Yurtdışında su an fiyatlari gayet makul ikisininde sizce hangisini almaliyim samsunglarin degeri 2 sene sonra çok düştüğü icin biraz tereddüte kaldım o yuzden böyle bir konu açıyorum sizce s8+ almak hata mi olur
Hayır Olmaz En iyi seçim olur Samsung galaxy s8 plus almak ama Tabi ben olsam Note 8 i tavsiye ederim 6 gb ram Çift 12 mp OİS kamera 6.3 inc %82 ekran kasa oranı 3300 mAh Gelişmiş Bixby arayüzü S pen gibi s8 plustan farklılıklarıyla alınabilir bir telefon Galaxy Note 8
Note 8 overpriced. Bunu cogu yabanci kanal soyluyor ve almayin diyorlar.
Yurtdışında su an fiyatlari gayet makul ikisininde sizce hangisini almaliyim samsunglarin degeri 2 sene sonra çok düştüğü icin biraz tereddüte kaldım o yuzden böyle bir konu açıyorum sizce s8+ almak hata mi olur
Tabiki pahalı olucak almayın demiyorlardır gerek yok anlamında söylüyor ama bence alınabilecek en iyi telefon Note 8
--- Gönderi Güncellendi ---
Bu arada İos u seviyorsan 4000-5000 tl bütçen varsa İphone 8 i beklemeni tavsiye ederim İphone 7 Plus oldukça günümüzün telefonlarından geri hızlı şarj desteği olmaması büyük bir eksiklik %80 üstü ekran kasa oranı ile geleceği tahminiyle Biraz daha beklemeni istiyoruz daha sonra pişman olmayasın diye![]()
Zamanım olsa beklerdim ip8 i ama malesef o kadar zamanım yok 1-2 hafta içinde türkiyeye döneceğim o yüzden önümde suan 2 seçenek var ip7plus ve s8+
Nereden alıcaksın best buy vsYurtdışında su an fiyatlari gayet makul ikisininde sizce hangisini almaliyim samsunglarin degeri 2 sene sonra çok düştüğü icin biraz tereddüte kaldım o yuzden böyle bir konu açıyorum sizce s8+ almak hata mi olur
Bu sizin tercihinizde. ios mu ? android mi ? ikiside çok başarılı cihaz. benim tercihim s8Yurtdışında su an fiyatlari gayet makul ikisininde sizce hangisini almaliyim samsunglarin degeri 2 sene sonra çok düştüğü icin biraz tereddüte kaldım o yuzden böyle bir konu açıyorum sizce s8+ almak hata mi olur