Yurtdışından hangi telefonu almalıyım ip7plus vs s8+

GOLD_CT

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Yurtdışında su an fiyatlari gayet makul ikisininde sizce hangisini almaliyim samsunglarin degeri 2 sene sonra çok düştüğü icin biraz tereddüte kaldım o yuzden böyle bir konu açıyorum sizce s8+ almak hata mi olur

BJKolik

Dekan
Reaksiyon puanı
6,756
Ben olsam Iphone 7 Plus alırdım. Hatta mümkünse Eylül ayından sonra Iphone 7S Plus ya da ıphone 8' i alırdım.

Astrea Virgo

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
15,464
Yurtdışında su an fiyatlari gayet makul ikisininde sizce hangisini almaliyim samsunglarin degeri 2 sene sonra çok düştüğü icin biraz tereddüte kaldım o yuzden böyle bir konu açıyorum sizce s8+ almak hata mi olur

Hayır Olmaz En iyi seçim olur Samsung galaxy s8 plus almak ama Tabi ben olsam Note 8 i tavsiye ederim 6 gb ram Çift 12 mp OİS kamera 6.3 inc %82 ekran kasa oranı 3300 mAh Gelişmiş Bixby arayüzü S pen gibi s8 plustan farklılıklarıyla alınabilir bir telefon Galaxy Note 8

mia.wallace

Doçent
Reaksiyon puanı
230
Hayır Olmaz En iyi seçim olur Samsung galaxy s8 plus almak ama Tabi ben olsam Note 8 i tavsiye ederim 6 gb ram Çift 12 mp OİS kamera 6.3 inc %82 ekran kasa oranı 3300 mAh Gelişmiş Bixby arayüzü S pen gibi s8 plustan farklılıklarıyla alınabilir bir telefon Galaxy Note 8

Note 8 overpriced. Bunu cogu yabanci kanal soyluyor ve almayin diyorlar.

ShiftBoss

Asistan
Cezalı
Reaksiyon puanı
289
Iphone 7 veya Iphone 7 Plus al, 2 sene sonra zararsız satma imkanın olur diye düşünüyorum. Bu sayede daha kolay üst modele geçebilirsin :)

Astrea Virgo

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
15,464
Note 8 overpriced. Bunu cogu yabanci kanal soyluyor ve almayin diyorlar.

Tabiki pahalı olucak almayın demiyorlardır gerek yok anlamında söylüyor ama bence alınabilecek en iyi telefon Note 8
--- Gönderi Güncellendi ---

Bu arada İos u seviyorsan 4000-5000 tl bütçen varsa İphone 8 i beklemeni tavsiye ederim İphone 7 Plus oldukça günümüzün telefonlarından geri hızlı şarj desteği olmaması büyük bir eksiklik %80 üstü ekran kasa oranı ile geleceği tahminiyle Biraz daha beklemeni istiyoruz daha sonra pişman olmayasın diye :)

GOLD_CT

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Tabiki pahalı olucak almayın demiyorlardır gerek yok anlamında söylüyor ama bence alınabilecek en iyi telefon Note 8
--- Gönderi Güncellendi ---

Bu arada İos u seviyorsan 4000-5000 tl bütçen varsa İphone 8 i beklemeni tavsiye ederim İphone 7 Plus oldukça günümüzün telefonlarından geri hızlı şarj desteği olmaması büyük bir eksiklik %80 üstü ekran kasa oranı ile geleceği tahminiyle Biraz daha beklemeni istiyoruz daha sonra pişman olmayasın diye :)

Zamanım olsa beklerdim ip8 i ama malesef o kadar zamanım yok 1-2 hafta içinde türkiyeye döneceğim o yüzden önümde suan 2 seçenek var ip7plus ve s8+

Astrea Virgo

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
15,464
Zamanım olsa beklerdim ip8 i ama malesef o kadar zamanım yok 1-2 hafta içinde türkiyeye döneceğim o yüzden önümde suan 2 seçenek var ip7plus ve s8+

O zaman Samsung galaxy s8 plus al çünkü şu sıra iphone 7 plus almanın sırası değil İphone 8 çıksın o daha iddialı geliyor

Transistor

Profesör
Reaksiyon puanı
1,085
Emin ol S8+ düşeceği kadar düştü iphone8 çıkacak. Iphone 7plus nin düşmesi daha muhtemel. Ayrıca altın almıyorsun aldığın telefonun parasal değeri seni ilgilendiriyorsa git iphone 7plus al. Benim önerim s8plus.

fatihselimyakar

Asistan
Reaksiyon puanı
26
Abi satmak için telefon mu alınır? Hepsini saklıycan bi nevi koleksiyon gibi

CheriouR

Doçent
Reaksiyon puanı
213
Bu sizin tercihinizde. ios mu ? android mi ? ikiside çok başarılı cihaz. benim tercihim s8
hatta sabaha kadar s8 derim :D donanım bilgisi vs atarsa s8 tabiiki