Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşlar ben htc one m8 almayi düşünüyorum ama kafamda z3 te var ana ve ön kamerasi nasil z3 ün ön kamerasi karincali çekiyor diyenler var sizce nasil ve örnek resim atabilirmisiniz?z4 ü beklemeli miyim
Bende ön kamera karıncalı gözüküyor fotoyu çekince herhangi bir karıncalanma olmadı ama sırf kamera için telefon istiyosan iphone 6 htc yi önerebilirim sonyde güzel eksiğini farketmezsin
z3 al paran varsa iphone 6 al derim ben sattım gerçekten pişman oldum htc m8 almıştım telefon servisten çıkmadı htcnin servisi gerçekten berbat kvk rezalet konularıma da bakabilirsin inanmıyorsan
Z3ün ön kamerası kötü değil idare eder, m8de arka kamerasından dolayı çok eleştirilen bir cihaz.ama bana sorarsan içinde bulunduğumuz dönemde 5mpden aşağısını alma Android cihazlar içerisinde, ıphone 6da selfie çektim 3 gün önce. Bir tık yakınlaştım durum onda da berbattı. Vaktin varsa z4ü veya g4ü bekle. Htc Desire eye var biraz kaba telefon ama donanım ve kamera olarak iyi diye yorumlamışlardı ona bakabilirsin.