ozantabas
Doçent
- Reaksiyon puanı
- 1
Merhaba arkadaşlar. Bugün bimekste öyle telefonlara bakarken z2'ye rastladım. Ben de mrak ettim geçtim bazşına 5 10 dakika inceledim. Bence ilk görüşlerime göre z12'den z2'ye geçmek aşırı mantıksız bir hareket olur. Çünkü çerçeveler hala kalın ve bazılarının kumanda eleştirisine mazruz kalıyor. Her ne kadar incelsteler de g3 s5'in yanında hala pimapen gibi. 2.si alt hoperölr bölümü z1'de hoşuma gitmemişti z2'de 3 kutucuk yapmışlar. 3. dikkatimi çeken de z1'de bana itici gelen uygulama menüsünde ekranda oluşan dikdörtgen çerçeveydi. Onu da kaldırmışlar. En çok dikkat çeken yönleri ise telefon aşırı ısınıyor. El değmeyecek noktaya yaklaşıyor. Tıpkı S4'ümü ilk aldığımdaki gibi. 2.si ise arayüzde buglar var. Bu buglar eski touchwiz kadar değil tabi çok çabuk kısa süreli oluyor ama z1'le yan yana getirince arayüz yavaş demek hiç de mantıksız değil. ÖZellikle samsung bile s5'te arayüzde ciddi geliştirme yapmasına karşın sony'nin bu hamlesini anlamadım. İlk önce dedim bunda demo falan vardır o yüzdendir ama demo falan yoktu. (LG ve Samsunglarda genelde çok demo olduğu için bunu sordum). Ordaki görevli de tester cihazı olmadığını söyledi. Ne diyeyim şaştım kaldım ben de. Alacak olsam açıkçası G3'ü Z2'ye tercih ederim. S5'i de tercih ederim ama şimdi s5 z2 meselesi açarsam bazı şahıslar gelip avukat kesilir. Umarım yazım yararlı olmuştur.
Saygılarımla...
Saygılarımla...