Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Aşağıda ki konu üzerinden devam edilebilir. Farklı bir konu açmayın lütfen.
https://forum.shiftdelete.net/konular/windows-10-goruntu-ayarlari-acilmiyor.748426/
Forum açmak kolay, ancak onu ileriye taşımak sorun. Forum açmak 1 gününüzü almaz.. Fena değil diyebilirim. Ancak benim platformum üzerinde bu başlıktan farklı bir yerde forumun ismini görürsem işte o zaman farklı düşünürüm.
Merhaba SDN Forum dostları, az önce fark ettiniz ki Xenforo üzerinde bir güncelleme geldi ve akabinde bizlerde güncel kalması adına güncellemeyi gerçekleştirdik. Bu güncellemede pek fazla bir yenilik olmamasına rağmen sadece gözle görülür olarak güvenlik güncellemesi mevcut olduğunu...
Ofisi eve taşıdık yine tekrar 7/24 çalışmaya devam ediyoruz. Ne zaman eve taşısak zaten çalışma saati tamamen ortadan kayboluyor. İsteniyor ki her iş ışık hızında gerçekleştirilsin.
Bunu beklerim. :)
Daha önce gerçekleştirdik ve tekrar istek üzerinde bu şekilde ayrı kategori içerisinde olması istendi ve bu şekilde sabit olarak bıraktık.
Bunu bende istiyorum. Bir taç tane eklenebilir.
Kullanıcı adlarının takibi için bizim işimize yarıyor bazen, çünkü sürekli olarak kullanıcı adı değişikliği talebi gelmekte. Takibini yapmak güç oluyor.
Merhaba Dostlar, çok uzun zamandan beri sürekli olarak güncel tuttuğum Türkçe Rap müziği adına düzenlemiş olduğum ve sevdiğim parçaları eklediğim listemi sizlere sunmak istedim.
Eğer tarzımız aynı ise takip edebilirsiniz...
@MickTheTechnopat - 9. Forumda küfür, argo, hakaret, küçük düşürücü, aşağılayıcı, rencide edici tüm kelimelerin; din, dil, ırk ayrımına yönelik veya forum huzurunu kaçıracak her türlü söylev, yazı, resim, video ve diğer tüm materyallerin kullanımı yasaktır.
Bu ürünlere bir göz atabilirsin.
https://www.trendyol.com/philips/kulakici-beyaz-kulaklik-she8500wt-10-p-1245971
https://www.akakce.com/kulaklik/en-ucuz-sony-mdr-ex110apw-beyaz-mikrofonlu-fiyati,4521690.html
@Porgola - 9. Forumda küfür, argo, hakaret, küçük düşürücü, aşağılayıcı, rencide edici tüm kelimelerin; din, dil, ırk ayrımına yönelik veya forum huzurunu kaçıracak her türlü söylev, yazı, resim, video ve diğer tüm materyallerin kullanımı yasaktır.
Ne içtiysen lütfen bizlere de dağıt ki aynı kafayı yapalım ve ona göre cevap vereyim sana.
Eğer bir kullanıcı paylaşır ise biz neden sorumlu olalım, kuralları net oku öyle gel..
Saçmalık olup olmadığına siz mi karar vereceksiniz yoksa biz mi? Bu ortam içerisinde eleştiri olabilir ancak kasten bunu kötüleme olarak kullananlar için yazılmış bir kuraldır.
Eğer bir konu "soru konusu" ise sadece tek konu üzerinden çözümlenmeli. Tek bir konu içerisinde farklı bir soru olursa bu tamamen bir karmaşa yol açar.
Onun için 2. bir konu açması daha mantıklı bir iş olacaktır. Ancak dediğiniz gibi bir durum olursa raporlayın gereğini yaparız.
Bu adam ne zaman video çekse sürekli doğru yerlere değiniyor. Bu videosunda ise Kanal D'de gösterime başlayan Camdaki Kız dizisi hakkında..
İzledikten sonra yorumlarınızı merak ediyorum..
