harddiski çıkardım görüntü geldi biosa falan girdim ısı değerleri normal hddyi taktığımdada açılmıyo bazen açılıyo ondada bu çıkıyo hdddende tık tık sesler geliyoMonitörünüz ile alakalı bir durum olabilir mi? Kabloları kontrol etmenizi öneririm.
harddiski çıkardım görüntü geldi biosa falan girdim ısı değerleri normal hddyi taktığımdada açılmıyo bazen açılıyo ondada bu çıkıyo hdddende tık tık sesler geliyo
fotoğraf geldimiHDD takıp görüntünün gelmemesi çok ilginç. En azından _ satırı çıkar.
300watt psu i3 550 işlemci anakart 1a8 arçelik marka ram 2şer toplamda 4 ekran kartı hd 5400PSU dahil sisteminizdeki tüm donanımları yazarsanız sorunun kaynağı hakkında daha iyi fikir edinebilirim.
intel undi pxe 2.1 build 082 select boot device seçin falan diyor hdd takılı iken harddisk bozuldu galibaişte bu yazı
Mesaj otomatik birleştirildi:
300watt psu i3 550 işlemci anakart 1a8 arçelik marka ram 2şer toplamda 4 ekran kartı hd 5400
işte bu yazı
300watt psu i3 550 işlemci anakart 1a8 arçelik marka ram 2şer toplamda 4 ekran kartı hd 5400
intel undi pxe 2.1 build 082 select boot device seçin falan diyor hdd takılı iken harddisk bozuldu galiba
Buda voltaj ve ısı değerleriişte bu yazı
intel undi pxe 2.1 build 082 select boot device seçin falan diyor hdd takılı iken harddisk bozuldu galiba
![]()
12 v kanalı bazen 13000 olabiliyorişte bu yazı
![]()
Buda voltaj ve ısı değerleri![]()