Iyi günler ben yurtdışında yaşıyorum bir arkadaşa yeni çıkan konsollardan almak istiyorum. Kısa zaman içerisinde Türkiyeye gelmeyi düşünüyorum bu yüzden bir tır şoförü ile görüştüm bana gümrüksüz geçmeyeceğini söyledi konsolun. Bu konu hakkında daha detaylı bilgisi olan var mı?
Posta ile kesinlikle sıkıntı olacağını düşünüyorum.
Diğer yöntem ise buradan kısa zaman içerisinde Türkiyeye gidecek olan normal yolcular bulabilirsem onlarla üzerinden gönderirsem, gümrük bu konuda sıkıntı çıkartır mi? Bildiğim göre yolcu ile beraber bir adet oyun konsolu vergiden muaf tutuluyor. Her türlü bilgiye öneriye açığım.
Arkadaşa o kadar dedik alırız ederiz şimdi rezil olmayalım [emoji28][emoji28] şimdiden teşekkürler.
Posta ile kesinlikle sıkıntı olacağını düşünüyorum.
Diğer yöntem ise buradan kısa zaman içerisinde Türkiyeye gidecek olan normal yolcular bulabilirsem onlarla üzerinden gönderirsem, gümrük bu konuda sıkıntı çıkartır mi? Bildiğim göre yolcu ile beraber bir adet oyun konsolu vergiden muaf tutuluyor. Her türlü bilgiye öneriye açığım.
Arkadaşa o kadar dedik alırız ederiz şimdi rezil olmayalım [emoji28][emoji28] şimdiden teşekkürler.