Merhaba, kullanmış olduğunuz hesabınızın mail adresi ile bana ufuk.tukenmez@shiftdelete.net adresine bir açıklayıcı mail atabilir misiniz? Yardımcı olalım.
Forum reklamlarından ziyade zaten siz farklı forumların reklamını yaptığınız için uyarı aldınız. Demek ki reklamlara laf atmamak gerekiyor değil mi? İsteğiniz üzere hesabınızı komple kapattım.
@_Zaur_ - Forum içerisinde sürekli olarak trol ve yanlış kelimeler kullanmasından dolayı belli bir süre aramızda olamayacak. Geldiğinde eğer bu kelimelere devam ederse tamamen uzaklaştırma almak zorunda kalacak.
Tavsiye : Gidip bir an önce evlen, yoksa başka birine bir köşede saldırabilirsin...
WhatsApp Pink olarak piyasaya sürülen kötü bir yazılımın olduğunu bazılarımız duymuştur. Söz konusu yazılımı kurduktan sonra cihazlara zarar verdiği bilgisi dolaşmakta ben merak edip kurmayanlardanım ancak sizler kurduysanız kaldırılması hakkında ne işlem yapacağınız yazıyor.
Kesinlikle...
Apple dün, 1000 nit tam ekran parlaklığı ve 1.600 nit maksimum parlaklık elde etmek için mini LED arka aydınlatma kullanan bir Liquid Retina XDR ekrana sahip yeni bir 12.9 inç iPad Pro'yu tanıttı. 2.500'den fazla yerel karartma bölgesi halinde gruplandırılmış 10.000'den fazla mini ‑ LED ile...
Türkçeleştirme gerçekleştirildi.
Haber niteliği taşıyan her türlü materyali girebilirler. Evet burası bir teknoloji forumu olabilir, ancak adı üzerinde "forum" bunun için her türlü haberi girebilirler.
Aslında sorun yaşamamanız gerekiyor, tam olarak ayarları şimdi PC üzerinde olmadığım için size veremeyeceğim. Ancak konu hakkında @atkaksoy501 size yardımcı olsun.
Her ikinizde ikili bir polemiğe girmeniz sebebi ile aynı uyarı sistemine maruz kaldınız. Bu platform tartışma yeri değildir. Bilgi varsa vereceksiniz, yoksa yazmanıza bile gerek yok.
Bu fiyatlara ekran kartı bulmanız çok zor. Ancak 2. el olarak bulabilirsiniz gibi.
Örnek : https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-bilgisayar-masaustu-nvidia-geforce-gt630-921170198/detay
Ancak bu tarz 2. el kartlarda kesin problemler yaşayabilirsiniz.
Sahne ayarlarından oyun yakalama eklemeniz gerekiyor. Tam olarak nasıl olduğunu göstermem için evde olmam lazımdı. :)
Ancak kolay bir şekilde yapabilirsiniz. Sahne Ekle kısmında oyun yakalama olması lazım onu ekledikten sonra oyun açıkken hangi oyunu yakalamasını seçeceksiniz.
Konu başlıkları için gerekli düzenleme yapıldı, tümü büyük harfle konu açamıyorsunuz artık. Büyük küçük harf zorlaması mevcut.
Konu açılırken "Soru" konusu açılırsa zaten bu mevcut.
Bunu biz bilemeyiz, o kısaltma tam olarak ne anlamda kullanıldı? Belki evet kısaltma olarak üye için kullanmıştır, ancak etiketleme sistemimiz mevcut iken böyle bir kısaltma yersizdir.
Görüntüleri izleyince artık diyecek bir şey bulamadım. Bu düşmanlık kime, neden? Hadi bunu yaptın sana ne getirisi oldu arkadaş? Sorulacak çok soru var ama dilim varmıyor...
Merhaba arkadaşlar, önümüzde ki ay ve sonrasında kendimi rahat hissedebileceğim bir koltuk arayışına girdim. Başlık oyuncu olarak açtım ancak bunu tabii normal kullanım olarak istiyorum. Sadece oyun oynarken kullanacağım gibi bir durum söz konusu değil.
