YouTube?

sivaspor

Profesör
Reaksiyon puanı
2
Evet youtube'den nefret ediyorum, uyuyan milletin yasaklara isyan etmesine sebep oldugu icin...
Yillarca bu memlekette ne yazarlar, ne gazeteciler, ne siyasetciler, ne zavalli garibanlar yasaklandi ve yasaklaniyor ama kimse umursamiyor!
ama youtube'mize yan bakilirsa ozgurluk damarlarimiz patliyor.

Ataturk'e hakaret edilen video var!
Hop 70 milyonun hakkina vur makasi.
Islam'a hakaret var haydi kaldigimiz yerden...
Turkiyeye hakaret ediliyor olamaz hemen bitirelim islerini!
vs vs vs

Youtube yasaklaninca neyin onune geciliyor bunu bir cozemedim daha, yani milletemi goz dagi veriyorsun o videoyu orya ekleyenemi.
Aslinda bilseler her ikisininde umurunda olmadigini belki baska cozum arayacaklarda simdilik akil edemiyorlar!
Sanki sen yasaklayinca o videolara kimse bakmiyor.
Youtube'de her video koyanin kullanici adi vardir o video'yu koyana tepki verseler belki daha mantikli birseyler olur.... her neyse...

Bunun sonunda yasaklara alisan halk isyana tesvik ediliyor.
Oyle bir halk ki bu:
Ekmegini alirsin,
Isini alirsin,
Sevdigini alirsin,
Sagligini alirsin,
Canini alirsin,
Organlarini alirsin,
Hatta ruhunu bile alirsin...
Sesi cikmaz
Ama youtube'sini alirsin....?!?
iste onu alamazsin!
cunku milletimiz dogdugunda kulagina youtube okunur.
Yukaridakilerin hepsini verir ama youtube'sini vermez!
Iste bende bundan nefret ediyorum, iste dustugumuz halden nefret ediyorum, iste youtube kapaninca butun turk sitelerinin birinci haberi olmasindan bunun bu kadar onemsenmesinden nefret ediyorum, onume gelen her yerde EYVAAAH YOUTUBE yine yasaklandi agitlarindan nefret ediyorum, bu yuzden nerdeyse Rabbine isyan edecek hale gelenlerdende nefret ediyorum. bu mesaj yada baslik buyuk ihtimalle yasaklanacak olsada
YINEDE YOUTUBE'den nefret ediyorum.

Bu baslik daha once farkli bir niyetle acilmis ama sonunun ayni olacagini tahmin ettigim icin :

Layigimizi bulalim
Kilit... :)

buraqq

Profesör
Reaksiyon puanı
6
+sonsuz ulan sivasspor... haklsın...

susurluk kazasında kaç kişi biz de çatlıyız diye bağırdı. şimdi bile filistinde ırakta onlarca aydın kişiyi öldürüyorlar ama kimseden ses yok... youtube diye bi gavur sitesi kapatılıyor internette yüzlerce anti ttnet sitesi açılıyor(haklılar)

bunu gidip youtube a bildireceklerine gidiyorlar türkiyenin en çok ziyaret edilen sitelerinden birini bir gece yarısı dandik bir nedenden kapatıyorlar... bu nası bi iş kardeşim. ya da ttvideo ya yöneltmek içinmi bu yasaklar?? senden nefret ediyoruz ttnet. ne yaparsan yap..

bu arada sen kendi konunu ve diğer konuları kitleyemezsin... al işte mesaj:)

yaramazca

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
bence youtube sonuna kadar haklı. Bu ülkede yaşamama rağmen bu gerici ziyniyetle siteyi kapatan cahillerden nefret ediyorum ben. Youtube bütün ülkelerle tek tek uğraşamaz bu onun sorunu değil. İsteyen istediğini istediği şekilde de soyle. Kimse kimsenin düşüncesini değiştiremez. Aha değiştirmeye çalıştın sonuç kendi gözlerini kapadın başka birsey degil..

nsgnc

Profesör
Reaksiyon puanı
10

susurluk kazasında kaç kişi biz de çatlıyız diye bağırdı. şimdi bile filistinde ırakta onlarca aydın kişiyi öldürüyorlar ama kimseden ses yok... youtube diye bi gavur sitesi kapatılıyor internette yüzlerce anti ttnet sitesi açılıyor(haklılar)

bunu gidip youtube a bildireceklerine gidiyorlar türkiyenin en çok ziyaret edilen sitelerinden birini bir gece yarısı dandik bir nedenden kapatıyorlar... bu nası bi iş kardeşim. ya da ttvideo ya yöneltmek içinmi bu yasaklar?? senden nefret ediyoruz ttnet. ne yaparsan yap..

