İçeride yanık kokusu var mı ?Beyler PC hiç açılmıyor ama ramlerin RGB ışığı yanıyor anakart yansa herahalde hiç yanmaz demi ışık açma tuşuna basınca da fanlar ufak heraket ediyor sizce sorun ne
Bir yanık kokusu almıyorum burnumu soktumİçeride yanık kokusu var mı ?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Kapasitörlerde şişme var mı ?
Evet sıfır daha hiç çalışmadıRamleri çıkarıp sarı taraflarını silgiyle silip öyle dener misin?
Yeni mi aldın sistemi?
Hepsini şimdi ettim hepsi olduğu yerde kullanma kılavuzunada baktım silgiylede sildim ramlarıGüç Kablolarını bir kontrol edin.
Bir koku varda kablo kokusu gibi çok zayıf bir koku anlamadım böyle burnumu iyice sokuyorum bazen gelip bazen gelmeyen bir koku aşırı zayıf bir koku amaAnakart yansa zaten yanık kokusunu almanız gerekir.Bilgisayarın içini açıp baktınız mı anakarta yanık var mı diye?
Eğer yanık yoksa anakarttan ziyade sorun başka yerdedir.
Bilgisayarınız bir bütün halinde mi aldınız? yani toplama pc değil mi?Izoly,Turbox gibi bir marka mı?Hepsini şimdi ettim hepsi olduğu yerde kullanma kılavuzunada baktım silgiylede sildim ramları
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bir koku varda kablo kokusu gibi çok zayıf bir koku anlamadım böyle burnumu iyice sokuyorum bazen gelip bazen gelmeyen bir koku aşırı zayıf bir koku ama
Game tech kasa ama komple toplama am4 anakart arkadaşım kendisine topladı bu sistemi onda çalıştı ama marka farklılığı var onun anakart benimkiyle görünüş aynı ama onunki MSI galiba benimki gigabeyt onun işlemci AMD Ryzen 3 3100 benimki ryzen 5 3600 onun haricinde bir fark yok bide onun power güçsüz bir power benimki 650wBilgisayarınız bir bütün halinde mi aldınız? yani toplama pc değil mi?Izoly,Turbox gibi bir marka mı?
Hata ışıklarından yanıyor mu anakartta?Evet sıfır daha hiç çalışmadı
Yok bir ışık göremiyorumHata ışıklarından yanıyor mu anakartta?