Yorumlarınızı link ve açıklama olarak...
SDN Forum Yönetimi tarafından organize edilen, 22-23 Mayıs 2021 tarihlerinde yapılacak olan ödüllü Valorant turnuvasına çağrıdır!
Takımınızı hazırlayın, yerinizi alın. Kazanan takım oyuncularına birer adet SDN Kupa Bardağı hediye edilecektir. Turnuvaya katılamayanlar üzülmesin, maçları Twitch...
Ne alakası var, en etkin olarak kullanılan sosyal medya platformu kapatmak nedir? Instagram gibi reklam batağı yada FB gibi satış platformu değil ki.
Bence sizin gördüğünüz o. .
Doğru aslında her admin forumu yönetiyorsa her türlü konudan anlaması gerek diye düşünüyorsunuz değil mi?
Konuya dönecek olursak bahsi geçen kulaklık size fayda sağlamayacaktır. Biraz daha bütçenizi arttırarak daha iyi ürünlere bakabilrisiniz.
ByNoGame şuan için Türkiye içerisinde oyun satış ve item satış üzerine kurulmuş en güvenilir sitedir.
Düzenleme : Bu arada çıkan item gayet güzel bir item. Bence satmadan önce biraz düşünün derim.
Pandemi süreci içerisinde sürekli olarak Steraplus kullandım. Şuana kadar hiç bir sorununu görmedim.
https://www.hepsiburada.com/steraplus-3-katli-ultrasonik-telli-cerrahi-maske-50-adet-2-li-pm-HB00000UVMW6
@Rchive 9. b. ShiftDelete.Net Forum Moderatörlerine hakaret etmek yasaktır. Süresiz olarak forum geliştiricisi ile tartışmaya girmiş ve gereği yapılmıştır.
Çekiliş olayını bu hafta sonu inşallah hallediyoruz arkadaşlar, sabırsız arkadaşlarımız var aramızda.. Buna sebep ile "Biraz sabredin." yazmıştım ama neyse..
Microsoft bugün, Windows 10'un bir zamanlar iddialı olan Zaman Çizelgesi özelliğini resmen kaybettiğini duyurdu. İlk olarak 2017'de piyasaya sürülen Zaman Çizelgesi, kullanıcıların birden çok cihaz arasında geçiş yapmasını kolaylaştırmak için tasarlanmıştı. Bir Windows 10 bilgisayardan Android...
Neyse konu dağılmasın, bir ara zaten gerekli açıklamaları yapacağım. İlk önce araştırma yapmam lazım.
Bu arada konuya dönecek olursak arkadaşlarımızın söylediği gibi Xenforo alt yapısını kullanmış olduğumuzdan dolayı aynı olması normal.
Not : Daha önceden bu tarz konular açılmıştı ve gerekli...
Direkt olarak elle güncelleme yapmayı deneyin. Yada güncelleme gelmesin istiyorsanız ve istediğiniz zaman güncelleme yapmak istiyorsanız;
Windows+R tuşlarına basın, Çalıştır'a typegpedit.msc yazın ve Enter tuşuna basın.
Bilgisayar Yapılandırması, Yönetim Şablonları, Windows Bileşenleri...
Önemli olan yardım edip etmemeleri değil. Siz tamamen olayı yanlış anlamışsınız. Bu size verilen bir ders ve ödev ise tabii ki yardımcı olacaklar, ancak yardımcı olurken tüm soruların cevabını yapacaklar onlar ise siz ne öğreneceksiniz?
1980 yıllarında geçerse zaten diğer firmaların çıkarmış olduğu oyuna benzemez mi? Kullanıcılar şuan istediklerini karşılayamazlar, oyuncuların istedikleri son model araçlar ve daha farklı bir oynanış istiyorlar.
Olur olmasına da diğer sitelere tamamen benzedikten sonra bu kopyala yapıştır olmaz mı? Böyle bir durumda diğer sitenin yöneticileri ve sahibi nasıl düşünür? Bunları da tek tek düşünmek lazım.