Youtube'u engelleyen ttnet değil. Telekominikasyon kurumu ve mahkemelerdir.

bence youtube sonuna kadar haklı. Bu ülkede yaşamama rağmen bu gerici ziyniyetle siteyi kapatan cahillerden nefret ediyorum ben. Youtube bütün ülkelerle tek tek uğraşamaz bu onun sorunu değil. İsteyen istediğini istediği şekilde de soyle. Kimse kimsenin düşüncesini değiştiremez. Aha değiştirmeye çalıştın sonuç kendi gözlerini kapadın başka birsey degil..
+1

sivaspor

Profesör
Reaksiyon puanı
2

1- Tanimadiginiz kisilere ulan diye hitap etmek hos degildir.
2- O kadar bilgim var, orada amacim baslik kilitlemek falan degil sadece ufak bir espri diyebiliriz.
3- Amacim kurumlari hedef almak degildi ki youtube ve ttnet hic degildi ( kurumsal baglamda ) amacim tam aksine bizim insanimizdi.

BilgeAdam

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Eğer hayatın boyunca bir kez sıranı çizdiysen, yere bir kez çöp attıysan, bir kez birini aşağıladıysan, bir kez camiye kirli çorapla girdiysen bütün bunları da vatansever ve dindar olduğunu söylerken yaptıysan bu halkı eleştirmek için yeterli seviyede değilsin demektir. Eleştirdiğiniz insanlar yani sizin sözünüzle "bizim insanımız" herşeyinden taviz verir. Tek bir şeyden vermez: Türklük.

Yasaklarla problemleri çözmeye çalışanların öyle yoz, öyle sığ bir düşünce anlayışı var ki; yaptıklarının ne işe yaradığını bile bilmiyorlar. Yasaklarım, kimse görmez sanıyorlar. Aynı adamlar güneşe sırtlarını dönünce de gece olacağını düşünüyorlardır, eminim. Ne oldu youtube kapanınca? O videolar kalktı mı? Yorumlar? "Herşey aynı." mı? Hayır. Hiçbir şey aynı değil bizim açımızdan. Devlet kendisi cevap vermezken o videoların altına yüzlerce tepki mesajı yazan insan artık tepki gösteremiyor. İşte burası farklı ve o videoları koyanlar artık hiç tepki görmeden daha rahat hareket ediyorlar. Bir de burası...

Şimdi ilk yazıda daha ne demek istediğini bile bilmeden klavyeye basan şahs-ı muhterem cevap versin istiyorum. Senin derdin youtube ile mi? "Bizim insanımızla" mı? Yoksa bunların cevabını sen de mi bilmiyorsun? Hem "ne oldu kapanınca" diye soruyorsun ve "sorunun çözümünün farklı olabileceğini" ifade ediyorsun hem de kalkmış "youtube neden kapandı?" bunun başka yolu yok mu diyen insanları yargılıyorsun. Harbi, sen ne demek istediğini kendin biliyor musun?

sivaspor

Profesör
Reaksiyon puanı
2
Benim ne demek istedigimi bilmemem ve bu milletin Turklugunden taviz vermemesi masali uzerine bir mesaj yazmissiniz ve cevap istemissiniz.

Turkluk nedir nasil Turklukten taviz verilir bu bile basli basina anlamsiz bir soru
Bildiginiz uzere millet kavraminda Turk olunmaz dogulur nasilki alman sonradan fransiz olamiyorsa herhangi biriside Turk olamaz.
Manevi olarak Turkiyede yasayanlarada Toplumsal anlamdada Turk denilmektedir ki Turkiye sinirlari icerisinde yasadigi icindir.
Bu konuda da taviz soz konusu olamaz vatana ihaneti yada asker kacakligini bu kategoriye alirsaniz o baska.

