Yurtdışından samsung galaxy note 3

Abdüsselam FCB

Doçent
Reaksiyon puanı
1
arkadaşlar ben yurtdışından note 3(n9005) getirtmeyi planlıyorum Türkiye'ye getirip tamamen yasal yollardan pasaport kaydı yaptıracağım kaydı yaptırdıktan sonra güncellemeleri felan sorunsuz alabilirim değilmi bunu merak ediyorum bazıları region code felan var diyorlarda dediğim gibi güncellemeleri sorunsuz alabilirmiyim?.TEŞEKKÜRLER

Abdüsselam FCB

Doçent
Reaksiyon puanı
1
almanyadan alacağım aldıktan sonra telefon açılmazsa region code felan var diyorlar ama sanırım o bölgeler için geçerli bu konuda bilgisi olan biri yokmu?

kadirirdem

Dekan
Reaksiyon puanı
708
muhtemelen güncelleme alırsın çünkü telefonun orjinal imeisini kayıt ettiriyosun farklı imei olsa alamazdın.. ama yinede iyice araştır benim bildigim bu kadar...

ahmethamit

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaslar Samsung firmasi suanda Bölge Kilidini ucretsiz olarak kaldiriyor.

Bende Turkiye'de kullanmak istedigim icin Samsung'u aradim.Aramak istemeyenler ana sayfalarindan Chat uzerindende

görevli kisiler ile canli yazisabilirler.

Gerekli olan cihazin IMEI numarasini ve kullanmis oldugunuz imail adresinizi
yetkili kisiye vermeniz yeterli..
Bir ile iki gun icerisinde size Netzentsperr-PIN fur SIM gönderiyorlar.

Ayrica cihaza bu codu nasil vereceginizi resimli olarak anlatan pdf dosyasida gönderiyorlar.
Asagiyada ekleyecegim inceleyebilirsiniz.
Tekrar ediyorum bu sekil kesinlikle ucretsizdir.başka bir forumdan alıntıdır

- - - Mesaj Güncellendi - - -

yrica farkli bir alternatif de cihazina Root yapan arkadaslar icin gundemde.

Galaxy Note 3 için CF-Root dosyalarını hazırlatan ve bu sayede telefona hem Root yetkisi kazandıran hem de Custom Recovery yüklenmesine olanak sağlayan XDA-Geliştiriciler Forumu‘nun kıdemli moderatörlerinden Chainfire, hazırladığı RegionLock adlı uygulama ile bölge kilidine çözüm getirmistir.

APK dosyası şeklinde hazırlanan uygulama 2.70 dolarlık fiyatı ile Play Store’daki yerini almış durumda.
Asagiya sizler icin bu apk datei da ekleyecegim.Yapip yapmamak size kalmis.Tavsiyede etmem.....

Söz konusu uygulamayı kullananlarin bölge kilidini pasif duruma getirmek içinse öncelikle kullandığınız Galaxy Note 3′ün Root yetkisine sahip olması gerekir. Ayrıca telefondaki firmware sürümünün MI7 olması gerekir (En azından şimdilik öyle, yeni güncellemelerde uygulamanın diğer sürümlerle uyumu görülecektir).

Önemli NOT:
Knox'u kaldırmanın çeşitli yöntemleri olsa da bunlarda sayacı tekrar sıfırlamak pek mümkün görünmüyor
Eskiden "flash counter" gibi yöntemlerle sayacı sıfırlamanın bir yolu varken Knox'ta bu iş de imkansız hale gelmiş durumda
ama ileride bunada care bulunur bence......alıntıdır

- - - Mesaj Güncellendi - - -

RegionLockAway-v1.3
http://www.youtube.com/watch?v=cE7wrCBUs_Y&feature=player_embedded

Abdüsselam FCB

Doçent
Reaksiyon puanı
1
hiç bilen biri yokmu almanyadan getirip pasaporta kayıt yaptırınca kullanabilirmiyim kullanamazmıyım çok acill yakında telefonu alacağım

S

SDN Okuru

SDN Okuru
kardeşler 1 ay süründürüyorlar. ben getirttim 1 ay tablet niyetine kullanmak zorunda kaldım.
sakın root falan atmayın telefonunuza yazık edersiniz