Herkesin bir farkı olması gerekli bence, bırak onlarında o farkı olsun. Bizde de farklı özellikler...
Selamlar dostlar, söz konusu çekilişi arkadaşımız sonlandırmamış ve forum adına çekilişi yaptığından dolayı bir şekilde ben size idame ettireceğim.
Söylendiği üzere çekilişi yapıp sizlere bilgilendirme geçeceğim. Biraz sabredin. :)
Düzenleme : Oyun fiyatı şuan 15,00 TL bu değer üzerinden...
Bilgisayarıma virüs bulaştı, nasıl temizlerim konusu gelmek üzere sanırım. Bu tarz insanlara kanmamanız sizin yararınıza olur, genelde dosyaların içerisinde kötü yazılım koyularak bilgisayarınıza erişebilirler yada her hangi zararlı yazılım yüklenerek virüs bulaştırabilirler.
Microsoft, Windows'un ilk 64 bit sürümünü ilk zamanlarda piyasaya sürdü. 2007'de OneDrive ile çıkış yaptı. Bu geçmişe rağmen, dosya senkronizasyon uygulamasının Windows sürümü, Microsoft'un yeni bir istemci önizlemesini duyurmasıyla birlikte artık 64-bit'e geçiş yapıyor. Windows uzmanı Paul...
Ben Boğa burcuyum bununla bir alakası var mı? Bunu sana sormuştum ama cevap alamamıştım.
Bu aralar coin piyasası çok hareketli, sanırım dünya üzerinde kağıt para kalmayacak yada çok değersiz olacak.
Sorununuz ile alakalı olarak Şikayet oluşturulmuş gözüküyor. İsterseniz orada bulunan yönergeleri de inceleyebilirsiniz.
Oppo iletişim hattını kullanarak yeni cihazınız hakkında bilgilendirme yapmanız sizin yararınıza olacaktır.
https://www.sikayetvar.com/oppo/oppo-reno-3-pro-sarj...
Bir şeyin olduğu yok @Dora işlerinin yoğunluğu sebebi ile ayrılma kararı aldı.
@wittroc ise moderatör yetkisine sahip olmasına rağmen hesabını askıya aldığından dolayı Forum Yönetimi olarak ilişiğini kesme kararı aldık.
SDN Forum olarak Valorant Turnuvası düzenlemeyi kararlaştırdık. Eğer sizlerde katılmak isterseniz 5 kişilik takımınızı kurarak turnuvaya katılabilirsiniz.
Turnuva sonucunda kazanan takım ShiftDelete Kupası (SDN Bardağı) kazanacak ve takımın oyuncularına 1'er tane hediye edilecektir.
Not ...
@RecxandFlex 10. Forumu reklam aracı olarak kullanmak yasaktır. 28. Yerli teknoloji sitelerinden bilgi amacı dışında link paylaşımı ve yönlendirme yasaktır. Bilgi amacı güden link ve YouTube videoları paylaşılabilir. 9.c. Özel mesaj yoluyla üyeleri rahatsız etmek veya taciz edici mesajlar...
Söz konusu öneriniz ile alakalı olarak Xenforo alt yapısına tam olarak nasıl entegre edilir ilk öncelikle onu araştırmam gerekiyor. Eğer uygun görülür ise @Developer ile görüşürüz.
Yukarı okuna bastığınız zaman karşınıza çıkacaktır zaten. Eğer gözükmüyor ise aşağıdaki gibi istediklerini gösterebilir, istediklerinizi kaldırabilirsiniz.
Fabrika ayarları yaptığınız zaman çoğu telefonda bazı verileriniz halen durabilmekte. Ancak Hard Reset yaparsanız tüm uygulamalarınız ve verilerinizi sıfırlar..
Öyle abartılacak bir telefon değil ancak kullanımı güzel bir cihaz, ofis için bende aldım iyi bir şekilde kullanıyorum. Şu ana kadar bir sıkıntı yaşamadım.
