HTC one x plus icin yorumlariniz ?

berk evliya

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Bana yurtdisindan iphone 4s gelecek onu direk kutusunu acmadan 0 urun gibi bi telefoncuya 1.5 milyar civarinda bi fiyata verip htc one x plus almayi dusunuyorum ne dersiniz ?

yigot

Asistan
Reaksiyon puanı
5
Bana yurtdisindan iphone 4s gelecek onu direk kutusunu acmadan 0 urun gibi bi telefoncuya 1.5 milyar civarinda bi fiyata verip htc one x plus almayi dusunuyorum ne dersiniz ?

Olabılır bır secenek one x plus la ılgılı tek soyleyecegım keske 2 gb ram i olsaydı demek...

paradis_1905

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
htc one x+'ta snapdragon s4 pro işlemciyi kullansaydı o tasarımıyla ortalığı toz duman ederdi:)

one x+ gerçekten çok iyi telefon ama ben olsam snapdragon s4 pro lu cihazları beklerdim..

Burk.Clik

Profesör
Reaksiyon puanı
40
Lg optimus g donanim olarak cok guzel bir telefon lakin arayuzu bana cok basit geliyor. Tabii arayuz tamamen zevk meselesi. Bana kalirsa yeni nexusu beklemek en mantiklisi gozukuyor simdilik. Htc one x+ gelirsek tamamen s3 gecmek icin piyasaya surulmus bir telefon ama bana kalirsa istedigi satis rakamini elde edemeyecek. Htc ni yeni tablet-telefonundan baska bir telefon alinabilecegini dusunmuyorum. Siz en iyisi S4 u bekleyin.

muratal

Doçent
Reaksiyon puanı
1
Note 2'yi bu telefona tercih ederim.

XuSeR

Doçent
Reaksiyon puanı
2
LG Optimus G Gelecek onu bekle. Tegra Spandragon S4 varken Tegra'ya 1800 lira verilmez.

debir

Asistan
Reaksiyon puanı
2
one x+ alınır tabi ki derim... tabi 22 ekimde satışa sunuluyor İngiltere'de, bakalım benim ihtiyaçlarıma ve zevklerime cevap verecek bir model olacağı için ben almayı düşünüyorum...

berk evliya

Asistan
Reaksiyon puanı
0
one x+ alınır tabi ki derim... tabi 22 ekimde satışa sunuluyor İngiltere'de, bakalım benim ihtiyaçlarıma ve zevklerime cevap verecek bir model olacağı için ben almayı düşünüyorum...

Bende tam senin gibi düşünürken bir de ne göreyim 440 ppi ekrana sahip olan htc butterfly :) ..

debir

Asistan
Reaksiyon puanı
2
bende aynen senin gibi dedim aman yarabbem... ama sonra vazgeçtim ekran büyük.... sanırım one x+ modeli yeterli benim için... bence sende i çindeki htc ye dur de...:lol:

hamza5806

Profesör
Reaksiyon puanı
22
ben olsam 4s kullanırım iphone daha bir hoşuma gidiyor
one x plusta iyi cihaz ama sen bilirsin:D

berk evliya

Asistan
Reaksiyon puanı
0
bende aynen senin gibi dedim aman yarabbem... ama sonra vazgeçtim ekran büyük.... sanırım one x+ modeli yeterli benim için... bence sende i çindeki htc ye dur de...:lol:

Aahahaha ama napayim adamlar yapiyorlar ah bi de. Batarya mAh leri biraz daha yuksej yapsalar tadindan yenmeyecek gercekten :))

ben olsam 4s kullanırım iphone daha bir hoşuma gidiyor
one x plusta iyi cihaz ama sen bilirsin:D

İos cok basit geliyor buna karsin telefona bir muzik dahi atmasi gereginden fazla zor :)) boyle bir sistemle icice olmaktansa android gibi bir ortama girmeyi tercih ederim market konusunda hem cok daha ucuz ve her istedigini gercekten bulabiliyorsun e durum boyle olunca bizede ya htc ya da samsung arasinda secim yapmak dusuyor hem gidip 2 milyar vercem ondan sonrada gidip uygulamalara teker teker para mi bayilacam olmaz oyle sey :))

hamza5806

Profesör
Reaksiyon puanı
22
Aahahaha ama napayim adamlar yapiyorlar ah bi de. Batarya mAh leri biraz daha yuksej yapsalar tadindan yenmeyecek gercekten :))

İos cok basit geliyor buna karsin telefona bir muzik dahi atmasi gereginden fazla zor :)) boyle bir sistemle icice olmaktansa android gibi bir ortama girmeyi tercih ederim market konusunda hem cok daha ucuz ve her istedigini gercekten bulabiliyorsun e durum boyle olunca bizede ya htc ya da samsung arasinda secim yapmak dusuyor hem gidip 2 milyar vercem ondan sonrada gidip uygulamalara teker teker para mi bayilacam olmaz oyle sey :))
para bayılma olayında jailbreak yapabilirsin ama madem geçmek istiyorsun one x plus da iyi cep hani
ama s3 ün yeni versiyonunu beklemek daha iyi olur belki o daha iyidir:)

S

SDN Okuru

SDN Okuru
arkadaşlar one x plus türkiye ye ne zaman gelecek ve fiyatı hakkında bilgisi olan var mı?

