Haber PES 2013 yama fiyatlarına zam geldi

Reaksiyon puanı
61
PES 2013 yama fiyatları çığrından çıktı 1.000 TL ve 800 TL arası değişiyor daha uyguna almak için YouTube kanallarından katıla üye olmak gerekiyor o da 650 TL'ye geliyor.
Ben bu konu hakkında gerek Facebook gruplarında gerekse forumlarda çok linç yedim gerekse Facebook gruplarında gerekse formlarda bana destek olan arkadaşlarda oldu onlara ayrıca teşekkür ediyorum benim bu mücadelemin sebebi fiyatların bu noktaya gelmemesiydi çünkü az çok fiyatların bu noktaya gelebiliceğini tahmin edebiliyordum.

PES 2013'ü oynayan genelde sistemi düşük olan kesim oluyor.
Bu insanların maddi durumu iyi olsa zaten gidip de PES 2013 oynamazlar FC 2026 varken zaten benim de PES 2013'ü e yama yapma sebebim bu insanlar yani oyunu çok sevdiğimden ya da sistemimin düşük olmasından değil Allah'a şükür çok iyi bir bilgisayarım var benim ancak ne yazık ki herkes aynı şartlara sahip değil bu ülkede.

Tamam emek var ancak emek olması bir şeyin fahiş fiyata satılacağı anlamına gelmiyor.
Çok uzun yazdım yazdıklarımı sonuna kadar okuyan herkese çok teşekkür ediyorum.

1760045695764.jpeg

jmsdcoder

Asistan
Reaksiyon puanı
118
bende uğraşıyorum yama işleriyle, bu kadarda uçuk bir fiyat olamaz ya, şaka gibi. bir tane yüz için 250 istiyorlar.

Reaksiyon puanı
61
bende uğraşıyorum yama işleriyle, bu kadarda uçuk bir fiyat olamaz ya, şaka gibi. bir tane yüz için 250 istiyorlar.
Çok uçuk fiyatlar çekiyorlar bir her şeye para istiyorlar yama ya para kuruluma para yüz yamasına para bu böyle olmaz Konami'nin buna el atmasa lazım
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ülkede A'dan Z'ye her şeye zam geliyor diyoruz ya. Hakikaten A'dan Z'ye. Market fiyatlarından, oyun yamalarına kadar.
Maalesef ki zam gelmeyede devam edecek