Yurt Dışı Telefon

abdrhmn_ozr

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
merhabalar tanıdık telefoncum var telefon almayı düşünüyorum bana xiamoi önerdi note 9pro 2700 e alınırmı yurt dışı nasıl oluyo herşey tam oluyomu bilgi verirseniz sevinirim

grbzz

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
9,766
Eğer imei kaydı varsa alınır. Buradaki satılandan bir eksiği yok, aynı ürün.

batuhan67

Doçent
Reaksiyon puanı
557
merhabalar tanıdık telefoncum var telefon almayı düşünüyorum bana xiamoi önerdi note 9pro 2700 e alınırmı yurt dışı nasıl oluyo herşey tam oluyomu bilgi verirseniz sevinirim
satıcıya göre değişir kimi kutulu veriyor kimi sadece şarj aleti
ile telefonu bu arada yurt dışı rn9pro alacağına 2600 e poco x3 al daha iyi rn9prodan

abdrhmn_ozr

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
satıcıya göre değişir kimi kutulu veriyor kimi sadece şarj aleti
ile telefonu bu arada yurt dışı rn9pro alacağına 2600 e poco x3 al daha iyi rn9prodan
güvenilir kutulu ztnde poco iyimi diyosun yani yurt dışında sıkıntı olmaz demi imei den sonra
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bu tarz konuları forumda paylaşmayın. Yasal bir işlem değil çünkü.
niyeki

lordare

Profesör
Emektar
Reaksiyon puanı
1,931
imeiyi yasa dışı şekilde çakıyorlar vergisini ödeyip kayıt yaptırma gibi bir durum yok. Bizim ülkemizde her an tek bir yasayla imei çakılan telefonların geçersiz kılınma ihtimali elbette ki vardır. Yine uzun vadede güven vermeyen bir satış biçimi

Bu tarz konuları forumda paylaşmayın. Yasal bir işlem değil çünkü.
İşte arkadaş da böyle bir durumla karşılaştığını, bunun güvenilir olup olmadığını forumda soruyor, yasal olmayan bu tarz işlemleri tavsiye etmiyoruz.

alpotter

Profesör
Reaksiyon puanı
4,115
Asla garantisiz cihaz almanızı önermem. Hem garanti yok hem de yasa dışı. Bütçenizi belirtirseniz Türkiye Garantili bir cihaz tavsiyesi verebilirim.

Guaqroz

Asistan
Reaksiyon puanı
168
Yurtdısından alacaksan üst model TR de 10.000 TL nin üstünde olan bir telefon al yoksa Türkiyeden alabilirsin neredeyse aynı fiyata gelir

grbzz

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
9,766
İşte arkadaş da böyle bir durumla karşılaştığını, bunun güvenilir olup olmadığını forumda soruyor, yasal olmayan bu tarz işlemleri tavsiye etmiyoruz.
Kesinlikle. Eğer yasal olmayan yollar kullanılmışsa asla alınmaz. Bu bir nevi devleti kandırmak.

abdrhmn_ozr

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
imeiyi yasa dışı şekilde çakıyorlar vergisini ödeyip kayıt yaptırma gibi bir durum yok. Bizim ülkemizde her an tek bir yasayla imei çakılan telefonların geçersiz kılınma ihtimali elbette ki vardır. Yine uzun vadede güven vermeyen bir satış biçimi

Eywallah Sağol Şimdide Aklım Kaldı öle diyişin alsammıki

batuhan67

Doçent
Reaksiyon puanı
557
Yurtdısından alacaksan üst model TR de 10.000 TL nin üstünde olan bir telefon al yoksa Türkiyeden alabilirsin neredeyse aynı fiyata gelir
aynı fiyata denk geliyor demişsinde yine bir miktar fark var mesela ben türkiyeden aldım telefonumu 3600 tl ye arkadaşıma yurt dışı aldık 2900 e aynı teli 700 tl yine iyi para ama riskli tabiki

Guaqroz

Asistan
Reaksiyon puanı
168
aynı fiyata denk geliyor demişsinde yine bir miktar fark var mesela ben türkiyeden aldım telefonumu 3600 tl ye arkadaşıma yurt dışı aldık 2900 e aynı teli 700 tl yine iyi para ama riskli tabiki
Bide bunun legal ve illegali var yani gidipte o telefona 3310 nun imeisini atarsan bu illegal eğer gidip 2000 tlye kayıt eddirirsen legal oluyor biz legali ele alıyoruz

_mirror_

Profesör
Reaksiyon puanı
1,935
Bizim orda bu tel 2200 sana pahalı demiş

_mirror_

Profesör
Reaksiyon puanı
1,935

alpotter

Profesör
Reaksiyon puanı
4,115
Bu işlem yasa dışı.
Kesinlikle Türkiye Garantili cihaz almanızı öneririm.

tr cihazı ne önerirsiniz 2300 en fazla hafıza yüksek oppo nasıl
Realme 7 düşünebilirsiniz.

Son düzenleme:

lordare

Profesör
Emektar
Reaksiyon puanı
1,931
nolmal fiyatı ztn 3300
O paraya Redmi Note 9S al, eksikliğini hissettirmez, Note 9 Pro'nun Hindistan modeli zaten

en fazla 2300 ozmn türkiye oyun oynamak istioyrum hafıza yüksek olsun yeter
Hafızayı fazla önemsemenize gerek yok, hafıza kartı desteği var bu telefonların. Yüksek hızda bir hafıza kartı 100 lira

Bütçe 2.300 ise Samsung M21 öneririm. Bütçeyi 2.600 yapabilirseniz Redmi Note 9S

Yaqub

Öğrenci
Reaksiyon puanı
5
Merhaba.Arkadaşlar telefonu Türkiyeden aldim.Azerbaycana geldim.şimdi burada çalışmıyor.benim bir tane telefon var onun imei.sini bu telefona geçirebilir miyim?bir de bu işlem nasıl gerçekleşiyor bilen var mı?