Youtube Video Sorunu

onderksk35

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
merhaba arkadaşlar

uzun süredir youtube' dan rahatça video izleyemiyorum işletim sistemim windows xp tarayıcımda mozilla flash playerım en son güncellemeye sahip fakat youtube a girince videolar açılmıyor yani alttaki çubuk dolmuyor her videoda 1 2 dakika siyah ekran gösterildikten sonra eski tvlerdeki karıncalanma gibi bir ekran oluşuyor ve bir hata oluştu lütfen daha sonra tekrar deneyin yazısı çıkıyor aynı sıkıntıyı ie de ve chromeda da yaşıyorum internet hızım normal sizce nedeni ne olabilir ?

fikotr74

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
p0hgt.jpg
Maalesef Bendede durum aynı Bendeki Hata Ttnetden çıktı. Benim porutumun bağlı olduğu SERVERİN YAZILIMINI GÜNCELLEYİP SORUNU Bir kaç saatliğine Geçici halletmişlerdi. lakin şu an sorun aynı şekilde devam etmekte. youtubede hiç bir video Açılmmıyor .bende de

necmibilir

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
chrome kullanan arkadaşlar,sorunu çözdüğümü sanıyorum.jawa,player ve chrome en güncel olacak.bu 1.eğer böyleyse çok basit bir işlem yapacaksınız.sırası ile yazıyorum şimdi:AYARLAR// GELİŞMİŞ AYARLARI GÖSTER// İÇERİK AYARLARI//ÇEREZLER de....Üçüncü taraf çerezlerini ve site verilerini engelle var.yanındaki kutucuğu tik liyoruz.///İSTİSNALARI YÖNET///tıklıyoruz...ana makine adı kalıbı olan yere www.youtube.com yazıyoruz ve yanındaki bölümde **izin ver,çıkışta temizle,ENGELLE **var.ENGELLE diyoruz ve BİTTİ deyip kapatıyoruz.artık you tube önbelleğe çerez bırakmıyor ve bütün videolar ardarda açılıyor.

necmibilir

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
mozilla için de durum pek farklı değil.seçenekler/gizlilik/firefox uygulaması özel ayarları kullanacak////AYRICALIKLAR///www.youtube.com////ENGELLE ....Bu kadar.

uykusuz001

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
chrome kullanan arkadaşlar,sorunu çözdüğümü sanıyorum.jawa,player ve chrome en güncel olacak.bu 1.eğer böyleyse çok basit bir işlem yapacaksınız.sırası ile yazıyorum şimdi:AYARLAR// GELİŞMİŞ AYARLARI GÖSTER// İÇERİK AYARLARI//ÇEREZLER de....Üçüncü taraf çerezlerini ve site verilerini engelle var.yanındaki kutucuğu tik liyoruz.///İSTİSNALARI YÖNET///tıklıyoruz...ana makine adı kalıbı olan yere www.youtube.com yazıyoruz ve yanındaki bölümde **izin ver,çıkışta temizle,ENGELLE **var.ENGELLE diyoruz ve BİTTİ deyip kapatıyoruz.artık you tube önbelleğe çerez bırakmıyor ve bütün videolar ardarda açılıyor.

malesef sıkıntı bendede devam etmekte. windows 7 bu arada benimde işletim sistemi ile alakası olmayan bir durum ttnet kullanıcılarında oluyormuş.

fikotr74

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bir Ara probleri çözdüler diye sevinirken bendede yine youtube de aynı hatayı hatayı veriyor. evde iki masaüstü pc var ikisindede durum aynı idi. lakin bu sefer bende olmadığı için ttnetTTNET eknisyenlerinden denemek için LAPTOP getirmelerini istedim ve çok şaşrıdığım bir durum oldu. birde baktım LAPTOPTA dizüstü PC lerde hiç youtube sorunsuz çalmıştı lakin diğer denediğim tüm masaüstü pc lerde youtube hata veriyor hala.. yani youtubeyi sorunsuz izleyen bir arkadaşın masaüstü pc sini alıp benim adsl hattına bağladığımızda o arkadaşında pc sinde youtube çalışmadı. nasıl bir arıza anlamadım gitti. masaüstü pc lerde tekrar tekra işletim sistemi denediğim halde düzelmemişti. lakin sybiam ,android tabancı mobil cihazları bu adsl hattında WI-FI ile denediğimde sorunsuz youtube çalışıyor. hatta maSaüstü pc leri usb den kablosuz ZYXELL WI-FI aparat ile deneyerek kablosuz masaüstü pc den bağlanayım dedim yine sorun aynı . çözümü nedir iyice bunaldım. ktunnelde bir çözüm olmuyor. hatta dahada beter kasıyor.

goblinhan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
- AYARLAR // GELİŞMİŞ AYARLARI GÖSTER // İÇERİK AYARLARI // ÇEREZLER kısmında ki İSTİSNALARI YÖNET kısmına giriyoruz.
- Ana makine adı kalıbı olan yere
www.youtube.com yazıyoruz ve yanındaki kutuyu ENGELLE olarak ayarlıyoruz ve BİTTİ deyip kapatıyoruz.
- Artık youtube ön belleğe çerez bırakmıyor ve bütün videolar ardarda açılabiliyor. Ohh be:)

Not: Üstte bir arkadaşın dediği gibi "
Üçüncü taraf çerezlerini ve site verilerini engelle"yi seçmemeliyiz, zira diğer sitelerde sorun çıkaracaktır (mesela facebook da). Sadece youtube'u engellemek yeterli oluyor.

harbi_biri

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
http://helpx.adobe.com/...move_Flash_Player_cache

arkadaşlar internet expnoler mozilla facebookta ve diger sitelerde video siyah ise aynen uygulayınız 6 cı olan ön belleyi silin ve aynen uygulayın 6 cıyı ben herseyi son sürüm yaptım acamadım bunu uyguladım ve oldu 8 saatimi aldı namussuz :)