Merhaba arkadaşlar, bugün başlayan bir donma söz konusu. Acaba Chrome üzerinde sizde donma yaşıyor musunuz?
Güncel sürüm olmasına rağmen sürekli olarak donmalar yaşıyorum.
Üzerine biraz daha bütçe ekleyerek bende Monster Pusat PRO alabilirsiniz. Bu bütçelerde en iyisi bu olarak gösterilebilir.
https://www.hepsiburada.com/monster-pusat-pro-bluetooth-gamepad-pm-HB0000199FVS
Her iki kulaklık kendilerine göre farklı özellikler göstermekte, ancak bakıldığında üstünlük olarak Airpods üstünlük sağlıyor gibi. Ancak orada da şöyle bir durum söz konusu Android ile uyumlu olarak çalışıyor mu...
Bu tarz alınacak ekipmanlar şakaya gelmez, doğru bir şekilde araştırarak alınması gerekir. Sonuçta müzik bir sanat ve o sanatı kaliteli olarak icra etmeniz gerekir.
Açıkçası konu ile alakalı bir bilgim olmamasına istinaden sadece bilgilendirmek istedim. Siz siz olun sanat yapacaksanız o...
Kullanmış olduğunuz tablet yada her hangi bir cihazdan kaynaklanmadığını söyleyebilirim. Kullanmış olduğunuz tarayıcı yada EBA sistemi ile alakalı bir durum söz konusu olabilir.
Özür dilemek çaresiz kalabilir, ilk önce multi hesaplarınızı kullanmadan önce bunu basit bir şekilde anlatmış olduğumuz Forum Kuralları'nı okusaydınız.
O program kapatılsın, şu program kapatılsın demek yerine aslında şimdi ki neslin tam olarak nereye gittiğini sorgulamak gerekiyor. Sosyal medyanın çocuklara nasıl bir zararı olduğunu konuşmak gerekiyor.
Not : Bu arada gereksiz ve konusu ile alakası olmayan mesajları kaldırdım.
Ne gibi bir hata ile karşılaştınız? Tarayıcı hatası mı yoksa site ile alakalı bir durum olabilir mi?
Yemek Sepeti destek hattına yazabilirsiniz karşılaştığınız hatayı.
Masanız tamamen beyaz ise siyah bir pad daha iyi duracaktır. Renkli padler genelde siyah masa üzerinde daha estetik duruyor. Tabii bu kavram tamamen görecelidir, bana göre mantıklı olan tamamen beyaz bir masa üzerinde tamamen zıt bir siyah pad daha iyi duracaktır.
Bataryayı çıkarmak sizin yararınıza olabilir, her hangi bir kısa devre sonucunda batarya, anakart vb. ürünlere zarar verebilirsiniz.
İşlem yapılırken bataryaların çıkarılması mantıklı olacaktır. Sonuçta elinizde iletken bir tornavida olacak..
Eğer hikayeyi merak ediyorsanız denenebilir, ancak merakınızı farklı bir yönde değiştirebilirsiniz.
Crysis 1 oynarsınız ve sonrasında 2 geçtiğinizde "Vay bee adamlar grafikleri nasıl değiştirmiş?" sonrasında 3 geçtikten sonra "Abi adamlar grafikte uzaya çıkmış." dersiniz..
Ben genelde...
Güzel bir temizlik olacak, mesajlarınızı da bir ara kontrol edeceğim. Bildiriminizi artık buraya yaparsınız..
@sonumutbükücü , @disiteknoloji , @muratalitekin , @tanculu , @cakmakmusavirlik , @Athena GGT , @tezcanalaca , @kambercalis , @serkangezer @Kemal Gül , @mustafaozan , @selimnuans ...
@DartexNato 9. Forumda küfür, argo, hakaret, küçük düşürücü, aşağılayıcı, rencide edici tüm kelimelerin; din, dil, ırk ayrımına yönelik veya forum huzurunu kaçıracak her türlü söylev, yazı, resim, video ve diğer tüm materyallerin kullanımı yasaktır.
