Z1 (Paralel İthalat)

bmw m3

Asistan
Reaksiyon puanı
0
merhaba arkadaşlar yeni telefon alacağım malum yakında z2 çıkacak ama param yetmeyeceği için z1 almayı düşünnüyorum tek sıkıntım ekranı n11de paralel ithalatları 1500 sizce verilirmi (g2 almayacağım plastik ben kırarım ) ekranını tasvir ederseniz iyi olur yada telefonu kıyaslayın

Virility

Profesör
Reaksiyon puanı
119
Z1 alınır tabiki ama ekran gerçekten kötü be aga ne renk ne canlılık var git mağazaya bi incele z1in kasası çok hantal g2 çerçeve ve tasarımı muhtesem bide spigen armor kılıf alırsın bidaha kıramazsın :D

Vikings

Dekan
Reaksiyon puanı
91
Sanki Z1 çelikte G2ye plastik diyor. Ne enteresan insanlar var.

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Z1 alınır tabiki ama ekran gerçekten kötü be aga ne renk ne canlılık var git mağazaya bi incele z1in kasası çok hantal g2 çerçeve ve tasarımı muhtesem bide spigen armor kılıf alırsın bidaha kıramazsın :D

Arkadaş kafasında kararlaştırmış. G2 yi plastir Z1 kurşun geçirmez çelik sanıyor sanırım :) ne anlatsak boş.

bmw m3

Asistan
Reaksiyon puanı
0
g2 de güzelde misal 1metreden betona düşse allah korusun parçalanabilirmi ekranı feln drop testine baktım g2nin ama bitane var başka bulamadım

Virility

Profesör
Reaksiyon puanı
119
Bankta otururken kapsız jelatinsiz yüz üstü betona düşmü ama çizik dahi yoktu bu tabiki çok sağlam demek değil ama sende duvardan duvara fırlatcak deilsin biraz özen gösterirsin :) son serilerden alırsan kasalar daha sağlam

S

SDN Okuru

SDN Okuru
bırakın ya ben kullanıyom g2 1 metre den parkeye düştü cam kırıldı, 5 para etmez lg