GTX 1080'li Canavar AIO PC!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan shiftdelete.net
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
S

shiftdelete.net

SDN Okuru
GTX 1080'li Canavar AIO PC!

Nvidia GTX 1080 ve 10 çekirdekli Broadwell-E işlemcisini barındıran Digital Storm AIO PC resmi olarak duyuruldu. Canavar özellikleriyle dikkat çeken PC'nin detayları haberimizde.

Digital Storm'un özelliklerini nasıl buldunuz?

Son düzenleme:

tahir40

Asistan
Reaksiyon puanı
19
Öncelikle GTX 1080 de olsa 4K için yetersiz, grafik ayarları düşüp 4K oynamaktansa 2K ekranda ultra ayar yüksek fps daha keyiflidir. 6950X SLI kurmuyorsanız gereksiz, kaldı SLI için bile yüksek çözünürlükte 6700K darboğaz yaşatmaz. Ha tasarım video işleme deseniz o zamanda oyuncu ekran kartı yerine profosyonel Quadro kartlar kullanmak daha mantıklı. Son olarak o kart ref tasarım ve lüzumsuz 100$ pahalı olması haricinde kaliteli kasada bile 80C'yi buluyor, o sıkış pıkış monitörde yanar :)

UgurEfendy

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Öncelikle GTX 1080 de olsa 4K için yetersiz, grafik ayarları düşüp 4K oynamaktansa 2K ekranda ultra ayar yüksek fps daha keyiflidir. 6950X SLI kurmuyorsanız gereksiz, kaldı SLI için bile yüksek çözünürlükte 6700K darboğaz yaşatmaz. Ha tasarım video işleme deseniz o zamanda oyuncu ekran kartı yerine profosyonel Quadro kartlar kullanmak daha mantıklı. Son olarak o kart ref tasarım ve lüzumsuz 100$ pahalı olması haricinde kaliteli kasada bile 80C'yi buluyor, o sıkış pıkış monitörde yanar :)

ben sana katılmıyorum kullandığım MSI Nightblade x2 980ti li mini AIO kasa örnek olarak DOOM u 3K oynatıyor çok küçük bir AIO olmasına rağmen sıcaklık 80c yi geçmiyor bence GTX 1080 4K çalıştırır gibi geliyor sonuçta %20 lik bir performans artışı söz konusu, ama bu AIO nun sıcaklık sorunu konusunda haklı olabilirsin benim kasada hava akımı için uygun bi yapı var bunda onu göremedim.