ZyXEL Modem neden böyle ?

2003mst

Asistan
Reaksiyon puanı
0
anteninde bi sorun olabilir yada aliminyum folya ile çanak çeklinde bişeyler yapabilirsin

anten005.jpg

regedit

Profesör
Reaksiyon puanı
1
@notebookhaber seni çok iyi anlıyorum, bende p661hw kullanıyordum, wirelles aynı anda tüm pc lerde kopuyor sonra tekrar geliyordu, bazen bağlantı gidip reset atmadan gelmiyordu, yan binadan çekmiyordu, en önemli zamanlarda veya tüm download larda beni sinir ediyordu, göğüsüm sıkışıyor, küfür manyağı oluyordum :stuart: arkadaşlarla sinirimizden modemin üst kapağını kırıp küllük olarak kullandık :mrgreen:

bence hiç kasma, hemen değiştir :excl:

ztan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Aynen katılıyorum. En berbat modem. Şunu da söyleyeyim sakın servise filan gönderme işin içinden çıkılmaz oluyor. Adamlar hiç takmıyor. Sen burda neler çekiyon adamların umrunda değil. En azından 3-4 defa gider gelir modemin.
Böyle müşteri hizmeti düşma başına. Ben modem parası kadar kargo ücreti ödedim. En sonunda yapıldı dediler 2 hafta sonra aynı problem. Allahından bulsunlar. Benden söylemesi. Kolay gelsin.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
böyle bişey olmaz elindeki modem yurtta kullanılabilecek ürün değilama mesafe arttırmak istyiosan ap önerrebilirim sana