Youtube'da video izlerken sorun!

Slokr

Profesör
Reaksiyon puanı
33
Arkadaşlar Youtube dan bir video izlemeye çalıştım gayet güzel yüklendi ama daha 2 sn olmadı 28. saniyeye geçmiş ama ekran donuk sonra ılerletmeyı denedım hani fotoğraflardan video yaparlar ya onungibi bir şey oldu surekli elimle goturuyorum çok problem oluyor sorun nerden kaynaklanıyor olabilir?

Slokr

Profesör
Reaksiyon puanı
33
çözüm ne ki kardeş ?

Abdurahman

Profesör
Reaksiyon puanı
8
hosts ları değiştircen :D anca öle ben öle yaptım düzeldi

Slokr

Profesör
Reaksiyon puanı
33
kusra bakmayın flood oluyor ama bulan yokmu ? zaman geçmiyor facebooktakileri falanda açmıyor.

geceyürüyen

Asistan
Reaksiyon puanı
0
kusra bakmayın flood oluyor ama bulan yokmu ? zaman geçmiyor facebooktakileri falanda açmıyor.

Mesajına kimse çözüm önermemiş. Ben sana vereyim kendi host dosyamı. Bu dosya ile youtube girebilirsin. Hosts dosyasının linki aşağıdadır.
RapidShare: 1-CLICK Web hosting - Easy Filehosting

bu dosyayı indir ver rar dan çıkar. Çıkan host dosyasını bilgisayarındaki "C:\WINDOWS\system32\drivers\etc" içerisindeki hosts dosyası ile değiştir. Pc ni yeniden başlat. Başlatmasan da olur ama sen yine başlat. Artık youtubeye gireblirsin. Hadi kolay gelsin :)

arif 34

Asistan
Reaksiyon puanı
4
Dns Ayarları Nasıl Değiştirilir ?
1.) Masaüstünde Başlat'a tıkllayın, Ağ Bağlantılarım'a sağ tık yapıp özelliklere girin.

2.) Açılacak olan pencerede İnternet İletişim Kuralları (TCP/IP) yazan yeri bulun ve çift tıklayın.

3.) Final kısmında ise resimdeki gibi gerekli değişiklikleri yapın.
Preferred DNS Server: 208.67.222.222
Alternate DNS Server: 208.67.220.220

4.) Bilgisayarınızı kapatıp açın.

DNS Ayarları Nasıl Değiştirilir, Resimli Anlatım İçin Tıklayınız

Slokr

Profesör
Reaksiyon puanı
33
geceyürüyen arkadaşın dediğini daha önceden de yapmıştım ama gene yaptım fakat değişiklik olmadı arif arkadaşımın dediği başıma onca şeylerin gelmesine yarayan bir olaydır ama genede denedim o da olmadı yok mu arttıran ?

Slokr

Profesör
Reaksiyon puanı
33
sorunum girmekte değil her türlü girerim videoları izleyemiyorum hiç bir yerdeki videoları izleyemiyorum sadece youtube değil

geceyürüyen

Asistan
Reaksiyon puanı
0
sorunum girmekte değil her türlü girerim videoları izleyemiyorum hiç bir yerdeki videoları izleyemiyorum sadece youtube değil

kardeş senin sorunun youtubeye giriyorsun videolar yükleniyor fakat donuk donuk ilerliyor. Eğer sorunun buysa büyük ihtimal tarayıcından kaynaklıdır. Başka bir tarayıcı deneyerek youtubeye gir. örneğin opera. Ya da chrome gibi. Hangi tarayıcıyı kullandığını bilmediğim için bunları önerdim. Eğer youtubeye giremiyorsan benim verdiğim hosts dosyasını kendininkinle değiştir. Ama ağ bağlantındaki dns leri boş bırakarak dene. Onlar açık olursa, youtubeye yine bağlanamayabilirsin.

Slokr

Profesör
Reaksiyon puanı
33
dediğin herşeyi daha önceden yaptım donuk donuk ilerlermiyor açıyorum bir bakıyorum 10. saniyeye gelmiş ama görüntü yok.

geceyürüyen

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Youtubeye giriyorsun da mı görüntü yok . Yoksa youtube nin sayfası hiç mi açılmıyor.

Slokr

Profesör
Reaksiyon puanı
33
şu youtubeu silelim artık kafamızdan örnek olarak verdim youtube u facebook takiler izlesene dekieler sdn dekiler hiç biri açılmıyor aynı şekilde videoların

sci3

Profesör
Reaksiyon puanı
1
sen o bilgisayarı at çöpe.. browser flash java vs bunlar yüzündendir.. yada virüs olabilir bas formatı :D