Yurtdışı İphone 4s Nasıl satabilirim ?

berk evliya

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar elimde 1 adet yurtdışı iphone 4s var ancak ben bunu direk kutusunu hiç açmadan bir telefoncuya htc one x plus alarak takas yapmak istiyorum telefoncunun 1.5 milyar civarında bir para vermesi beni memnun edecektir sizce ne kadar değer biçer hiç açılmamış bir beyaz iphone 4s e ?

sebastiantr

Profesör
Reaksiyon puanı
13
Sıfır kayıtlı 4S leri 1300-1400TL civarına bulabilirsin.
Telefoncunun da onu alacağı fiyat 1150-1250TL dir çünkü oda senden 1150TL ye alıp min. 1300TL ye satacaktır.

berk evliya

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Sıfır kayıtlı 4S leri 1300-1400TL civarına bulabilirsin.
Telefoncunun da onu alacağı fiyat 1150-1250TL dir çünkü oda senden 1150TL ye alıp min. 1300TL ye satacaktır.

1300 e satdamm iyi o zaman izmirde ortalama olarak 1550 den basliyo fiyatlar

burnin26

Asistan
Reaksiyon puanı
1
öncelikle hafızasını belirtirseniz daha sağlıklı cevaplanabilir konu

sebastiantr

Profesör
Reaksiyon puanı
13
Nerde bu cankayada mi senin dedigin ? 1100e satiyorsa bi seytanlik vardir :))

Olabilir belkide ben adamı sahibinden.com dan buldum. Aradım konuştum almaya niyetlendim ama İzmir'de olduğu için elden alamazdım, gönder paranı yollayayım olayınada o sıcak bakmadı, zaten son 2 tane kalmıştı ben İzmir'de güvenilir bir arkadaş ayarlayıncaya kadar çoktan gitmişti telefonlar.

1100-1200TL ye sıfır bulunabiliyor bazen.
Elini vicdanına koyup 50-100TL kar ile satanlar çıkıyor.

burnin26

Asistan
Reaksiyon puanı
1
yapabiliyosan çevrende almayı düşünen biri varsa istediğin rakam civarında satabilirsin,telefoncuda bu rakam önemli sayılabilecek miktarda düşecektir,yeterli bekliyecek zamanın varsa internet üzerindende telefoncudan alacagğın paranın üzerinde satabilirsin diye düşünmekteyim,ama önerim ve benim yaptığım ben dostlarımla alışveriş yaparım

berk evliya

Asistan
Reaksiyon puanı
0
yapabiliyosan çevrende almayı düşünen biri varsa istediğin rakam civarında satabilirsin,telefoncuda bu rakam önemli sayılabilecek miktarda düşecektir,yeterli bekliyecek zamanın varsa internet üzerindende telefoncudan alacagğın paranın üzerinde satabilirsin diye düşünmekteyim,ama önerim ve benim yaptığım ben dostlarımla alışveriş yaparım

Evet arkadaslarima soylemek guzel bir yontem ama onda da bi sorun cikarsa surekli senin basina ususme ihtimali var :D almak isteyen bir arkadasa 1450 liraya verebilirim

berk evliya

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Olabilir belkide ben adamı sahibinden.com dan buldum. Aradım konuştum almaya niyetlendim ama İzmir'de olduğu için elden alamazdım, gönder paranı yollayayım olayınada o sıcak bakmadı, zaten son 2 tane kalmıştı ben İzmir'de güvenilir bir arkadaş ayarlayıncaya kadar çoktan gitmişti telefonlar.

1100-1200TL ye sıfır bulunabiliyor bazen.
Elini vicdanına koyup 50-100TL kar ile satanlar çıkıyor.

İste zaten insan kime guvenebilcegini bilemiyor sanal ortamda :)

sebastiantr

Profesör
Reaksiyon puanı
13
İste zaten insan kime guvenebilcegini bilemiyor sanal ortamda :)

Valla benim öyle bir sorunum yok. Yüz yüze görüşeyim, veya telefonla konuşayım bana yeterli.
Tabiki yanılma, dolandırılma ihtimalim var ama insanın halinden hareketinden, konuşmasında, ses tonundan insanın amacını anlamak gibi Allah vergisi bir yetenek var bende.
Ya aklım başımda olmayacak yada karşımdaki gerçek bir dolandırıcı olacak ki amacını anlamıyayım.

berk evliya

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Valla benim öyle bir sorunum yok. Yüz yüze görüşeyim, veya telefonla konuşayım bana yeterli.
Tabiki yanılma, dolandırılma ihtimalim var ama insanın halinden hareketinden, konuşmasında, ses tonundan insanın amacını anlamak gibi Allah vergisi bir yetenek var bende.
Ya aklım başımda olmayacak yada karşımdaki gerçek bir dolandırıcı olacak ki amacını anlamıyayım.

Ahahaha yetenek bu olsa gerek :)

MertKARA

Asistan
Reaksiyon puanı
0
4S'i o telefonla takas etmen biraz zor gibime geliyor, anlayan birisi değişmez diye tahmin ediyorum, ancak o telefonu 1200 ila 1500 arasında bir arkadaşın veya çevrenden birine satabilirsen üstüne 100-200 de kendin koyup istediğin telefonu alabilirsin, telefonunun 0 piyasası 1200 tl civarında.

Arkadaşıma daha 1 hafta önce orijinal kutusunda 1200e aldık. Fiyat aralığı en 1200 civarındadır dediğim gibi.

berk evliya

Asistan
Reaksiyon puanı
0
4S'i o telefonla takas etmen biraz zor gibime geliyor, anlayan birisi değişmez diye tahmin ediyorum, ancak o telefonu 1200 ila 1500 arasında bir arkadaşın veya çevrenden birine satabilirsen üstüne 100-200 de kendin koyup istediğin telefonu alabilirsin, telefonunun 0 piyasası 1200 tl civarında.

Arkadaşıma daha 1 hafta önce orijinal kutusunda 1200e aldık. Fiyat aralığı en 1200 civarındadır dediğim gibi.

doğru diyorsundur araştıracağım ...

hamza5806

Profesör
Reaksiyon puanı
22
Arkadaşlar elimde 1 adet yurtdışı iphone 4s var ancak ben bunu direk kutusunu hiç açmadan bir telefoncuya htc one x plus alarak takas yapmak istiyorum telefoncunun 1.5 milyar civarında bir para vermesi beni memnun edecektir sizce ne kadar değer biçer hiç açılmamış bir beyaz iphone 4s e ?
bence sen cihazı sahibinden com a bi ver elden satman sana 200 -300 kazandırır

S

SDN Okuru

SDN Okuru
bende 2 tane 4s var kullanimis- istanbula gittigimde satmak istiyorum bildiginiz bir telefoncu varmi acaba bu iki telefonu ayni anda satin alabilicek butceye sahip olan? mumkunse adres isim lazim... kayit islemleri yapmadan sadece direk satis. ayrica fiyat uzerine bilgi verebilirmisiniz?

heathrow

Doçent
Reaksiyon puanı
55
Telefoncular genelde cihaz satın almıyorlar. Takas yapacaksan alıyorlar. Takas olmadan satarsan daha büyük zarar edersin.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
arkadaşlar siz iphone 4s 32 gb var nusaybinde ararsınız bulursunuz ne gerek var 1350 1400 Tl ye biraz aklınızı çalıştırın
işte bn alcam 800 e sıfır açılmamış kutu pasaport kayıtlı sıfır sadece 800 TL milleti kazıklıyor herkez adam iyi yani güvenilir adama çok güveniyorum