanıtınız varsa SİBER Suçlarla Mücadele için şikayet edebilirsiniz. Sayfalar - Ihbar Ancak sağlam kanıtınız olsun.
  261. Creative

@Rchive, akşam müsait bir zamanımda kuralı genişletip bilgi vereceğim.
  262. Creative

Karı Gören İngilizler Dışarıya Koştu Ne Maske Ne Mesafe

İşiniz gücünüz trollük. ?
  263. Creative

Söyle o zaman, kuralı tam olarak nasıl genişletelim? Ona göre aksiyon alacağım.
  264. Creative

@Rchive, boşuna zamanını harcamışsın. Kural açık ve net olarak belirtilmiş alıntı yapılabilir, link verilebilir. Bizim o kuralı getirme amacımızı anlayamadığın için bu tarz davranıyorsun. Bunu defaten dile getirdim ancak anlamak istemeyerek diğer forumlar ile kıyaslama yapıyorsunuz. Biz...
  265. Creative

Konuya neden bakıyorsun arkadaş, o zaman kaldıralım üst tarafta yazan Forum Kuralları yazısını herkes konularda araştırsın nerede yazıyordu bu meret diye. Konu açıldıktan sonra gelen yönlendirmelere karşılık madde üzerinde değişiklik yapmışız.
  266. Creative

Sizin ne yazık ki okuma alışkanlığınız yok arkadaşlar, sadece ve sadece boş eleştirilerle karalama alışkanlığınız mevcut. Daha 28. maddeyi okumamış gelmiş burada ahkam kesiyorsunuz olacak iş değil. Her insanın bir sabrı vardır, o bardağı artık aşıyorsunuz kendinize dikkat edin. 28. Madde...
  267. Creative

LeBron Raymone James Lise Yılları

268. Creative

Android uygulamalar neden çökmeye başladı?

Hoop ben hala kullanıyorum taş gibi cihaz, kimse benim cihazıma külüstür diyemez. :p
  269. Creative

Valheim açık dünya serveri yapılacak mı?

Yapmasalar bile yapmaları şart oldu gibi, çünkü piyasaya çok iyi girdi. Eğer tutunmak istiyorsa bunu yapmaları gerekir.
  270. Creative

Önceden Popüler olup Sonra Unutulan Puhu TV

Özel olarak çıkan sanırım Fi Pi Çi den uyarlama Pi olması gerekiyor yanlış hatırlamıyorsam.
  271. Creative

Önceden Popüler olup Sonra Unutulan Puhu TV

Alternatifleri çıktı ve onun için pek sözü edilmiyor. Ancak kullananlar vardır diye düşünüyorum. Çukur'un tekrarları oraya düşüyor sanırım.
  272. Creative

TV youtubede çizgiler oluyor

YouTube uygulamasının güncellemesi yada cihazınızın sistem güncellemesini kontrol etmenizi öneririm. Eğer kafanızda sorun olduğunu düşünüyorsanız kesinlikle yetkili servise başvurun derim.
  273. Creative

Olabilir, bir tane denemek için 4K video açmayı deneyin bakalım nasıl tepki verecek.
  274. Creative

Redmi K40 Pro'ya Yakından Bakalım!

Elimde ki Samsung öldükten sonra kesinlikle Şayomi alacağım. :) Bu kesinleşti gibi..
  275. Creative

Televizyonunuz ile alakalı bir durum olabilir, normal yayınlarda böyle bir sorunu mevcut mu?
  276. Creative

Xiaomi Mi 11 Lite, bugün online olarak satışa sunuldu.

Gün geçtikçe telefonlar da bir birine benziyor, ayırt etmek zorlaşıyor gibi.
  277. Creative

Steam iadesi

Gelir merak etme, ertesi gün tekrar kontrol etmenizi öneririm. Hemen iade ettiğiniz gibi geri gelmiyor çünkü, iade ettiğiniz ürünün incelemesi yapıldıktan sonra iade gelir.
  278. Creative

Yapıcı eleştirilerinizi sunun dinleyelim.. Her zaman ki yapımız bu oldu, ancak konuyu lütfen baltalamayın.
  279. Creative

Bakış açınızı değiştirin o zaman ne diyeyim, birazdan konu ile alakasız tüm mesajları temizleyeceğim.
  280. Creative

Arkadaşlar ikili tartışmalara girerek lütfen konuyu baltalamayın. Burada önerilerinizi not almaya çalışıyoruz ama ikili polemiklere girerek konuyu farklı yönlere çekiyorsunuz.
  281. Creative

