AdminisTraktör
Dekan
Övdüğüm falan yok aynı şeyi n4 kullanıcı kulübüne sorabilirsinkardeş bana samsungu övme ya .d kullandigim serileri saydim burda yalan konusacak halim yok boş yapma
Övdüğüm falan yok aynı şeyi n4 kullanıcı kulübüne sorabilirsinkardeş bana samsungu övme ya .d kullandigim serileri saydim burda yalan konusacak halim yok boş yapma
Ya abicim ben başıma gelenleri soyledim senin ben byle diyenlerin samsung kullandıgına inanmıyorum demen doğru değil ben neden yalan söyleyim bak ailemde 3 kişide note 5 var üçündede aynı srunlar var şebeke üçününde ekranı sarardı logo yanması oldu servisde değişti ve üçüde aldıklarına pişman satmaya çalısıyorlar ama servis görmüş telefonun alıcısıda zor bulunuyorÖvdüğüm falan yok aynı şeyi n4 kullanıcı kulübüne sorabilirsin
O zaman birazda şansa bağlamak gerek kusura bakmayım bu durum sıklıkla başımıza geliyor sizi yanlış anlamış olabilirim.Ya abicim ben başıma gelenleri soyledim senin ben byle diyenlerin samsung kullandıgına inanmıyorum demen doğru değil ben neden yalan söyleyim bak ailemde 3 kişide note 5 var üçündede aynı srunlar var şebeke üçününde ekranı sarardı logo yanması oldu servisde değişti ve üçüde aldıklarına pişman satmaya çalısıyorlar ama servis görmüş telefonun alıcısıda zor bulunuyor