Farzedelim kastiniz orf adet ve goreneklerimize,
Saniyorum kastiniz budur.
Kendisini ac birakan, basbakanini idam eden, sevdiklerini hapislerde surunduren, fikrine inandiklarini surgun edenlere yillar boyu sessiz kalan bu halk kendi eliyle sectigi insanlarin al asagi edilirken sen bilmezsin biz daha iyi bilirizciliklerine hep sessiz kalan bu halk Youtube'ye gosterdigi tepkinin 1000 de birini bu olaylara gosteremedi.

Bu kadar gurur ancak kibirle tanimlanabilir, Turk milleti en ustun millettir.
Niye? Bize en ustun olma hakkini kim veriyor? Eger en ustunsek niye 1000 lerce yildir ayakta kalan bir devletimiz yok. Niye baskalarinin bunu kabul etmesini bize saygi gostermesini bekliyoruz? Kendi kendimize saygi gostersek yetmiyormu?
Ve benim bilgi ve akil seviyemi sorgulayan sayin uye benki akil fukarasi olarak hasmetli bilginize soruyorum. Siramida cizdim, Bir kez birini asagiladim hatta birkac kez, camiye kirli corapla girmis olabilirim, yere cop atmak konusundada affiniza siginarak sucluyum.
Lakin bunlari yaparken aklimda ne dindarligim nede vatanseverligim vardi cogu cocukluk yillarinda gectigi icinde sanirim egitim ve cevre etkisiyle bunlari yaptim. Yani sosyal bilinc sadece evde gecerli kaliyordu yani ailenizin olmadigi yerde herkesin alenen yaptigi hatalari sizde yapmaya basliyorsunuz, cunku copu goturup cope atsanizda 10 dk sonra bile o copun copluk alanina dondugunu gorup yanlis yapan benmiyim diye soruyorsunuz ve bunun sonu hata yapanin siz oldugu karariyla bitiyor.
Hic yere cop atan bir cocugu uyardinizmi?
aldiginiz tepki ne oldu...
Benim aldigim tepkileri forum kurallari geregi buraya tasiyamam.
Asagilamak!
Bu tepkinin vatan yada din sevgisiyle ne alakasi oldugunu anlamamakla beraber belirtmek isterimki cok defalar yaptim.
Bir kadini taciz eden birini gorunce eline saglik diyemiyorum... Afedersiniz.
Bir garibani dovenleri gorunce; vurun vurun gebertin de diyemiyorum...
Biri haketmedigim bir hakaret edincede sessiz kalamiyorum.
Yada hayasizliklara, utanmazliklara, riyaya, hayinligede tebrik mesaji ile cevap veremiyorum.
Masa cizme olayinida cop atma olayina uyarlayabilirsiniz, olusumu ve gelisimi aynidir.

Eleştirdiğiniz insanlar yani sizin sözünüzle "bizim insanımız" herşeyinden taviz verir. Tek bir şeyden vermez: Türklük.

Ben sahis elestirmiyorum, cogul halinide elestirmiyorum.
Yaziyi dikkatle okursaniz sosyo-kulturel donusumumuzu elestiriyorum.
1. derece haklari gaspedilirken sessiz kalan halkimizin youtubesi gidince karalar baglamasini elestiriyorum. Ve ben hic bir yerde Turklukten taviz vermez demedim ama sizin yazinizda bu anlam olusuyor gibi.
Siz saniyormusunuzki sadece youtube de halkimiz, dinimiz, kulturumuz hakarete ugruyor, dalga geciliyor vs vs...
bu hep vardi hepte var olacak. Bunun tek tepkisi vardir kendi degerini bilmek.
Vataninin degerini bilmek, ulkesinin birliginin degerini bilmek.
Ben sessiz kalinsin, hic birsey yapilmasin demiyorum.
tabiki tepkiler olmali gerekirse ayni sekilde karsilikta verilebilir.
Lakin bir devlet tutup youtube'ye erisimi engelliyorsa ve buna cook buyuk tepkiler olusuyorsa burda iki taraftada vahim durum yokmu?
Demekki devlet halkina guvenmiyorki aman girip bakmasinlar diye komple erisimi yasakliyor. O kadar guvenilmezmiyiz?
Bu yasaklama ilk defami oluyor?
hicmi yasaklanmadik!
bu yasaklayanlar yasak kavramini hic bilmiyorduda uzerimizdemi deniyorlar?
Hayir hep vardi ve hep sessizdik.
Sizin anlayisinizin aksine ben ne milletimi, ne ulkemi, nede devletimi elestirip asagiliyorum.
Ben vurdumduymazligimizi, SAYGISIZLIGIMIZI, cehaletimizi, gorgusuzlugumuzu elestiriyorum.
Bunun icinde ben varmiyim yokmuyum bilmem.
ama varsam kendimide elestiririm!

