Windows Ses Ve Internet Sürücülerini Silmiş

Zoneknifess

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
Bilgisayarı kapatmıştım geri açtım ses hizmeti yok diyor sonra internette yok nasıl düzeltirim yardımcı olirsaniz sevimirm

MrtAltg

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
12,109
4. Yeni bir konu açarken başlıkların konuya uygun ve açıklayıcı olması gerekmektedir. "Yardım", "İmdat", "Acil yardım edin" gibi başlıklar yerine daha anlamlı başlıklar seçilmelidir. Başlık ne kadar açıklayıcı olur ise o kadar ulaşılabilir olacağını unutmayınız.
5. Konular doğru kategori içerisinde açılmalıdır. Konu ile alakası olmayan ve/veya anlamsız olan iletilerin gönderimi yasaktır.

Zoneknifess

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
Arkadaslar bilgisayarı açtım ondan sonra bi baktım ses hizmeti yok diyor sonra internette yok nasıl düzeltirim yardımcı olursanız sevinirim bir anda oldu nedense sürücü ındircem komple gitmiş telefonuda baglayamiyorum

Zoneknifess

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
Dün foruma yazdım ancak cevap alamadim bilgisyarı açtım ondan sonra ses hizmeti yok diyor sonra internetede bağlamıyorum ethermette denedim olmadı telefonu bağlayınca göstermiyor usb hata ayiklamasi açık telefonun sürücüyü indirip oradan atacaktım oda olmadı yardımcı olabilirmisiniz ?

Mert Şefik

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,580
Dün foruma yazdım ancak cevap alamadim bilgisyarı açtım ondan sonra ses hizmeti yok diyor sonra internetede bağlamıyorum ethermette denedim olmadı telefonu bağlayınca göstermiyor usb hata ayiklamasi açık telefonun sürücüyü indirip oradan atacaktım oda olmadı yardımcı olabilirmisiniz ?
Aygıt yöneticisinden ss atar mısınız?

Creative

Rektör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
17,394
Konularınız birleştirilmiştir.

Zoneknifess

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
Fotoğrafda net göremiyorum üstünde ünlem olan bir aygıt var mı?
Evet
Mesaj otomatik birleştirildi:

Telefonu bağlayınca ünlem işareti geliyor ve bağlanmıyor başka ünlem işareti yok birde hpeti kapatmıştım
Mesaj otomatik birleştirildi:

Telefonu bağlayabilirsem suruculeri bilgisayara atip öyle kurmayı düşünüyorum