@Muhammed3v2 + @Kastamonu Ayısı 9. a. Üyelerimizi rencide edici sözler ve kelimeler kullanmak yasaktır. Uyarı alabilir ve sonrasında uzaklaştırma cezası alabilirsiniz.
Söz konusu kararların esnek olduğunu düşünüyorum, çok daha iyi tedbirlerin alınması gerekiyor. Televizyonlara çıkıp herkes kurallara uysun demekle de bu ne yazık ki olmuyor.
İlk önce aynaya bakıp örnek bir kişilik sergiliyor muyum diye bakmak gerekiyor. Ondan sonra doğruları ve gerçek...
İnsan oğlu korku ile hiç bir zaman yaşamamalı. Galerinizde ne olabilir ki sizin galerinizi ele geçirsinler. Yada şöyle diyelim uğraşılacak birisi misiniz?
@Halil ibrahim kola içmesi 16. Üyelerin birden fazla hesap açması yasaktır. Tespit edildiği takdirde ana hesabınızı kaybetme şansınızın olduğunu unutmayınız.
Merhaba arkadaşlar, dün akşam kendimi iyi hissetmediğim için ne yazık ki açamadım. Ancak bu akşam güzel zevkli bir yayın bizi bekliyor olacak. :) Kaçırırsınız..
Akşama kısmet olursa arkadaşlar; Sohbet, Fall Guys, Among US ve Valorant açacağım bilginize. Sohbete gelmek isteyenler SDN Forum Discord kanalında olsun.
Buradan da sizlere bilgi vereceğim.
28. Yerli teknoloji sitelerinden bilgi amacı dışında link paylaşımı ve yönlendirme yasaktır. Bilgi amacı güden link ve YouTube videoları paylaşılabilir.
9. Forumda küfür, argo, hakaret, küçük düşürücü, aşağılayıcı, rencide edici tüm kelimelerin; din, dil, ırk ayrımına yönelik veya forum huzurunu...
Lütfen güncel olarak belirtilen Windows 10 kurunuz, eğer tekrar sorun çıkarsa o zaman konu açabilirsiniz. 2. parti Windows yazılımlarına destek vermemiz anlamsız olur.
Buyurun : Windows 10'u İndirin
Kimi zaman yayın sırasında forum içerisinde sohbet zamanı da olacak, bu üstte goygoy yapan arkadaşları o zaman göreceğim. Eğer yayınlara katılmazlarsa "Uyar" butonunu eksik etmeyeceğim. :p
Gelebilen tüm arkadaşlara teşekkürler. Test için açmış olduğum bir yayındı, 720p olayı biraz canımı sıktı diyebilirim. Çünkü sadece 1080p yayın vermesini tam olarak çözemedim.
Bu alanda acemi olduğum için zamanla alışacağımı söyleyebilirim.
Teşekkürler.
Merhaba arkadaşlar, Twitch üzerinde yayın denemesi yapmaktayım. Katılmak isteyen arkadaşlar buyursunlar gelsinler.
Acemi bir şekilde Valorant yapacağız.
Yanın için : /NouSPro
Merhaba arkadaşlar; söz konusu 28. madde kuralı konusunda gerekli düzenlemeyi aşağıda ki gibi gerçekleştirdim. Sanırım bundan sonra yanlış anlaşılma olmaz diye düşünüyorum.
Kurala artı olarak yönlendirme eklemek zorunda kaldım, çünkü yönlendirme yapılan konular gördüğümü söylemek isterim...
Hit almasından ziyade kullanıcının kendini ifade etmesi önemli bizim için. Kendini ifade edemeyecekse forumların amacının ne olduğunu tartışmamız gerekir.
Belirttiğim üzere kanıtlarını sağlam bir şekilde sunması gerekiyor ki söylemleri bağlı bulunduğu kişiye ulaşsın, ancak kanıt sunamıyorsa o...