Şimdi ilk yazıda daha ne demek istediğini bile bilmeden klavyeye basan şahs-ı muhterem cevap versin istiyorum. Senin derdin youtube ile mi? "Bizim insanımızla" mı? Yoksa bunların cevabını sen de mi bilmiyorsun? Hem "ne oldu kapanınca" diye soruyorsun ve "sorunun çözümünün farklı olabileceğini" ifade ediyorsun hem de kalkmış "youtube neden kapandı?" bunun başka yolu yok mu diyen insanları yargılıyorsun. Harbi, sen ne demek istediğini kendin biliyor musun?

Bu yaziyi ya okumak istemediniz, yada cok hizli okudunuz.
Bakin yasaklamadan ne elde ediyorsunuz bunun alternatif cozumleride var demek isterken ben siz tutup "ne oldu kapaninca bos verin gitsin'e" getiriyorsunuz bu konuyu degistirir. youtube neden kapandi bunun baska yolu yokmu diyen insanlari elestirdigim nasil kesfettiniz bilemiyorum ama ben insanlarin bu youtube yasagini bu kadar hassas karsilamasini komik buldugumu soyluyorum. O kadar baski altina alinmis bir halkin bir cok derdi varken youtube konusmasini komik buluyorum. Halk diyorum cunki halkimiz internete baya alisti hatta internete girmeyenlerden bile "Bak su devlete yudibi'yi gene yassahlamislar bah sen " dediklerini duydugumu soyluyorum.

Ve emin olunuz sayin uye sizin beni bilmediginizden cok hem kendimi hem yazdigimi hemde amacimi biliyorum.
Yazilarim biraz agir olabiliyor bazen ve bunun cefasini cekmedim degil, fakat hic bir zaman yazimi anlamayan anlamini yanlis yorumlayanlara amacimi anlatmaktan cekinmedim.

Herneyse,
Burda youtube yasagina tepki koyulmasinin Turkiyedeki yasamimizla olan ironisini anlatmaya calistim.
Ve tekrar ediyorumki,
Benim sikayetim milletim degil milletimin sessizligi vurdumduymazligi ve hazirci yasama alismasidir.

Saygilar...

BilgeAdam

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Kendisini ac birakan, basbakanini idam eden, sevdiklerini hapislerde surunduren, fikrine inandiklarini surgun edenlere yillar boyu sessiz kalan bu halk kendi eliyle sectigi insanlarin al asagi edilirken sen bilmezsin biz daha iyi bilirizciliklerine hep sessiz kalan bu halk Youtube'ye gosterdigi tepkinin 1000 de birini bu olaylara gosteremedi.

Peki neden gösteremediği konusunda bir fikriniz var mı? Seçtiğin başbakanı bile astım seni de hiç düşünmeden asarım diyorsa nasıl ses etsin ki? Kendisini korumakla görevli olanlarlar bütün ihtilallerin alt yapısını hazırlamak için halkı kamplara böldüyse ve ihtilal günü ne kamp ne de ayrılık kalmışsa, halk nasıl ses çıkarabilir? 12 Eylül öncesinde sıkı yönetim ilan edilmişti ve ihtilal ile ellerine geçen hakların tamamı yine kendilerindeydi Evren ve çetesinin ama ihtilal yapmadan sorunlar çözülmemişti. Hem aynı güce ve yetkilere sahip olacaksın hem de aylarca yapamadığını bir gecede yapacaksın. İnsanın aklına soru işaretleri gelmiyor mu? Ayrıca bu iki ihtilal ve ihtilallerden sonraki seçim sonuçları da halkın ne büyük bir tepki verdiğinin en büyük kanıtıdır. Uzağa gitmeye hiç gerek yok, daha geçen sene e-muhtıra olayına geri gidin. Sonuçları ne oldu? Halk kimlere prim verdi? Kendi seçtiklerini hesaba katmayanlara verdiği cevap neydi?

