arkadaşlar telefonların ikiside güzel beğendiğim telefonlar ikiside orta segment sayılabilecek telefonlar casper biraz öndede olsa aradada 500 tl gibi bir rakam oynuyor kullanan arkadaşlardan seçim noktasında yardım ve yorumlarını bekliyorum
Arada uçurum varöncelikle bütçeni belirle daha sonra seçim yap. Uygun fiyatlı istersen zenfone 5'i tercih etmelisin.
1.000-1.500 Gibi bir bütçen varsa daha uygun telefonlar var.
neden zenfone 5 peki senin faktörün nelerZenfone 5 alman tavsiyemdir g2 m olmasa 1200 lira param olsa gene zenfone 5 alirdim
Benim en önemli faktörüm fiyat ve ürünün kalitesi casper Çin'den alip satiyor üstüne bayagi bir kar koyuyor.neden zenfone 5 peki senin faktörün neler
bir bakıma haklısın bu noktada aradaki fark var fiyata göre iyi ondan dolayı konuy actım birbirine yakınlığı kadar farkıda var kullananlardan yorum bekliyorum varsa eğer özellikler casper kullanıcılarındanBenim en önemli faktörüm fiyat ve ürünün kalitesi casper Çin'den alip satiyor üstüne bayagi bir kar koyuyor.
Asus ise direk ureten guvenilid bir firma ayrica aradaki fiyat farkiyla neredeyse üste bir zenfone daha alinir.
Güncelleme desteginde ise asus iyi bir firma
ama bu telefon özellikleri bakımından da iyi hemde aynı donanımı başka firmalarda kullandı öyle olsa bircoğu sorun yasar diye düşünüyorum görüntüsü falan hos duruyor tabi ama kullanıcı deneyimide önemli bu telefonlarıcasper mı aman sakın bulasma ben aldım ocakta a3216 suan cop oldu 700 tl cope gıttı. deneyımsız fırmalardan almayın pısman olusunuz
acaba diyorum bende asusun çift çekirdek olması işlemlerimde oyundur videodur internetti kasma yavasşlama olur mu caspera göre birde asusda programları sd karta atabiliyormuyuz
Casper sana ne performans veriyorsa ZenFone serisi aynı performansı verir. Kameralar yanıltmasın seni kamera kalitesi MP'ye bakmaz. Bütçeni biraz daha arttırıp casper yerine G2 almak oldukça mantıklı. Eğer bütçeyi fazla zorlamak istemiyorsanız ZenFone 6'yıda önerebilirim.
bütçem aslında kendimce max 1000 tl ye kadar belirledim ama 1200 li,ra değermi diye casper düşündüm ondan yazdım lg ye hiç çıkamam paralel ithalat da istemiyorum
gmd 2 de düşünmüyorum çakma telefon gibi duruyor onun için bize yol zenfone görünüyor
Ozaman en iyisi ZenFone 6 al ekran büyük pil büyük kamerası düşük ışıkta aynı zenfone 5 gibi gayet başarlı.
ZenFone 6 alın kısaca. 4.4 güncellemesei Asus tarafından geleceği duyuruldu. Ayrıca gelen güncellemeler ile de OTG desteğide gelmiş bulunmakta.
otg desteğini denediniz mi peki önemli bir konu otg benim açımdan zenfone 5 yada 6 arasında karar vericem artık
birde zenfonelarda özellikle 5 de hafıza küçük olmasından oldayı sd karta her uygulamayı atabiliyormuyuz
ozellıklere bakıpta ooo bu telefon ıyı dıye kanarsanız benım gıbı 700 lıra cope atarsınız... ben pısman oldum sızın paranıza yazık olmasın.. gıdın bılındık markalardan alın lg sony htc gıbıama bu telefon özellikleri bakımından da iyi hemde aynı donanımı başka firmalarda kullandı öyle olsa bircoğu sorun yasar diye düşünüyorum görüntüsü falan hos duruyor tabi ama kullanıcı deneyimide önemli bu telefonları
ozellıklere bakıpta ooo bu telefon ıyı dıye kanarsanız benım gıbı 700 lıra cope atarsınız... ben pısman oldum sızın paranıza yazık olmasın.. gıdın bılındık markalatrdan alın lg sony htc gıbı
bız casper uzerıne tartısıyoduk.. asus un kac tane telefonu var ?Niye Asus bilindik marka değil mi?
bız casper uzerıne tartısıyoduk.. asus un kac tane telefonu var ?
ozellıklere bakıpta ooo bu telefon ıyı dıye kanarsanız benım gıbı 700 lıra cope atarsınız... ben pısman oldum sızın paranıza yazık olmasın.. gıdın bılındık markalardan alın lg sony htc gıbı
dosru diyorsun belki bi yerde ama o markadaşarında 1000 liranın altında bu özelliklere sahip telefonu yok hem inş hem ram işlemci başarılı buluyorum ben bu konuda piyasayı kırıyorlar
Birçok arkadaş, fiyat ve dahil marka ismine takılıp, görülmesi gerçeği görememiş sanırım. Casper via v8'deki işlemci bilindiği üzere Mediatek'e ait. Bu da şöyle bir gerçeği göz önüne getiriyor; kapalı kaynak kodu..
Kısacası, Mediatek işlemcilerinin kapalı kaynak kodu politikasıyla sahip olacağınız custom rom sayısı fazlasıyla düşüyor ve dahil major android güncellemeleri (üretici hariç, custom olarak) neredeyse imkansız oluyor..
Android cihaz satın alırken bu konuya dikkat etmek her daim önemlidir, çünkü; android açık kaynak kodlu bir işletim sistemi olmasıyla nam saldı, böylesine bir ekosisteme kapalı kaynak koduyla erişmek ve üreticiye güncelleme konusunda mahkum kalmak, kesinlikle doğru olmaz..
Bu benim şahsi fikrimdir, elbette fikir ve bütçe sizin..
edit : imla