Arkadaşlar merhaba önümüzdeki hafta içinde telefon almayı planlıyorum. Kafamda zenfone 6 var bunun dışında önerebileceğiniz tek geçebileceğiniz bir fps ürünü var mı? Ayrıca idare edip Zenfone 2 yi beklemeli miyim? Şimdiden teşekkürler.
G2 alacaksan kılıfı da hesaba kat ben kılıfsız kullandım çizildi logolar düştü telefon önden orjinal gibi duruyor 1 çizik harici yok ama arkası fena halde ben telefonu kılıf ve jelatinle kullanamıyorum tabi o yüzden böyle oldu.Benim şahsi fikrim ince çerçeveli telefonlara kılıf gitmiyor hem estetiği bozuyor hemde kullanımı zorlaştırıyor.Ben olsam zenfone 2 beklerdim.evet fiyat performans. LG g2 de giderek düşüyo acıkcası fiyatına göre en iyisi o gibi ancak sizin fikirleriniz de önemli
evet fiyat performans. LG g2 de giderek düşüyo acıkcası fiyatına göre en iyisi o gibi ancak sizin fikirleriniz de önemli
Hiç bir şekilde root yada rom kuramazsın kendi işletim sistemi sabittirMeizu mx4
O tarihte geldiği zaman zaten o donanım eskir.Zenphone2 haziranda brezilya da falan çıkacakmış. Bugünlerde tayvanda satışa çıktı. Asus brezilya ile aynı anda satışa çıkarsa bile en erken haziranda gelir.
O tarihte geldiği zaman zaten o donanım eskir.
Senn hala herşeyin RAM olduğunu zannediyorsun galiba..Eskimez. Seneye kadar büyük markalar 4 gb ram e geçmiyor. Yani yine 6 7 ay kadar 4gb ı avantaj olarak sunabilir asus.
Senn hala herşeyin RAM olduğunu zannediyorsun galiba..
Senn hala herşeyin RAM olduğunu zannediyorsun galiba..
Eski donanıma sahip bir telefonun hala satılıyor olması o cihazın yeni donanıma sahip olduğunu kanıtlamaz. Donanımı eski telefon satılmayacak diye birşey yok ki. Ona bakarsan S3 mini de hala satılıyor. Ayrıca Zenphone ların hiçbiri üst segment cihaz değil. Sadece kullanıcıya sunulan pazardaki alternatif bir F/P ürünü. Ram her şey demek değildir. Bkz.iphonetabi ki hayır. Ama ben ram üzerinden örnek verdim. Zenphone 5 hala satılırken nasıl olurda o donanıma eskir diyebiliyorsunuz. Donanım güncelliğini büyük firmalar belirliyor ve gelecek yıla kadar sony ve lg hariç pek telefon kalmadı ki onlarda 4gb ram ile beklenmiyor. Genel olarak şu an ki özellikler revaşta olacak. Bunu anlatmaya çalışıyorum.
Eski donanıma sahip bir telefonun hala satılıyor olması o cihazın yeni donanıma sahip olduğunu kanıtlamaz. Donanımı eski telefon satılmayacak diye birşey yok ki. Ona bakarsan S3 mini de hala satılıyor. Ayrıca Zenphone ların hiçbiri üst segment cihaz değil. Sadece kullanıcıya sunulan pazardaki alternatif bir F/P ürünü. Ram her şey demek değildir. Bkz.iphone
Şimdi aynı şeyleri konuşuyoruz işte.Ram olayını geçelim şimdi. Onu izah ettim yeniden aynı şeyleri söylemene gerek yok. Sen donanım eskiyecek diyorsun. Be kardeşim donanımın eskimesi satılmasını etkilemiyorsa neden bunu kötü bir şeymiş gibi söylüyorsun? Ayrıca zp2 ye kimse üst segment demedi ama fiyatıyla (umarım türkiye ye makul fiyatla gelir) hak edilenden fazlasını verir. İnanıyorum ki 5-6 ay içinde de eskimez. Bi önemi yok zaten di mi?