Demek ki; yeri gelince her şeye tepki veriyor ama bazı şeyler için başka bazı şartların olgunlaşmasını bekliyor.

Benim sizin yazınızda eleştirdiğim konu sizin "bizim insanımız" diyerek herkesi tepkisiz görüyor olmanız. İnsan davranışları çok karmaşık bir yapıda işler. Davranışlar hakkında yorum yapmak da oldukça zordur. Bir çok ayrıntıya dikkat edilmeli, her bir ayrıntı bazen birbrinden bağımsız bazen birlikte incelenmeli.

Tepkilerimiz şahıs(lar) üzerinde değil olaylar üzerinde odaklanmalı. Youtube eleştirilebilir, kapatma eleştirilebilir ama kapatmaya tepki gösterenler de destek verenler de eleştirlemez. Herkesin makul bir sebebi vardır.

Eğer hayatın boyunca bir kez sıranı çizdiysen, yere bir kez çöp attıysan, bir kez birini aşağıladıysan, bir kez camiye kirli çorapla girdiysen bütün bunları da vatansever ve dindar olduğunu söylerken yaptıysan bu halkı eleştirmek için yeterli seviyede değilsin demektir.

İfadesiyle herkesin hatalarının olduğunu ortaya koyarak başladım. Biri bir şey yapar ve bütün bununla misallendirilir. Ben "youtube kapansın" derim bunu duyan biri benim içinde olduğum bütün gruba "başını toprağa gömen devekuşu" olma ithamında bulunur. Yalnız kimse kendisinin de hataları olduğunu görmez. Ben de görmem. Siz de... Bunun da abartılacak bir yanı yok yalnız abartılmaması gereken konu diğer insanların hatalarının ya da kusurlarının mahiyetidir. Sizin aklınızla ilgili bir yorumum yok yalnız ifadelerinizde çelişkiler var.

Evet, tepkisizlik kötü bir şey. İnsanı zaafiyete götürür ama haklı tepkileri haksız bir arayışmış gibi anlamak da tepkisizliğe değil tepkiye karşı koymaktır.

Her neyse, sabah 15 saatlik bir çalışma beni bekliyor. Bu saatte ancak bu kadar yazabildim.

-Hoş sohbet oldu, biraz sert ama güzeldi. ;)-

sivaspor

Profesör
Reaksiyon puanı
2
Peki neden gösteremediği konusunda bir fikriniz var mı? Seçtiğin başbakanı bile astım seni de hiç düşünmeden asarım diyorsa nasıl ses etsin ki? Kendisini korumakla görevli olanlarlar bütün ihtilallerin alt yapısını hazırlamak için halkı kamplara böldüyse ve ihtilal günü ne kamp ne de ayrılık kalmışsa, halk nasıl ses çıkarabilir? 12 Eylül öncesinde sıkı yönetim ilan edilmişti ve ihtilal ile ellerine geçen hakların tamamı yine kendilerindeydi Evren ve çetesinin ama ihtilal yapmadan sorunlar çözülmemişti.

