Yumatu Full HD Kanal Ekleme

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Naaa
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Naaa

Profesör
Reaksiyon puanı
3
Arkadaşlar yumatu full hd series uydu alıcısı cihazını aldık. cccam server atılıyormuş falan bu cihada.ben national geographic tarzı kanalları eklemek istiyorum ve bu konu hakkında bilgim sınırlı derece. ufaktan usb ile birşeyler eklemek istiyorum yardımcı olacak birileri varsa çok mutlu olurum.

Naaa

Profesör
Reaksiyon puanı
3
vay arkadaş cevap rekoru kırılmış.

freewill

Dekan
Reaksiyon puanı
61
genelde bir çok tv izleyicisi uygun fiyata belli firmaların ürünlerini aldıkları için pek uğraşan olmuyor bu tip konularla. Şayet böyle bir cihaz yerine dreamtv gibi cihaz alsaydınız eminim ki en kısa zaman cevaba ulaşabilirdiniz :)

Militarist

Dekan
Reaksiyon puanı
130
Forum adresi yazmak serbest mi? Serbestse yazıcam bir tane.

Ya da yaz bana militarist@windowslive.com forum adresi vericem orada yardımcı olacak yol yordan öğretecek birileri çıkar. Çıkar çıkmasına da yumatu sakat biraz. Yusuf Mahmut Tuncer hesabı. Keşke daha iyi bişey alsaydın. Dreambox gibi.

Bu arada Turksat şebeke açık arama kanalı 12130 v 27500 Hotbird şebeke açık arama kanalı 11861 H 29900

Naaa

Profesör
Reaksiyon puanı
3
forum adresi yazmak serbest mi? Serbestse yazıcam bir tane.

Ya da yaz bana militarist@windowslive.com forum adresi vericem orada yardımcı olacak yol yordan öğretecek birileri çıkar. çıkar çıkmasına da yumatu sakat biraz. Yusuf mahmut tuncer hesabı. Keşke daha iyi bişey alsaydın. Dreambox gibi.

Bu arada turksat şebeke açık arama kanalı 12130 v 27500 hotbird şebeke açık arama kanalı 11861 h 29900
teşekkürler