Zoom'da ki bu problem.

EZ358

Asistan
Reaksiyon puanı
106
Öncelikle merhaba nerdeyse 1-2 gündür. Zoom toplantıların da toplantı da olan fakat yeniden aynı isimle giren birileri var ve toplantıya aldığımızda chat e hakaret yazıyor.
Bunun gibi bir durum sizin başınıza geldi mı?

Malik von Suomi

Dekan
Cezalı
Reaksiyon puanı
6,991
Öncelikle merhaba nerdeyse 1-2 gündür. Zoom toplantıların da toplantı da olan fakat yeniden aynı isimle giren birileri var ve toplantıya aldığımızda chat e hakaret yazıyor.
Onu yakınındaki insanlar yapıyor. Derste de bizi basmışlardı.

qqqqqqqqqqq

Doçent
Reaksiyon puanı
876
Hayır öğretmen seniz ıd ve şifrenizi paylaşmıştır tiktokta var dı böyleleri ıd ve şifre ver dersine yastık diye isimle gireyim diye bende gördüm
Burda'da aynı konu açılmıştı. Farklı insanlarla ya da açık bir şekilde ıd ve şifre paylaşılıyor ve sonra bunlar oluyor...

zeusmeizu

Asistan
Reaksiyon puanı
163
Arkadaşlarının dc si varmı onlardan biridir emin ol öyle sunucular var yt de gördüm (swolly diye) bütün arkadaşlarının dc sine ark at swolly nin dc sine gir arkadaşlarından biri varsa odur izlemiştim yt da

muharrem4201

Profesör
Reaksiyon puanı
952
Kardeşim benim en küçük kardelimde aynı bu durumda ve %100 sizin sınıftan biri ilk önce çocuk normal ismiyle giriyor ardından dersde kim yoksa onun adıyla değiştirip dersi sabotaj yapıyor kardeşimin sınıfındaki sabotajcıda bu yöntemi yapıyor sen bu mesajı sınıf öğretmenine göster ve süphelendipiniz birisi varsa onun üzerinde be deneyin bakalım gerçekden ama gerçekden Dersi sizin sınıfdan biri sabotaş ediyor hocan bunu önlemek için se isim değiştirmeyi ce chat ı kapatsın ondam sonra hiçbirşey yapamaz

EZ358

Asistan
Reaksiyon puanı
106
Arkadaşlarının dc si varmı onlardan biridir emin ol öyle sunucular var yt de gördüm (swolly diye) bütün arkadaşlarının dc sine ark at swolly nin dc sine gir arkadaşlarından biri varsa odur izlemiştim yt da
Dc tam olarak ne sosyal medya mı?

idadie10

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Kardeşim benim en küçük kardelimde aynı bu durumda ve %100 sizin sınıftan biri ilk önce çocuk normal ismiyle giriyor ardından dersde kim yoksa onun adıyla değiştirip dersi sabotaj yapıyor kardeşimin sınıfındaki sabotajcıda bu yöntemi yapıyor sen bu mesajı sınıf öğretmenine göster ve süphelendipiniz birisi varsa onun üzerinde be deneyin bakalım gerçekden ama gerçekden Dersi sizin sınıfdan biri sabotaş ediyor hocan bunu önlemek için se isim değiştirmeyi ce chat ı kapatsın ondam sonra hiçbirşey yapamaz
Olabilir.

Son düzenleyen moderatör:
S

SDN Anonim 608469

SDN Okuru
Öğretmen dersten atıp şifre değiştirebilir.

zeusmeizu

Asistan
Reaksiyon puanı
163
Hiç bi iie yaramaz bekleme odasına atması lazım hocanın şuan bizim derste sabote edildi

bang1

Profesör
Reaksiyon puanı
1,758
Sherlockculuk yapıp arkadaşı bulmaya çalışın o kişi derste olduğu sırada derste olmayan birisi olabilir örneğin

zeusmeizu

Asistan
Reaksiyon puanı
163
Sherlockculuk yapıp arkadaşı bulmaya çalışın o kişi derste olduğu sırada derste olmayan birisi olabilir örneğin
Zaten öyle yapıldı birinden şüpheleniyorum dc ile çok ilgili katılım az o yüzden net birşey diyemem