O basbakan'in nasil asildigi hakkinda bir bilginiz varmi?
Kac kisiyi katledebilirler butun bir ulusu hakkini ariyor diye tankin altindami ezeceklerdi?
Sinmis kosesine cekilmis insani ezmek cok kolaydir, Eger bu mantigin dogru oldugunu kabul etseydik Ataturk'un cabalari ne ise yarardi.
Illa birinin basa gecip bizi gutmesimi lazim ozgur haklarimiz icin yada sosyallesmek adina ne idugu belirsiz sistemlerin fanatigi olup birbirmizemi girmeliyiz?
Hakkini aramak sadece isyan bayragi acmakla olmaz, siddetle olmaz.
Haklarini kullanarak olur, tepkisini koyarak olur tabi bu tepkiler sagi solu kirip dokup sevmedigini oldurmekle degil.
Yuruyuslerle, birlik olmakla, inandigina sadik kalmakla olur.
Oz guvenimiz iste bu yuzden yok olma seviyesinde.
Hakettigimizin cok gerisinde, atilan yemlere sevinir haldeyiz.
Bakin,
3G ihalesi 1 trilyon euro civarinda satildi
Inanilmaz dev bir rakam Turkiye icin.
bu yatirimi yapanlar deli degil, bu pazarda birseyler varki bu kadar yatirim yapiyorlar.
Simdi bu 1 trilyon sozum ona bize yol su elektrik falan filan fistik mistik olarak donecek ( mi ) yada nereye gidecek bu para. Nerelerde kullanilacak, bize ne fayda saglayacak. 3G kullanan adam devletine milletine nasil yardimci olacak?
Japonyada japon menseli bir mal ki buyuk ihtimalle dunya standartlarinda olur hemen ilk tercih sebebi olur. Sharp 1 mp kamera yapar nokia 30 yapsin isterse 100 yapsin yinede Sharp tercih sebebidir. Boyle olduklari icinde en azili dusmanlari bile saygi duyarki bunlardan biri amerikadir. Hala bugun elim kirilsaydida o bombayi tepenize atmasaydim der japonlara.
Ve bunlari kendilerine saygi gostererek elde ettiler, oz kulturlerine bagli kaldilar.
Benzer ornegi almanyadir.
Yikilmis bir imparatorluk ( sayilir ) yeniden zirveye oynuyor, bugun mercedes ve BMW afrikada bile populer marka degilmi?
AMD batmasin diye alman halki ve devletinin verdigi destegi biliyormusunuz?
Bu ornekleri artirabilirim...
Birde bakalim bizim gerilerde birakmaya baslamaya niyet ettigimiz sekilde yonetilen halklara.
Cin...
Evet Cin...
Ozgurluk kavraminin asla tam anlamiyla var olmayacagi bir ulke cin.
ama yinede kendilerine saygilari var,
her seyi taklit ediyorlar ama mucadelede ediyorlar.
arabalardan elektronik esyalara oyuncaklara kadar herseylerini uretebiliyorlar.
Ama ellerinde bundan daha fazlasi varki oda bizim hep soyleyip durdugumuz ama anlamini bir turlu cozemedigimiz vatan sevgisi.
Biz vatan sevgisini sehit olmak olarak anliyoruz onlar calismak olarak anliyor.
Ve rusya...
Bizim cumhuriyet onlarinda sosyalizm olarak bildigi yonetim seklini uygulayan ulke ( resmiyette sosyalizm artik rusyada yoksada orgutlenme ve idare sekli sosyalist komunist yapisini koruyor ) simdi sen nasil cumhuriyetle sosyalizmi ayni gosterirsin diyenler olacaktir.
O diyenlere sorarim,
Ne fark yasadik!
Ne farki gorduk!
Evet ekonomik olarak daha rahatiz, istedigimizi alip yiyip icip gezebiliyoruz, sahsi mulk edinme hakkimiz var, istedigimizi secebiliyoruz ( en azindan deniyoruz ) sokaklarda rahat rahat dolasabiliyoruz falan filan.
Ama bizde hic birsey soramiyoruz, karanlik dosyalarin sayfalari hep gizli kaliyor.
Mafya hayraniyiz, kaba kuvvetin cennetten bize armagan edildigine inaniyoruz.
gruplasma bilincinin bireysel dusunmeden ustun oldugunu benimsemisiz.
ezilmeye meyilli yonlendirilmelere son derece musaitiz.
Ferdi haklarimizin amansiz takipcisiyken vatandaslik haklarimizda o kadar cesur olamiyoruz.
Sebebini bilmeyip yinede uyguladigimiz kutsal tabularimiz var kastim dini acidan degil aksine orf dedigimiz sosyal kurallarimizki bunlarin bir kismi oz kulturumuze tamamen ters...
Insanlari etiketlemek cok hosumuza gidiyor...
Doguda basi acik kot pantolonlu bir kiz .... dur.
batida basi kapali ortulu bir kiz yobaz gerici orumcek kafalidir.
Hastasini iyilestiremeyen doktoru dovmek, ceza kesen polisi yaralamak vatani gorevimiz, eger biz doktorsak hastayi yolmak dogal hakkimiz, polissek vatandas dovmek favori eglencemizdir.
Kim bunlarin aksini iddia ediyorsa cam kavanozda yasiyordur!
Gece vakti parkta sessiz sakin bir kutu bira icen genci doverek olduren polislerden habersiz kalmistir yahut parasizlik yuzunden muayene olamayan garibanlarla ayni boyutta yasamiyordur.

