Yüksek Grafikli Mmorpg Oyun Tavsiyesi!

ErwinSmith

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
344
Arkadaslar eski nesil knight oynayanlardan biriyim. Su sıra bu tarz ama guncellenmis, yukaek grafikli oyun bulamıyorum. Hem böyle ırklar olan, pvp seçeneği de olan oyuncu sayısı fazla oyun tavsiyeniz var mi?
Grafik ve güncelleme desteği önemli, ayrica oynaması da zevkli olsun. Teşekkürler şimdiden.

Yeşil Okçu

Profesör
Reaksiyon puanı
1,809
Arkadaslar eski nesil knight oynayanlardan biriyim. Su sıra bu tarz ama guncellenmis, yukaek grafikli oyun bulamıyorum. Hem böyle ırklar olan, pvp seçeneği de olan oyuncu sayısı fazla oyun tavsiyeniz var mi?
Grafik ve güncelleme desteği önemli, ayrica oynaması da zevkli olsun. Teşekkürler şimdiden.
Minecraft :P

Kaya26

Profesör
Reaksiyon puanı
550
Blade & Soul, free action combat sistemi ile dikkat ve el yeteneği gerektiren bir oyun(Türkler bulunmakta.). Diğer mmorpgler ölü durumda. WoW ve Runescape yani eski toprak oyunlar dışında. Birde Black Desert Online baya aktif durumda ama ne yazık ki Europe bölgesini satın alan Daum Games Türkiye'ye yayın vermedi.

ErwinSmith

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
344
Blade & Soul, free action combat sistemi ile dikkat ve el yeteneği gerektiren bir oyun(Türkler bulunmakta.). Diğer mmorpgler ölü durumda. WoW ve Runescape yani eski toprak oyunlar dışında. Birde Black Desert Online baya aktif durumda ama ne yazık ki Europe bölgesini satın alan Daum Games Türkiye'ye yayın vermedi.
Başka alternatif yok yani blade and soul dan başka eskileri biliyorum graik olarak geride kaldı . Guild wars 2 ile lotr online da var ama bilemedim.

Drogba39

Profesör
Reaksiyon puanı
381
Smite'ı öneririm. Onda da tanrılar filan var. Bir kaç videosunu izle, beğenirsen indirirsin.

Bepob

Profesör
Reaksiyon puanı
302
Banada lazım böyle oyun knighttan sonra hiçbir oyun beni kesmedi.Yalnız ilerleme görev şeklinde olmayacak slot kesiceksin o şekilde olucak göreve bağlı kalmıcaksın