Zenfone 2 yi beklemeli miyim ? fps önerisi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan chagry1
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

chagry1

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar merhaba önümüzdeki hafta içinde telefon almayı planlıyorum. Kafamda zenfone 6 var bunun dışında önerebileceğiniz tek geçebileceğiniz bir fps ürünü var mı? Ayrıca idare edip Zenfone 2 yi beklemeli miyim? Şimdiden teşekkürler.

Starbowl

Profesör
Reaksiyon puanı
260
Zenfone 2'yi bekle derim.

ErwinSmith

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
344
Mart - Mayis dönemi arasinda cikacak denmis yani daha biraz var beklemek istemezsen sanirim su lenovonun cihazlari girecek piyasaya 2 gun içinde tanitilacak ona bir bakmak lazım

chagry1

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
sağolun arkadaşlar açıkcası cok da beklemek istemiyorum mesela zenfone 2 yi alacağım zaman elimdekini iyi bi fiyata satıp üstüne ekleyerek alabilecegim bir telefon öneriniz var mıdır

kiminnesi

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Mobilde Intel işlemci dendiği zaman bi düşünülmesi lazım bence. Uyumsuzluk sorunları devam edecektir büyük ihtimal. Senin fiyat aralığına bakarsak bence LG G2 al rahat edersin.

chagry1

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
evet fiyat performans. LG g2 de giderek düşüyo acıkcası fiyatına göre en iyisi o gibi ancak sizin fikirleriniz de önemli

RoketLiSaVasTReni

Profesör
Reaksiyon puanı
2,549
evet fiyat performans. LG g2 de giderek düşüyo acıkcası fiyatına göre en iyisi o gibi ancak sizin fikirleriniz de önemli
G2 alacaksan kılıfı da hesaba kat ben kılıfsız kullandım çizildi logolar düştü telefon önden orjinal gibi duruyor 1 çizik harici yok ama arkası fena halde ben telefonu kılıf ve jelatinle kullanamıyorum tabi o yüzden böyle oldu.Benim şahsi fikrim ince çerçeveli telefonlara kılıf gitmiyor hem estetiği bozuyor hemde kullanımı zorlaştırıyor.Ben olsam zenfone 2 beklerdim.

Vikings

Dekan
Reaksiyon puanı
91

Fiyat performans için şu anda mutlaka Z2yi bekle yani Zenfone 2'yi.

Fiyatının ne kadar olduğunu bilmiyorum ama bütçenizden fazlaysa G2 gibi alternatif performanslı cihazlar var, lollipop alıcak g2 performansıda dahada artıcak.

FthPls

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Zenfone 2de cok isinma olcak.islemcinin saat hizi cok dusuk zaten 4 gb rame aldanma derim

CorvoAttano

Profesör
Reaksiyon puanı
61
Zenphone 2 çok iyi bir f/p telefonu olabilir ancak gelmeden bilemeyiz.

Ozzynight

Doçent
Reaksiyon puanı
12
Hiç bir şekilde root yada rom kuramazsın kendi işletim sistemi sabittir

Zenphone 2 avantajı 4gb ramli ve işlemcisi arka kamera yazılımı piyasadaki kameralı telefonlardan güzel ve yazılım konusunda zenyu kamerada önde lens olarak bakarsak Sony en iyi lenstir bütün kamera lensleri sony telefonculara satar Samsung gibi şirketler Sony lensini kullanır Apple Dahil 4gbRam ve ön kamera 5mp arka 13 cihazı merak ediyorum yurt dışı testlerini izledim gelsin alıcam Fiyat performans canavarı diyebilirim :)

Kestane

Profesör
Reaksiyon puanı
6
Zenphone2 haziranda brezilya da falan çıkacakmış. Bugünlerde tayvanda satışa çıktı. Asus brezilya ile aynı anda satışa çıkarsa bile en erken haziranda gelir.

Kestane

Profesör
Reaksiyon puanı
6
Senn hala herşeyin RAM olduğunu zannediyorsun galiba..

tabi ki hayır. Ama ben ram üzerinden örnek verdim. Zenphone 5 hala satılırken nasıl olurda o donanıma eskir diyebiliyorsunuz. Donanım güncelliğini büyük firmalar belirliyor ve gelecek yıla kadar sony ve lg hariç pek telefon kalmadı ki onlarda 4gb ram ile beklenmiyor. Genel olarak şu an ki özellikler revaşta olacak. Bunu anlatmaya çalışıyorum.