SIMDI SIZ BANA
Ne hakla aziz muhterem halkimiza toz konduruyorsunuz siz dahami farklisiniz diyorsunuz.
Evet farkliyim sizden de sizin gibi dusunen herkesten farkliyim.
Kendime, milletime saygi duydugum icin bu yazilarla kafa sisiriyorum.
Bunlar ne nasihat ne hakarettir.
Bunlar oz elestiridir.
Bende bu vatanin bir evladiyim ve artik kokmusluktan biktim.
Mac yuzunden birbirlerini oldurenlerden, tarla icin kardesini vuranlardan, seyine sahip olamayanlardan biktim.
Gazete okumak iskence oldugu icin okumuyorum, cunku ne yazdiklarini bilmeyen adamlarla gunluk manzaralarimiz arasinda secim yapmak zor oluyor.
Medya patronu 5 yildizli otel dikemedigi icin her turlu dalavere cevirip bunu medya adina yapiyor ve o gazeteler hala satiliyor.
Yillarca hukuk okuyan adamlar google'dan iddianame hazirliyor, basbakan kendisinden bile korkuyor. Muhalefet robotlasmis hatta resmen koro haline gelmis bilincsiz siyaset kolelerine donusmus.
Bu ulkede basi acik biri bir hakarete ugradiginda depremler olurken, basi kapali oldugu icin DAYAK yiyenlerin konusulmamasindanda biktim.
Gozumun onunden omur boyu gitmeyecek 14 yasindaki o kizi kafama yerlestirenlerdende biktim, o kizin sacina pencelerini sallayanlarin hangi psikolojik durumlarda oldugunu tahmin etmektende biktim.
Ve siz sayin uye,
Bana amacimin ne oldugunu sorup ne yazdigimi bilmedigimi sorguluyorsunuz.
Acaba siz son mesajinizda ne anlatmak istediniz?
Hangi soruma cevap verdiniz.
Youtube'nin bu ulkede yarattigi tepki bazilari icin onemsiz gelebilir lakin bakiniz sayin uye bu hallerde olan bir millet nasil olurda youtube'ye tepki verebilir.
Iste ben buna sasirdim ve kizdim.
2 ihtilalin sonuclarindan bahsetmissiniz birde e-mutira demissiniz.
yani o 2 ihtilalin sonucunda hic birsey degismemiski hala silleleniyoruz!
Tabiki haklarin elinden alinmasina boyle tepkiler verilmelidir, ama biz youtube'yi hakedecek ne yaptik onun cevabini verin sayin uye.
Kacimiz bir urun sirf turk mali diye aliyor?
Kacimiz bos kalacagima gider odun keserim diyor?
Kacimiz haftayi gectim ayda bir kitap okuyabiliyor?
Kacimiz aksam eve gidip magazin izlemek icin koselerine kurulmuyor?
Iste bunlarin cevabini verin sayin uye,
Bu cevaplari verdiginiz zaman savunmanizi hakli kabul edip susacagim!
Saygilar.

crazyboy1

Asistan
Reaksiyon puanı
2
katılıyorum:)

yusufsan21

Dekan
Reaksiyon puanı
35
En çok tıklanan başşlıklardan olacak herhalde... Tebrik ederim arkadaşım güzel konu...:))))

Panculli

Profesör
Reaksiyon puanı
2
Sivasspor çok güzel yazmışsın; aklımdan, zaman zaman geçenleri okumuş oldum.

sivaspor

Profesör
Reaksiyon puanı
2
En çok tıklanan başşlıklardan olacak herhalde... Tebrik ederim arkadaşım güzel konu...:))))
O baslik tiklanmasin ama sizin gibi konuyla ilgilenenler olsun o yeter bana, ilginize tesekurler.

Sivasspor çok güzel yazmışsın; aklımdan, zaman zaman geçenleri okumuş oldum.

Forum demek paylasmak demektir burda paylastigimiz bilgilerin bosa gitmemesi buna anlam katiyor

Siz diger uye arkadaslarinda bu konuda fikir belirtlemelerini isterim, burda en cok tiklanan baslik rekoru kirmaya ugrasmiyorum. Nabiz olcmeyi severim, insanlarin fikirlerini ogrenmeyi. Ustte yazdigim gibi forumlarin amaci fikir paylasmaktir cumle paylasmak degil.

