Warcraft: İki Dünyanın İlk Karşılaşması Vizyonda!

Bu konuyu okuyanlar

Umurb

Öğrenci
Katılım
21 Mayıs 2016
Mesajlar
29
Reaksiyon puanı
10
Puanları
3
Yaş
31
Uzun zamandır sinemaseverlerin merakla beklediği Warcraft: İki Dünyanın İlk Karşılaşması, bugün itibariyle ile ülkemizde vizyona girdi.Üstelik Amerika'dan önce vizyonda.Oldukça fazla oynayıcı kitlesine sahip olan oyun World of Warcraft'ın filminin hasılat rekorları kırması bekleniyor. Warcraft, geniş bir hikayeye sahip ve filmin yapımcıları, bu hikayeyi tek bir filme sığdıramayacakları kesin.Yüzüklerin Efendisi serisinden sonra böyle bir serinin çekilmeye başlanması, çoğu fantastik film meraklılarını sevindiren bir
haber.

warcraft6.jpg


Film,160 000 000 dolar gibi oldukça yüksek bir bütçeyle çekildi.Oyunda ki insanların önderi olan Anduin Lothar'ı , Vikings dizinden yakından tanıdığımız Travis Fimmel canlandırıyor.Bence gayet doğru bir tercih olmuş. Orkların lideri Durotan'ı ise Toby Kebbell isimli aktör oynuyor.Ayrıca Paul Paotten ve Ben Foster gibi tanıdık isimler de filmin kadrosunda yer alıyor.

warcraft3.jpg


warcraft5.jpg


Eee hal böyle olunca filmden beklentiler oldukça büyük.Filmi daha izleme fırsatım olmadığı için beklentileri ne kadar karşıladığı hakkında bir fikrim yok.Film, hayranlarının isteklerini ne kadarını karşılayabilecek hep birlikte izleyip göreceğiz fakat konu Warcraft Efsanesi olunca güzeldir be abi deyip filmin özetine geçiyorum.


Warcraft: İki Dünyanın İlk Karşılaşması Hikaye Özeti
Oyunu oynayanların aslında çok iyi bildiği ve hikayenin filme nasıl işlendiğini aşırı merak ettiğini biliyorum.Özete geçmeden önce, kesinlikle Yüzüklerin Efendisiyle karıştırılmaması gereken bir hikayeye sahip olduğunu kendimce söyleyebilirim.

warcraft1.jpg



''Film, çok sayıda ırkın ve gezegenin bulunduğu fantastik bir evrende geçiyor. İnsanlar, Azeroth gezegeninde hayatlarını sürdürmektedir. Orklar ise Draenor'da yaşamakta ve soyları tükenme tehlikesi altındadır.İki dünyayı birleştiren kapının açılmasıyla birlikte Kara Geçitten geçen orklar , Azeroth krallığı ile karşı karşıya gelir. İnsanlar, barışı isteyen taraf olacaktır fakat savaş kaçınılmaz sondur.''

Warcraft: İki Dünyanın İlk Karşılaşması / Yönetmen ve Oyuncu Kadrosu

Yönetmen: Duncan Jones

Oyuncular; Travis Fimmel , Robert Kazinsky , Paula Patton , Ben Foster , Toby Kebbell

Senaryo: Duncan Jones, Charless Leavitt

Filmin yapımcı firmalarının ismi ise şöyle ; Legendary Pictures, Blizzard Entertainment ve Atlas Entertainment.

Oyunu oynamadıysanız ve filmin hikayesi hakkında daha çok bilgi edinmek sitiyorsanız sizlerle paylaşacağım linkten bu fantastik evreni çok daha detaylı bilgilere sahip olabilirsiniz.

Warcraft Hikâyesi

Altyazılı Fragman ;


Türkçe dublajlı Fragman;


Ben Türkçe Dublaj seslendirmesini pek beğenmedim.Orijinal sesi çok daha iyi gibi.Şimdiden keyifli seyirler dilerim
 

Son mesajlar

Üst