S

SDN Okuru

SDN Okuru
yılan hıkayesıne dondu one x satmadı fıyatları yuksek tutuldugu ıcın sımdı bekletıyorlar x plus ı one x satsın dıye

thekillingroad

Profesör
Reaksiyon puanı
1
One X fiyatı yüksek olduğu için satmadı değil, başka sebepler var.

One X+ 1999TL olacak büyük ihtimalle ve ne zaman satlmaya başlanacağı belli değil.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
One X fiyatı yüksek olduğu için satmadı değil, başka sebepler var.

One X+ 1999TL olacak büyük ihtimalle ve ne zaman satlmaya başlanacağı belli değil.

Başka ne sebep olan peki ? hemen hemen aynı özelliklere sahip S3ün fiyatı 1500 e kadar inmişken hala 1800 seviyesinde, HTC turkıye neyin kafasını yaşıyor anlamak mümkün değil. Yarın X plus ı 2000 den pıyasa cıkardıklarında yıne aynı sey olacak. Mıllet bu sefer note 2 ye yonelecek ne bıleyım droıd dna yı bekleyeyım dıyecek one x plusıyla mılasıyla patlayacak ellerınde sırf fıyat polıtıkasından dolayı

thekillingroad

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Başka ne sebep olan peki ? hemen hemen aynı özelliklere sahip S3ün fiyatı 1500 e kadar inmişken hala 1800 seviyesinde, HTC turkıye neyin kafasını yaşıyor anlamak mümkün değil. Yarın X plus ı 2000 den pıyasa cıkardıklarında yıne aynı sey olacak. Mıllet bu sefer note 2 ye yonelecek ne bıleyım droıd dna yı bekleyeyım dıyecek one x plusıyla mılasıyla patlayacak ellerınde sırf fıyat polıtıkasından dolayı

HTC o telefonu 1500TL'den satsa da S3'e yaklaşamaz bile One X'in satışları.
Samsung'un pazarlama gücü HTC'nin çok yukarısında. Bir de HTC'de OneX'in ilk çıktığındaki potansiyel problemleri biraz baş ağrıttı ve insanları korkuttu, ayrıca hiç bilinmeyen bir marka. Bakmayın biz burada tüm markaları çok iyi biliyoruz da, sokaktaki çoğu adam evindeki gakguk'dan Samsung'u biliyor, sorun varmış falan filan denilince aldırmıyor. Ama adam HTC'yi zaten ilk defa duyuyor, çin malı bişey sanıyor duyunca, üzerine bir de öyleymiş böyleymiş dedikodusu çıkınca, yandı gülüm keten helva =)

Yoksa ürün konumlandırması olarak bakarsak, bu fiyatlardan ben de şikayetçiyim ama, yanlış olan samsung'un yaptığı, o da iPhone5'i kesmek için agresif davranabilmesinden kaynaklanıyor.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
droid dna ve butterfly ı bekleyin belki gelir :)
droid amerikada öperatöe telefonu butterfly sadece taiwan için üretilmiş bir tel. bu cihazlar yasal yollardan gelmeyecek.

yilmazturk

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arkadaşlar burada synapdragon s4 ü övüp duruyorsunuz ama bunu lütfen bilmeden yapmayın.bakınız bir editör olarak biz samaung galaxy serisi ile htc one x serisini karşılaştırdık.ne yazıkki samsung işlemcisinin donanımsal eksikleri yüzünden full hd bir sony kameranın çektiği video yu oynatamazken.Tegra3 lü Htc yokmu başka video der gibi hiç kasmadan tıkır tıkır oynattı.kağıt üzerindeki testlerde samsung üstün geliyor.hepsinde samsung üstün çıktı.ama iş deneme safasına geldiğinde ne yazıkki HTC açık ara fark attı.ayrıca tegra3 e özel oyun ve programlar varken birde nvidia gibi bir kalite arkasında iken ya Htc den şaşmayın yada synapdragonu değilde TEGRA 4 ü bekleyin derim...resmen ezici bir farkı var tegra 3 ün...

bu arada ben illaki HTC diyede demiyorum size.sadece şunu kesinlikle bilinki TEGRA ile diğerleri arasında çok fark var.yani buna ipad bile dahil diyebilirim.iş multimedia olayına girdimi TEGRA resmen yarıp geçiyor...

tegra işlemcili olan bir marka alın asus yada htc gibi.aceleniz yoksada tegra 4 ü bekleyin...