WaterBoy

Profesör
Reaksiyon puanı
5
YouTube u çok seviyorum ve ne zaman nette olsam Firefoxumun bir sekmesinde kesinlikle Youtube açık olur.

Başbakanın dediği gibi "Ben giriyorum.Sizde girin" :)

Makaveli

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Youtube düşünüldüğünde çok büyük bir icat aslında hatta bence internette devrim diyebiliriz.

Youtube gibi türklerin neredeyse sıksık kullandığı bir hizmet'te olmaması gerekenler ;
- Atatürk'e hakaret
- PKK zempatizan videoları
- Türkçe dil desteği bulunmaması.

Türklere karşıda tamamen propagan'da yapılmasıda işin bir diğer kötü tarafı.

DogukanDogu84

Profesör
Reaksiyon puanı
9
en büyük sorun ne biliyormusunuz? Bu sitenin yasaklanarak milyonlarca Türk vatandaşının o videoları koyanlara tepki göstermesi engellenmiştir, TK nın yaptığı budur.Yasaklı olmasa, hiç bir Türk düşmanı o siteye video koyamaz, koydurtmazlar.

sivaspor

Profesör
Reaksiyon puanı
2
Keske insanlar youtube izleme hakkina sahip ciktigi kadardiger haklarinada sahip ciksa. :clover:

kraly61

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
ikide bir kapanıyor insanlar soğudu artık güvensizlik ortaya çıktı

tolta55

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
site kapatılmasına karşıyım gerisi bahane bence

ashabulyemin

Profesör
Reaksiyon puanı
20
Eğer hayatın boyunca bir kez sıranı çizdiysen, yere bir kez çöp attıysan, bir kez birini aşağıladıysan, bir kez camiye kirli çorapla girdiysen bütün bunları da vatansever ve dindar olduğunu söylerken yaptıysan bu halkı eleştirmek için yeterli seviyede değilsin demektir. Eleştirdiğiniz insanlar yani sizin sözünüzle "bizim insanımız" herşeyinden taviz verir. Tek bir şeyden vermez: Türklük.

Yasaklarla problemleri çözmeye çalışanların öyle yoz, öyle sığ bir düşünce anlayışı var ki; yaptıklarının ne işe yaradığını bile bilmiyorlar. Yasaklarım, kimse görmez sanıyorlar. Aynı adamlar güneşe sırtlarını dönünce de gece olacağını düşünüyorlardır, eminim. Ne oldu youtube kapanınca? O videolar kalktı mı? Yorumlar? "Herşey aynı." mı? Hayır. Hiçbir şey aynı değil bizim açımızdan. Devlet kendisi cevap vermezken o videoların altına yüzlerce tepki mesajı yazan insan artık tepki gösteremiyor. İşte burası farklı ve o videoları koyanlar artık hiç tepki görmeden daha rahat hareket ediyorlar. Bir de burası...

Tam cevap yazacaktım ne düşünüyorsam yazmışsın. Demek aklın yolu bir.Yasakçı zihniyetle bir yere varılmaz bizimde elimizdeki silahtı ama biz silahsız kaldık.
ben böyle kafaya......söylemeyeceğim abilerim diyoki şiiişşşt site adabı

nsgnc

Profesör
Reaksiyon puanı
10
sivaspor haklısın. Benim de aklımdan geçen ve ifade edemediğim şeyler bunlar.

Özgürlüğün youtube'a erişim olduğunu düşünüyor insanlar. Özellikle gençler.

Tam cevap yazacaktım ne düşünüyorsam yazmışsın. Demek aklın yolu bir.Yasakçı zihniyetle bir yere varılmaz bizimde elimizdeki silahtı ama biz silahsız kaldık.
ben böyle kafaya......söylemeyeceğim abilerim diyoki şiiişşşt site adabı

Yedek silahı kullanabilirsin... :donatello:

sivaspor

Profesör
Reaksiyon puanı
2
Yorumlar icin tesekurler,
Ayni dusunceleri paylasmak guzel. :clover:

lutfu

Asistan
Reaksiyon puanı
4