Evet youtube'den nefret ediyorum, uyuyan milletin yasaklara isyan etmesine sebep oldugu icin...
Yillarca bu memlekette ne yazarlar, ne gazeteciler, ne siyasetciler, ne zavalli garibanlar yasaklandi ve yasaklaniyor ama kimse umursamiyor!
ama youtube'mize yan bakilirsa ozgurluk damarlarimiz patliyor.
Ataturk'e hakaret edilen video var!
Hop 70 milyonun hakkina vur makasi.
Islam'a hakaret var haydi kaldigimiz yerden...
Turkiyeye hakaret ediliyor olamaz hemen bitirelim islerini!
vs vs vs
Youtube yasaklaninca neyin onune geciliyor bunu bir cozemedim daha, yani milletemi goz dagi veriyorsun o videoyu orya ekleyenemi.
Aslinda bilseler her ikisininde umurunda olmadigini belki baska cozum arayacaklarda simdilik akil edemiyorlar!
Sanki sen yasaklayinca o videolara kimse bakmiyor.
Youtube'de her video koyanin kullanici adi vardir o video'yu koyana tepki verseler belki daha mantikli birseyler olur.... her neyse...
Bunun sonunda yasaklara alisan halk isyana tesvik ediliyor.
Oyle bir halk ki bu:
Ekmegini alirsin,
Isini alirsin,
Sevdigini alirsin,
Sagligini alirsin,
Canini alirsin,
Organlarini alirsin,
Hatta ruhunu bile alirsin...
Sesi cikmaz
Ama youtube'sini alirsin....?!?
iste onu alamazsin!
cunku milletimiz dogdugunda kulagina youtube okunur.
Yukaridakilerin hepsini verir ama youtube'sini vermez!
Iste bende bundan nefret ediyorum, iste dustugumuz halden nefret ediyorum, iste youtube kapaninca butun turk sitelerinin birinci haberi olmasindan bunun bu kadar onemsenmesinden nefret ediyorum, onume gelen her yerde EYVAAAH YOUTUBE yine yasaklandi agitlarindan nefret ediyorum, bu yuzden nerdeyse Rabbine isyan edecek hale gelenlerdende nefret ediyorum. bu mesaj yada baslik buyuk ihtimalle yasaklanacak olsada
YINEDE YOUTUBE'den nefret ediyorum.
Bu baslik daha once farkli bir niyetle acilmis ama sonunun ayni olacagini tahmin ettigim icin :
Layigimizi bulalim
Kilit...
Yillarca bu memlekette ne yazarlar, ne gazeteciler, ne siyasetciler, ne zavalli garibanlar yasaklandi ve yasaklaniyor ama kimse umursamiyor!
ama youtube'mize yan bakilirsa ozgurluk damarlarimiz patliyor.
Ataturk'e hakaret edilen video var!
Hop 70 milyonun hakkina vur makasi.
Islam'a hakaret var haydi kaldigimiz yerden...
Turkiyeye hakaret ediliyor olamaz hemen bitirelim islerini!
vs vs vs
Youtube yasaklaninca neyin onune geciliyor bunu bir cozemedim daha, yani milletemi goz dagi veriyorsun o videoyu orya ekleyenemi.
Aslinda bilseler her ikisininde umurunda olmadigini belki baska cozum arayacaklarda simdilik akil edemiyorlar!
Sanki sen yasaklayinca o videolara kimse bakmiyor.
Youtube'de her video koyanin kullanici adi vardir o video'yu koyana tepki verseler belki daha mantikli birseyler olur.... her neyse...
Bunun sonunda yasaklara alisan halk isyana tesvik ediliyor.
Oyle bir halk ki bu:
Ekmegini alirsin,
Isini alirsin,
Sevdigini alirsin,
Sagligini alirsin,
Canini alirsin,
Organlarini alirsin,
Hatta ruhunu bile alirsin...
Sesi cikmaz
Ama youtube'sini alirsin....?!?
iste onu alamazsin!
cunku milletimiz dogdugunda kulagina youtube okunur.
Yukaridakilerin hepsini verir ama youtube'sini vermez!
Iste bende bundan nefret ediyorum, iste dustugumuz halden nefret ediyorum, iste youtube kapaninca butun turk sitelerinin birinci haberi olmasindan bunun bu kadar onemsenmesinden nefret ediyorum, onume gelen her yerde EYVAAAH YOUTUBE yine yasaklandi agitlarindan nefret ediyorum, bu yuzden nerdeyse Rabbine isyan edecek hale gelenlerdende nefret ediyorum. bu mesaj yada baslik buyuk ihtimalle yasaklanacak olsada
YINEDE YOUTUBE'den nefret ediyorum.
Bu baslik daha once farkli bir niyetle acilmis ama sonunun ayni olacagini tahmin ettigim icin :
Layigimizi bulalim
Kilit...