CorvoAttano

Profesör
Reaksiyon puanı
61
tabi ki hayır. Ama ben ram üzerinden örnek verdim. Zenphone 5 hala satılırken nasıl olurda o donanıma eskir diyebiliyorsunuz. Donanım güncelliğini büyük firmalar belirliyor ve gelecek yıla kadar sony ve lg hariç pek telefon kalmadı ki onlarda 4gb ram ile beklenmiyor. Genel olarak şu an ki özellikler revaşta olacak. Bunu anlatmaya çalışıyorum.
Eski donanıma sahip bir telefonun hala satılıyor olması o cihazın yeni donanıma sahip olduğunu kanıtlamaz. Donanımı eski telefon satılmayacak diye birşey yok ki. Ona bakarsan S3 mini de hala satılıyor. Ayrıca Zenphone ların hiçbiri üst segment cihaz değil. Sadece kullanıcıya sunulan pazardaki alternatif bir F/P ürünü. Ram her şey demek değildir. Bkz.iphone

Kestane

Profesör
Reaksiyon puanı
6
Eski donanıma sahip bir telefonun hala satılıyor olması o cihazın yeni donanıma sahip olduğunu kanıtlamaz. Donanımı eski telefon satılmayacak diye birşey yok ki. Ona bakarsan S3 mini de hala satılıyor. Ayrıca Zenphone ların hiçbiri üst segment cihaz değil. Sadece kullanıcıya sunulan pazardaki alternatif bir F/P ürünü. Ram her şey demek değildir. Bkz.iphone

Ram olayını geçelim şimdi. Onu izah ettim yeniden aynı şeyleri söylemene gerek yok. Sen donanım eskiyecek diyorsun. Be kardeşim donanımın eskimesi satılmasını etkilemiyorsa neden bunu kötü bir şeymiş gibi söylüyorsun? Ayrıca zp2 ye kimse üst segment demedi ama fiyatıyla (umarım türkiye ye makul fiyatla gelir) hak edilenden fazlasını verir. İnanıyorum ki 5-6 ay içinde de eskimez. Bi önemi yok zaten di mi?

CorvoAttano

Profesör
Reaksiyon puanı
61
Ram olayını geçelim şimdi. Onu izah ettim yeniden aynı şeyleri söylemene gerek yok. Sen donanım eskiyecek diyorsun. Be kardeşim donanımın eskimesi satılmasını etkilemiyorsa neden bunu kötü bir şeymiş gibi söylüyorsun? Ayrıca zp2 ye kimse üst segment demedi ama fiyatıyla (umarım türkiye ye makul fiyatla gelir) hak edilenden fazlasını verir. İnanıyorum ki 5-6 ay içinde de eskimez. Bi önemi yok zaten di mi?
Şimdi aynı şeyleri konuşuyoruz işte.

chuck

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
Bi de BB Mobile diye bir marka var ünlü bir alışveriş sitesinde istersen ona da bak,

giskur11

Profesör
Reaksiyon puanı
160
uyumsuzluk sorununu falan kafana takma sanki cod aw kuracaksın telefona bende bekliyorum şuan zenphone 2 alabilirim.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Komik yorumlar var gerçekten :) Intel işlemcide uyumsuzluk sorunu nedir komik olmayın bu kadar. Ben geçen yazdan bu yana bir Zenfone 5 kullanıcısı olarak kesinlikle Zenfone 2'yi beklemeni öneririm. 5'ten çok çok memmunuz zaten kamerası olsun ekran kalitesi olsun performansı olsun Zenfone 2'nin Türkiye'ye gelecek versiyonunun 4 GB RAM'li olan versiyon mu yoksa 2 GB olan versiyon mu olacağı belli değil ayrıca işlemci saat hızında da yine 2 alternatif var. Her ikisi de düşük olsa bile Zenfone 2 yine fiyat olarak rakipsiz bir telefon olacaktır ve teknoloji biraz da şans işi aslında seçimin ne olursa artık iyi şanslar.

yasinayaz23

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Zenfone 5 kullaniyorum uyumsuzluk sorunlari diye bisey yok sadece dead triger 2 de oyle bi sorun yasamistim bi guncellemeyle duzeldi bide modern combat 5 uyumlu gozukmuyo markette ama apk olarak indirince 0 kasma ile oynatiyo uyumsuzluk sorununu takma

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Youtubedaki zenfone 2 ve diğer telefonlar arasındaki karsilastirmalari izlemelisin.