Telefon Önerisi (SE --> Zenfone 5 ?)

bahad124

Öğrenci
Reaksiyon puanı
6
Merhaba arkadaşlar,
Yıllardır Sony kullanan biriydim ve en son z5 compactımı değiştirip iphone SE ye geçiş yaptım. 1.5 yıl kullanım sonucunda telefondan bir sıkıntım olmamasına rağmen bir değişikliğe gitmeyi düşünüyorum. Son dönem kurların dengesizliği ve çalkantılı ekonomiden ötürü orta seviye telefonlar amiral gemisi fiyatına yükseldi farkındayız ama yine de yenilikçi tasarımlarla dikkatimi çeken birkaç telefon oldu. Daha fazla uzatmadan telefonları sayalım ; Asus Zenfone 5 - Casper Via a3 Plus - Huawei P20 Lite.
Asıl sorum şu olacak : İphone SE'den bu telefonlardan birine geçmeye değer mi(Ekran boyutu büyümesi, İşletim sistemi değişimi) ? Cevabınız olumlu ise nedeni ve hangi telefonu seçmeliyim ? Teşekkür ederim.

bahad124

Öğrenci
Reaksiyon puanı
6
Peki olayı biraz daha renklendirecek olursak ; Vestel Venüs Z30 çıkacak Ekimin ortasında fiyat etiketi 2500 civarında olursa eğer onu beklemeye değer mi ?

Tony Stark

Profesör
Reaksiyon puanı
1,315
Peki olayı biraz daha renklendirecek olursak ; Vestel Venüs Z30 çıkacak Ekimin ortasında fiyat etiketi 2500 civarında olursa eğer onu beklemeye değer mi ?
A3 Plus işlemci tarafında Z30'dan daha iyi.Z30'un geri kalan özelliklerini bilmiyorum fiyat uygun gelirse alınabilir fakat yine A3 Plus daha iyi

Son düzenleme:

DKN NZY

Rektör
Reaksiyon puanı
10,183
Saydığın cihazlar orta seviye ben tercih etmezdim

bahad124

Öğrenci
Reaksiyon puanı
6
İphone SE ile kıyas ederseniz peki ? Çok oyun performans beklentim yok , yüklenmem yani telefonlara pek.

Tony Stark

Profesör
Reaksiyon puanı
1,315
İphone SE ile kıyas ederseniz peki ? Çok oyun performans beklentim yok , yüklenmem yani telefonlara pek.
Performanslar aşağı yukarı aynı SE ile.VIA A3 Plus SE'den bir tık daha iyi performans gösterir fakat P20 Lite'ın performansı SE'den çok daha düşük

bahad124

Öğrenci
Reaksiyon puanı
6
Özellik olarak başarılı bir telefon o da ancak beni kısmen tasarımlar cezbetti diyebilirim, dikkat ederseniz örneklediğim telefonlar hep çentikli ekran belki de özenti diye nitelendirilebilecek tasarımlar.

EMRE YONAT

Dekan
Reaksiyon puanı
5,461
Merhaba arkadaşlar,
Yıllardır Sony kullanan biriydim ve en son z5 compactımı değiştirip iphone SE ye geçiş yaptım. 1.5 yıl kullanım sonucunda telefondan bir sıkıntım olmamasına rağmen bir değişikliğe gitmeyi düşünüyorum. Son dönem kurların dengesizliği ve çalkantılı ekonomiden ötürü orta seviye telefonlar amiral gemisi fiyatına yükseldi farkındayız ama yine de yenilikçi tasarımlarla dikkatimi çeken birkaç telefon oldu. Daha fazla uzatmadan telefonları sayalım ; Asus Zenfone 5 - Casper Via a3 Plus - Huawei P20 Lite.
Asıl sorum şu olacak : İphone SE'den bu telefonlardan birine geçmeye değer mi(Ekran boyutu büyümesi, İşletim sistemi değişimi) ? Cevabınız olumlu ise nedeni ve hangi telefonu seçmeliyim ? Teşekkür ederim.

Asus Zenfone 5 veya Casper Via a3 Plus Öneririm, P20 Lite çöp zaten!

BlondRookie

Asistan
Reaksiyon puanı
112
Casper Via A3 Plus.. P20 Lite düşünmeyin bile çıkarın aklınızdan :)