Z2'yi inceledim ama bir şeyi anlamadım gitti

S

SDN Okuru

SDN Okuru
[MENTION=296334]Kaya26[/MENTION]
atma be... tekno tuğlanın tasarımı hep aynı kurtlu elma ve yenilik zıt iki kelimedir...

ozantabas

Doçent
Reaksiyon puanı
1
İsim yüzünden farklı bir algılama çıkmış ortaya, aslında Sony'nin yaptığı daha doğru diğer firmalardan en azından çıkaracağını söylüyor. S5 Prime ve HTC One Prime söylentileri dolaşıyor ortalıkta 2k ekran s805 3gb ram ile gelecek diye , Sony sadece adını Z3 yapınca yeni cihaz çıkarmış algısı oluşuyor, bence en azından dürüstler.

Eğer zaten yılda bir cihaz isteniyorsa tercih edilecek tek bir firma var oda Apple.
M8 prime gelmeyecek. Doğru düşünüyorsun aslında. Ama o prime^'lar her yere gitmez zaten. S4 Prime (lte+) dan kimin haberi vardı ya da kullanıyordu? Snapdragon800'dü.

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Bunu ancak teknoloji bağımlılıları kafaya takar üst model cihazların eninde sonunda yenisi, daha iyisi çıkıyor eğer yenisinin çıkması adama koyuyorsa gitsin 3310 alsın.
Cümleyi anlamamışsınız. Çıkması değil. Hemen çıkması. Daha uygulama sayın 1 sayfayı eçmeden yeni modelin çıkması herkesin hoşuna gitmez diye düşünüyorum. Çoğu insan da böyle düşünür bence.

blackdown

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Cümleyi anlamamışsınız. Çıkması değil. Hemen çıkması. Daha uygulama sayın 1 sayfayı eçmeden yeni modelin çıkması herkesin hoşuna gitmez diye düşünüyorum. Çoğu insan da böyle düşünür bence.

O zaman o markayı seçmesin sonuç olarak kimse kafasına silah dayayıp "Bu markayı alacaksın." demiyor artı olarak adam telefon seçecekken bu tür haberleri kesin görüyordur alacak adam bu riski göze alarak cihazını seçer ve kendi düşüncesine göre en iyisini yapar mesela ben hazır Z2 çıkıp Z1'in fiyatı düşmüşken Z1 almayı düşünürüm hiç de çekinmem güncellemede hiç umrumda olmaz cihaz iyi çalışsın yeter(Güncel kalsada fena olmaz hani:D)

ozantabas

Doçent
Reaksiyon puanı
1
Neyse konu sapmasın. Benim asıl sorum z2'deki kasılmalardı. Her z2 böyle miydi yoksa benimki mi sorunluydu?

- - - Mesaj Güncellendi - - -

O zaman o markayı seçmesin sonuç olarak kimse kafasına silah dayayıp "Bu markayı alacaksın." demiyor artı olarak adam telefon seçecekken bu tür haberleri kesin görüyordur alacak adam bu riski göze alarak cihazını seçer ve kendi düşüncesine göre en iyisini yapar mesela ben hazır Z2 çıkıp Z1'in fiyatı düşmüşken Z1 almayı düşünürüm hiç de çekinmem güncellemede hiç umrumda olmaz cihaz iyi çalışsın yeter(Güncel kalsada fena olmaz hani:D)
Dorğudur, kişisel görüş. Kimse bir şey diyemez. :) Ben de aslında düşündüm dediğinizi bir ara ama s4 ile devam.