Zayıfım Ama Yanaklarım Var

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Sincox
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Sincox

Öğrenci
Reaksiyon puanı
17
Arkadaşlar merhaba. 15 yaşındayım 172 boy 57 kilom var. Kilom yaşıtlarıma göre biraz az. Hedefim ise 63 falan olmak. Fakat genetiklerinden dolayı ufacık bir kilo alsam bile hemen yüzüme etki ediyor. Hatta şu an bile zayıf olmama rağmen yanaklarım var. Ben bu yanaklarımı nasıl eritebilirim? Sırf yanağım çok çıktığı için mecbur kilo alamıyorum.

Reaksiyon puanı
994
Yanak eritmek mi Allah'ım ne olur artık benim de en büyük dertlerim aynen bunun gibi dertler olsun lütfen

BehzatAmirim

Dekan
Reaksiyon puanı
6,970
Arkadaşlar merhaba. 15 yaşındayım 172 boy 57 kilom var. Kilom yaşıtlarıma göre biraz az. Hedefim ise 63 falan olmak. Fakat genetiklerinden dolayı ufacık bir kilo alsam bile hemen yüzüme etki ediyor. Hatta şu an bile zayıf olmama rağmen yanaklarım var. Ben bu yanaklarımı nasıl eritebilirim? Sırf yanağım çok çıktığı için mecbur kilo alamıyorum.
Allah böyle yaratmış...

Reaksiyon puanı
33
Küçüksün daha, zamanla şekillenecektir. Kız olsan yüz yogası yap falan diyeceğim de, erkekler pek sıcak bakmaz yogaya falan (bence erkek de yapar ama herkes aynı düşünmüyor). Yok ben takılmam yaparım diyorsan araştır internetten, yüz hareketleri yap. Yanaklarını emer gibi bir şey var mesela, yüzün acıyor yaparken. Pek açıklayamadım ama araştır illa ki görürsün onu. Uzun süreli yapılsa nasıl olur bilmiyorum denemek lazım. Çok da takma, daha vücudun yüzün şekillenmedi.