Sinankazan
Öğrenci
arkadaşlar bir sorum olacak. Bilgisi olan varsa yardımcı olabilir mi? Yurtdışında yaşayan arkadaşım oradan unlocked bir telefon alsa. Bana kargo ile gönderse. Gümrük vergisi öder miyim? Hediye olarak paketlenecek ve işaretlenecek.
Benim arkadaşıma abisi İsviçre'den 5s göndermişti 3 yıl önce kargo ile aldım dedi ama nasıl bir sistem uyguladı bilmiyorum pasaport arıyordu kayıt yaptırmak için oradan aklım da kaldıarkadaşlar bir sorum olacak. Bilgisi olan varsa yardımcı olabilir mi? Yurtdışında yaşayan arkadaşım oradan unlocked bir telefon alsa. Bana kargo ile gönderse. Gümrük vergisi öder miyim? Hediye olarak paketlenecek ve işaretlenecek.
Benim duruma benziyor aslında. Vergi ödemedi ise ben de alabilirim bu şekilde. Ne de olsa telefon amerikadan alınmış, faturası ve vergisi ödenmiş olacak. Fatura adresi de amerikadan olacak. Bilemedim nasıl olur..Benim arkadaşıma abisi İsviçre'den 5s göndermişti 3 yıl önce kargo ile aldım dedi ama nasıl bir sistem uyguladı bilmiyorum pasaport arıyordu kayıt yaptırmak için oradan aklım da kaldı