2017 Yılında İzleyeceğimiz Yeni Diziler

Bu konuyu okuyanlar

Creative

Kör Cerrah
Emektar
Katılım
12 Eylül 2009
Mesajlar
13,859
Çözümler
2
Reaksiyon puanı
17,321
Puanları
113
Yaş
39
American Gods


Shadow, karısıyla birlikte sessiz ve beladan uzak yaşamak isteyen biridir. Ta ki karısının korkunç bir kazada öldürüldüğünü öğrenene kadar… Cenaze için eve giderken şiddetli bir kasırga uçağı vurur. Shadow, yan koltuktaki adamla konuşur. Bay Wednesday adındaki bu adam, Shadow hakkında kendisinin bildiğinden daha fazla bilgiye sahiptir. Shadow’u çok daha büyük bir fırtınanın yolda olduğu konusunda uyarır. O andan sonra artık hiçbir şey eskisi gibi olmayacaktır.

Neil Gaiman’ın ünlü kitabından uyarlanan dizi 2017’nin en gözde yapımlarından biri olmaya aday.

Big Little Lies


Dizi, anaokulundaki veli toplantısında ortaya çıkan gizemli bir cinayet nedeniyle hayatları birbirine bağlı üç annenin hikayesine odaklanıyor. Başrollerde Reese Witherspoon ve Nicole Kidman’ın bulunması bile bu diziyi izlemek için geçerli bir neden sunuyor.

A Series of Unfortunate Events


Ebeveynleri korkunç bir yangında öldükten sonra üç Baudelaire çocuğu – Violet, Klaus ve Sunny- birer yetim haline gelir ve Kont Olaf’in velayeti altına alınır. Kont Olaf çocukların mirasına konmaya çalışmaktadır.

Dizi, Lemony Snicket’in kitap serisine dayanıyor.


The Mist

222.jpg


Şiddetli bir fırtınanın ardından, küçük bir Amerikan kasabasında kalın bir sis baş gösterir. Sis, sokakları takip eden korkunç canavarları beraberinde getirir. Stephen King’in romanını esas alan dizi, romanın 2007 yılında TV filmine uyarlamasından da ilham alıyor.

Twin Peaks

3333.jpg


25 yıl önce, Twin Peaks’teki küçük kasabanın sakinleri, Laura Palmer’ın gizemli bir şekilde öldürülmesiyle sarsılır. Fakat hikaye burada bitmez ve geçmiş günlerin olayları hala kendini hissettirir. 90’lı yılların kült dizilerinden birinin devam dizisi olan bu yapım, o yılların en sevilen oyuncularını tekrar bir araya getiriyor.


Powerless

4444.jpg


Emily bir sigorta şirketinde çalışmaktadır ve sıradan insanlara, süper kahramanların süper kahramanlarla mücadelesi esnasında yarattığı hasarlarını telafi etmek için yardımcı olur. Bir gün, kazara böyle bir savaşın ortasında kalır ve ‘kahraman’ olur. Ama sadece bazı iş arkadaşlarının gözünde bir kahramandır. Yakında Emily, gerçek bir kahraman olmak için mutlaka süper güçlere sahip olmak gerekmediğini anlamaya başlar. Mizah içeren bu anti-süper kahraman dizisi, yeni yılın iddialı yapımlarından.


The Deuce

Dizi, Manhattan’ın kalbinde AIDS’in ortaya çıkmasına, uyuşturucu kaçakçılığının yaygınlaşmasına ve emlak piyasasındaki değişimlerin ortaya çıkmasına kadar, 1970-80 yılları arasında porno endüstrisinin kaotik dünyasını açığa çıkarıyor ve bu çılgınlığa son veriyor. James Franco ve Maggie Gyllenhaal’ın başrollerde yer aldığı dizi, oldukça dramatik bir içerik vaat ediyor.

The Defenders

Daredevil, Jessica Jones, Luke Cage ve Iron Fist, New York’taki suçla savaşmak için takım kurarlar. Süper kahraman hayranları için kaçırılmaması gereken bir dizi.


Taboo

Maceracı James Keziah Delaney 1800’lerin başında kendi nakliye imparatorluğunu kurar. Tom Hardy’nin yarattığı acımasız ve kararlı ana kahraman, heyecan verici ve mistik bir hikaye vaat ediyor.

Roadside Picnic

Dizi, tehlikeli bölgenin gizemli ve güçlü eserlerini kaçırarak hayatlarını sürdüren “takipçiler”den biri olan Redrick Schuhart’ın hikayesini anlatıyor. Strugatsky Kardeşler’in cesur ve düşündürücü romanına dayandırılan dizi, heyecan verici bir entrika ve büyüleyici görsellerle sağlam bir bilim kurgu sunmayı vaat ediyor.




 

SONG JOONG KI

Dekan
Emektar
Katılım
16 Eylül 2016
Mesajlar
8,217
Reaksiyon puanı
3,025
Puanları
113
Yaş
21
Çok iyi gibi duruyorlar. Özellikle ilk 3ü
 

_FAUST_

Dekan
Katılım
17 Haziran 2016
Mesajlar
6,422
Reaksiyon puanı
1,612
Puanları
113
Yaş
29
Acaba bu Prison Break ne zaman gelir?:confused:
 

Son mesajlar

Üst