@Rchive, boşuna zamanını harcamışsın. Kural açık ve net olarak belirtilmiş alıntı yapılabilir, link verilebilir. Bizim o kuralı getirme amacımızı anlayamadığın için bu tarz davranıyorsun. Bunu defaten dile getirdim ancak anlamak istemeyerek diğer forumlar ile kıyaslama yapıyorsunuz.
Biz...
Konuya neden bakıyorsun arkadaş, o zaman kaldıralım üst tarafta yazan Forum Kuralları yazısını herkes konularda araştırsın nerede yazıyordu bu meret diye.
Konu açıldıktan sonra gelen yönlendirmelere karşılık madde üzerinde değişiklik yapmışız.
Sizin ne yazık ki okuma alışkanlığınız yok arkadaşlar, sadece ve sadece boş eleştirilerle karalama alışkanlığınız mevcut. Daha 28. maddeyi okumamış gelmiş burada ahkam kesiyorsunuz olacak iş değil. Her insanın bir sabrı vardır, o bardağı artık aşıyorsunuz kendinize dikkat edin.
28. Madde...
YouTube uygulamasının güncellemesi yada cihazınızın sistem güncellemesini kontrol etmenizi öneririm. Eğer kafanızda sorun olduğunu düşünüyorsanız kesinlikle yetkili servise başvurun derim.
Gelir merak etme, ertesi gün tekrar kontrol etmenizi öneririm. Hemen iade ettiğiniz gibi geri gelmiyor çünkü, iade ettiğiniz ürünün incelemesi yapıldıktan sonra iade gelir.
Arkadaşlar ikili tartışmalara girerek lütfen konuyu baltalamayın.
Burada önerilerinizi not almaya çalışıyoruz ama ikili polemiklere girerek konuyu farklı yönlere çekiyorsunuz.
Apple, iMac Pro'yu resmi olarak bıraktıktan sadece birkaç saat sonra, 4K 21,5 inç iMac'in 512 GB ve 1 TB SSD yapılandırmalarını da sonlandırdı.
Geçtiğimiz ay, her iki seçenek de satın alınamaz hale geldi, ancak o zamanlar bir bileşen tedarik sorunu nedeniyle geçici bir sorun olup olmadığı veya...
Microsoft, yeni bir blog gönderisinde, geliştiricilerin Windows 10 için .NET ve UWP uygulamaları oluşturmasını kolaylaştırmak ve daha sezgisel hale getirmek için tasarlanmış bir araç seti olan Windows Community Toolkit v7.0'ı duyurdu.
Güncellemenin öne çıkan özellikleri arasında yeni bir .NET...
Söz konusu yavaşlık anlık olarak karşınıza çıkabilir. Yurtdışı kaynaklı olarak sürekli sunucuya saldırılar gerçekleştirilebiliyor, bunlardan birine denk gelmiş olabilirsiniz.
@Applesevdalısı , @Teknolojisevdalısı hesaplarınız multi hesap sebebi ile forumdan uzaklaştırılmıştır.
@sessizkullanıcı ile devam edebilirsiniz, ha ben onunla devam etmek istemiyorum tekrar hesap açacağım derseniz eyvallah. Hepsini birden kapatırım.
Parrot OS 32bit bulmanız çok zor. Çünkü yok gibi bir şey.
Bunun yerine kullanıcılara illa 32bit arıyorsanız Kali 32bit önerebilirim.
https://www.kali.org/downloads/
Benimle ne alakası var anlamadım, editör alımlarını ben yapmıyorum ki. :)
ik@shiftdelete.net yada info@shiftdelete.net adresini kullanabilirler.
Bu arada başarılar dilerim kardeşim, istediğini başarman dileği ile..
Çanakkale Zaferi'mizin 106. Yıl dönümünde, başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve yakın silah arkadaşlarına, vatanımız için hayatlarını feda eden aziz şehitlerimize, gazilerimize ve tüm askerlerimize rahmet diliyorum. Ruhları şad, mekanları Cennet olsun.