Trol değil, aynı konulardan mevcut.
  282. Creative

Hani hangi konu?
  283. Creative

İstediğiniz gibi trol avına çıktık. Bundan sonra olacaklara artık siz karar vereceksiniz.
  284. Creative

Merhaba @Assad Najjar ; bununla ilgili bir çalışmamız mevcut @Developer arkadaşımıza gereken bilgiyi verdim. Çözümleme sürecini bekliyorum.
  285. Creative

Apple, 4K 21,5 inç iMac'in 512 GB ve 1 TB SSD Yapılandırmalarını Sonlandırıyor

Apple, iMac Pro'yu resmi olarak bıraktıktan sadece birkaç saat sonra, 4K 21,5 inç iMac'in 512 GB ve 1 TB SSD yapılandırmalarını da sonlandırdı. Geçtiğimiz ay, her iki seçenek de satın alınamaz hale geldi, ancak o zamanlar bir bileşen tedarik sorunu nedeniyle geçici bir sorun olup olmadığı veya...
  286. Creative

Windows Community Toolkit v7.0 duyuruldu, yeni araçlar ve geliştirmeler içeriyor

Microsoft, yeni bir blog gönderisinde, geliştiricilerin Windows 10 için .NET ve UWP uygulamaları oluşturmasını kolaylaştırmak ve daha sezgisel hale getirmek için tasarlanmış bir araç seti olan Windows Community Toolkit v7.0'ı duyurdu. Güncellemenin öne çıkan özellikleri arasında yeni bir .NET...
  287. Creative

Söz konusu yavaşlık anlık olarak karşınıza çıkabilir. Yurtdışı kaynaklı olarak sürekli sunucuya saldırılar gerçekleştirilebiliyor, bunlardan birine denk gelmiş olabilirsiniz.
  288. Creative

Uçuşan Üyeler

@Applesevdalısı , @Teknolojisevdalısı hesaplarınız multi hesap sebebi ile forumdan uzaklaştırılmıştır. @sessizkullanıcı ile devam edebilirsiniz, ha ben onunla devam etmek istemiyorum tekrar hesap açacağım derseniz eyvallah. Hepsini birden kapatırım.
  289. Creative

Parrot OS 32 bit İndirme linki

Parrot OS 32bit bulmanız çok zor. Çünkü yok gibi bir şey. Bunun yerine kullanıcılara illa 32bit arıyorsanız Kali 32bit önerebilirim. https://www.kali.org/downloads/
  290. Creative

Merkez Bankası Başkanı Naci Ağbal Görevden Alındı!

Bence merkez bankasını kaldıralım, tüm parayı hazine yönetsin. Bakanlıkları da kaldıralım hatta, bir adam bize yeter. Onu da ben yapayım lütfen.. :)
  291. Creative

Gerekli düzenleme yapıldı, teşekkürler.
  292. Creative

Uçuşan Üyeler

@kobalski74 16-) Üyelerin birden fazla hesap açması yasaktır. Tespit edildiği takdirde ana hesabınızı kaybetme şansınızın olduğunu unutmayınız.
  293. Creative

yaşımı değiştirin lütfen

Bana özel mesaj atın.
  294. Creative

Shiftdelete net de yazmak istiyorum

Benimle ne alakası var anlamadım, editör alımlarını ben yapmıyorum ki. :) ik@shiftdelete.net yada info@shiftdelete.net adresini kullanabilirler. Bu arada başarılar dilerim kardeşim, istediğini başarman dileği ile..
  295. Creative

Nvidia, Sanal Para Madenciliği İçin Özel Üretilen Ekran Kartını Satışa Çıkardı

Ohh olsun. İnşallah gamer kartlarda bir o kadar ucuz olurda, miningçiler dizini dövsün.. :)
  296. Creative

Işletim Sistemi

Debian modlanmış sürülmüş öne.. :)
  297. Creative

Işletim Sistemi

Bize bir şekilde bunun görselini yada video varsa gösterebilir misin?
  298. Creative

Artık bu bilgisayar kullanılmaz bence

Konu farklı bir yöne evirilmesi sebebi ile kilitlenmiştir. Bilgilerinize.
  299. Creative

18 Mart Zaferimiz Kutlu Olsun! | Çanakkale Geçilmez!!!

Çanakkale Zaferi'mizin 106. Yıl dönümünde, başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve yakın silah arkadaşlarına, vatanımız için hayatlarını feda eden aziz şehitlerimize, gazilerimize ve tüm askerlerimize rahmet diliyorum. Ruhları şad, mekanları Cennet olsun.