Panculli
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 2
hoşgeldiniz arkadaşlar

sanki peynir bayan gibi
 sanki peynir bayan gibi 

yahu elektr10 haklı galiba ben biraz mutfağa doğru yöneleyim
 yahu elektr10 haklı galiba ben biraz mutfağa doğru yöneleyim 

hıyar salatalığın gerçek ismi...dipnot:salatalık salatalarda kullanılan malzemelerin genelolarak verilen isimdir.speedfreak dedi ki:Hoşgeldiniz.
Ama hıyar turşu değilmiydi
Ben o anlamda dememiştim. Bu foruma kendisi üyedir: salatalıkturşusuziraatci63 dedi ki:hıyar salatalığın gerçek ismi...dipnot:salatalık salatalarda kullanılan malzemelerin genelolarak verilen isimdir.speedfreak dedi ki:Hoşgeldiniz.
ben o anlamda söylediğini kastetmedim zaten sadeec salatalık olarak bildiğimiz şeyin gerçek anlamının jıyar olduğunu hıyarın kötü bir anlamı olmadığını iletmek istedimspeedfreak dedi ki:Ben o anlamda dememiştim. Bu foruma kendisi üyedir: salatalıkturşusuziraatci63 dedi ki:hıyar salatalığın gerçek ismi...dipnot:salatalık salatalarda kullanılan malzemelerin genelolarak verilen isimdir.speedfreak dedi ki:Hoşgeldiniz.
ziraatci63 dedi ki:ben o anlamda söylediğini kastetmedim zaten sadeec salatalık olarak bildiğimiz şeyin gerçek anlamının jıyar olduğunu hıyarın kötü bir anlamı olmadığını iletmek istedimspeedfreak dedi ki:Ben o anlamda dememiştim. Bu foruma kendisi üyedir: salatalıkturşusuziraatci63 dedi ki:hıyar salatalığın gerçek ismi...dipnot:salatalık salatalarda kullanılan malzemelerin genelolarak verilen isimdir.speedfreak dedi ki:Hoşgeldiniz.
hayır yaa iiyi okuuspeedfreak dedi ki:ziraatci63 dedi ki:ben o anlamda söylediğini kastetmedim zaten sadeec salatalık olarak bildiğimiz şeyin gerçek anlamının jıyar olduğunu hıyarın kötü bir anlamı olmadığını iletmek istedimspeedfreak dedi ki:Ben o anlamda dememiştim. Bu foruma kendisi üyedir: salatalıkturşusuziraatci63 dedi ki:hıyar salatalığın gerçek ismi...dipnot:salatalık salatalarda kullanılan malzemelerin genelolarak verilen isimdir.speedfreak dedi ki:Hoşgeldiniz.
Ama söylediklerinden o çıkıyor :]

Tamam peki :$ziraatci63 dedi ki:hayır yaa iiyi okuuspeedfreak dedi ki:ziraatci63 dedi ki:ben o anlamda söylediğini kastetmedim zaten sadeec salatalık olarak bildiğimiz şeyin gerçek anlamının jıyar olduğunu hıyarın kötü bir anlamı olmadığını iletmek istedimspeedfreak dedi ki:Ben o anlamda dememiştim. Bu foruma kendisi üyedir: salatalıkturşusuziraatci63 dedi ki:hıyar salatalığın gerçek ismi...dipnot:salatalık salatalarda kullanılan malzemelerin genelolarak verilen isimdir.speedfreak dedi ki:Hoşgeldiniz.
Ama söylediklerinden o çıkıyor :]

:]
 :]
zeytinn dedi ki:hoşbulduk saol
zeytinlen peynirlen doyarmısın peki

peynirr dedi ki:trooooyyy sen peyniri cok seviyon emin ol :*
aslında cogu beni cok seviyoo (A)
amaa zeytinni de cok ama cok sevceniss yani ;D