Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Z3 Z3c lg G3 desem bu üç telefon arasında en hoş olanı hangisi birinci kriterim şarj ve kamera en güzel kamerası olan hangisi sizce ve dayanıklı olanı hangisini almalıyım sizce ?
Şarj dayanıklılık ve kamera z3c ta birleşmiş tüm özellikler kamerası hakkında sadece bazı pembeleşme problemi olduğu söyleniyor ama tüm telefonlarda değil şarjı zaten sony nin yaptığı iyilestirmelerle daha iyi gidiyor yaklaşık 2 gün civarında dayanıklılık konusunda ise zaten suya dayanıklı suyun 1 metre altında 30 dakika durabiliyor ve de kapakları kapalı olduğu sürece toz geçirmiyor genel olarak güzel bir telefon ısınıyor mu bilmiyorum ama bu fiyata piyasadaki en harika cihazlardan biri
Dostum ben Z3C kullanıyorum. Şarj açısından çok memnunum. Sabah 10gibi şarjdan çektim bütün gün elimden düşürmedim, 3g hep açık, evde yaklaşık 1 saate kadar Wifi ye bağlıydı. Fifa 15 clash of clans tarzı online oyunlara gün içerisinde çok girdim. Şu an %26 kaldı. Stamina mod u yüzde 60 iken açtım ama whatsapp gibi programlara izin verdim. Eğer benim gibi kullanmıyorsan 2. Günü rahat yarılarsın. Pempeleşme sorunu yok. Yani düz beyaz bir duvarı çektim ilk çektiğimde biraz pembe gibiydi tekrat tekrar çektim hiçbir pembeleşme yoktu. Gece çekimlerinde iso değerimin yüksekliği için bir ayar yapılmış bazen pembe bazen sorunsuz çekiyor otomatik netleme gibi sanırsam. Problem oluşturacağını sanmıyorum. kamerayla ilgili benim tek derdim ön kameranın yetersizliği. Keşke 5 koysalarmış. G3ün ön kamerası daha iyi olabilir. Hiç test etmedim onu. Dayanıklılık konusunda teli düşüren arkadaşların fotolarını gördüm ön cam tamamen kırılmış. Biraz şans işi gibi. Bazıları var ufak tefek sıyrıklarla kurtarmışlar. Benim tavsiyem kılıfla kullanmak ama kılıfsız verdiği hissiyat bir ayrı tabi. Z3c öneririm. Z3 yerine z4 alınabilir o büyüklükte beklerseniz tabi. G3 için yorum yapamam, tek bildiğim aynı donanıma Full HD nin iki katı ekran konulması ve stabilite eksikliği.
Ana Kamera'da Sony Z3 ve Z3 Compact çok iyi. Ön kamerada ise LG G3, Z3 ve Z3C'ye göre daha kaliteli.
Xperia Z3'ün 3100mAh bataryası var. (Ekranı Full HD)
LG G3'ün 3000mAh çıkartılabilir bataryası var. (Erkanı Quad HD) - NOT: Bataryanın çıkartılması benım için önemli. 2 Bataryam var ve biri bitince diğerini kullanıyorum.
Şarj konusunda Z3 mükemmel sonuç çıkartıyor.
Dayanıklık konusunda ise kimse Sony'in eline su dökemez. Gerçekten çok dayanıklı.
G3'ün Z3 ve Z3C'a göre artıları bence daha kaliteli bir ekranı ve daha güzel bir tasarımı olması.
Küçük ekran seviyorsanız Z3 Compact, Ortalama büyüklükte bir ekran seviyorsanız Z3 öneririm.