Youtube Açılsın mı yoksa Kapalı mı Kalsın ?

Youtube Açılsın mı?

• Kullanılan toplam oy
    122

needforspeed

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Evet Açılsın diyenler nedenlerini yazsınlar
Hayır Açılmasın diyenlerde nedenlerinizi bekliyorum.

Bence açılsın kullanımı rahat diğer video izleme sitelerinde rahat kullanamıyorum.

liparit

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Elbette açılmalı.Youtube dünyaca ünlü bir paylaşım alanı.
Bu alandan yoksun olmak istemiyorum.

Wolker

Profesör
Reaksiyon puanı
2
açılmasın , açılırsa lag loss başlıyor WoW'da :)

Alemci_Dayı

Profesör
Reaksiyon puanı
18
Bence açılmasın ; neden diye soracaksınız biliyorum aslında açılmasına karşı filan değilim... youtube iç siyasetimize alet edilir oldu ... Bir video'nun paylaşımı ülke gündemine konu oluyor..
sanıyorum dünyada bunun bir diğer örneği yoktur.. İnsanlar isterlerse bir yolunu bulabilir , internet özgürdür .......

tertunc

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
21
Hayır Açılmasın . Alıştık artık proxy ile girmeye

findukfaresi

Dekan
Reaksiyon puanı
73
farketmez şahsen pek youtubela işim olmuyo ama başka türlü de giriliyo zaten

Ahmethz

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
398
açın Türkiye'nin önünü durduramazsınız :*

Antediluvian

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Evet acılsın göndereceğim birikmiş videolarım var..
içimde acaip paylaşma isteği var hayırlısı bakalım.. :D

yuureii

Profesör
Reaksiyon puanı
3
Açılmasın, internetimizin canınını okuyor. İnternet erişimine büyük bir yük getiriyor.

muratcanberber

Profesör
Reaksiyon puanı
0
needforspeed dedi ki:
muratcanberber dedi ki:
Böyle konular açmaktan bıkmadınız mı ?
hayır zaten ben ilk kez açtım sen görmekten bıktıysan yorum yazmak zorunda deılsın

Youtube ne zamandır kapalı zaten . Açılsada bir süre sonra yine kapanacak. Bu başlığı açarak ne elde etmeye çalıştığını anlamadım . Çok klişe oldu artık daha yararlı başlıklar açılsa daha hoş olmaz mı ?

Aylardır konuşuldu bunlar youtube'un yararlarından bahsedildi kapatmanın yanlış olduğu söylendi ? Değişen ne oldu.

Her forum sitesinde böyle başlıklar var "Youtube açılsın mı kapalı mı kalsın" sanki hükümetimiz bizi çok dinliyorda internet kullanıcıların dediklerine göre karar alacaklar.

İlla milletin nabzını yoklamak istiyorsan dediğim gibi her forumda var bu muhabbet. Youtube'un yararlarını bilen açılsın der bilmeyen kapansın der çok miliyetçi geçinenler kapansın der .

Cezalandıran mıyız cezalandıran mı ? İşte bütün mesele bu ...

BoSS

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Bu arada Opendns ile girilmiyor fakat "4.2.2.1 , 4.2.2.2" DNSleri ile giriliyor :S

must

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Açılsın açılsın artık sonra tekrar kapanır nasıl olsa özletti kendini meret ^^ oyuncak zaten aç - kapa, bu arada başlık çok evrensel olmuş sanki biz youtube u tüm dünyaya kapattık, biz tüm dünyaya açacaz gibi heyt bee... ;D

Reaksiyon puanı
189
olsa da olur olmasada nasıl olsa ben her türlü giriyorum.

pek bir şey farketmeyecek açıkcası ama açılmasından yanayım...

atilgan_han

Asistan
Reaksiyon puanı
0
mutlaka açılmalı. youtube a rakip olacak yerli yada yabancı başka site bilmiyorum. en iyisi günahıyla sevabıyla youtube...

netfaruk

Doçent
Reaksiyon puanı
11
youtube Türkiye gelecekse açılsın.. yoksa açılmasının hiçbir avantajı yok

NecronomicoN

Profesör
Reaksiyon puanı
12
BoSS dedi ki:
Bu arada Opendns ile girilmiyor fakat "4.2.2.1 , 4.2.2.2" DNSleri ile giriliyor :S

open dns ile girmiyo çünkü ip leri de yasakladı ttcom. normalde ip yasakları gelmiyo o yüzden open dns ile diğer yasaklı sitelere girilebiliyor ama youtube üzerinde fazla durdukları için opendns ile de girilmiyo

sarsıntı

Doçent
Reaksiyon puanı
3
kapalı kalsın Türkiye'ye ve Atatürk'e hakaret videolarını görmek istemiyoruz..

ircmsn

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Türkiye'de yasaklanması gereken o kadar şeyler var ki bunları hepimiz çok iyi biliyoruz, ve bunu tartışmaya açsak işin içinden çıkamayacağımızı çok iyi biliyoruz. YOUTUBE'nin yasaklanması normal ama o sitede, Türk'lere akıl almaz derecede küfür edici video'lar yer almakta bununla kalmayıp o video'ların altında ki yorumlarda da mevcut.

YOUTUBE Eğer Yasaklanacaksa Şu Esasların Hepsi Dikkate Alınmalıydı.

1- Peygamber efendimize yapılan hakeret videoları ve yorumları.

2- Türk'lüğe karşı yapılan hakeret videoları ve yorumları.

3- Atatürk'e yapılan hakaret videoları ve yorumları.

YOUTUBE Bu Sorunları Gidermek İçin Nasıl Bir Yol İzlemeli?

1- Youtube TÜRKİYE'ye yetkili atamalı, ve bu gibi durumları kontrolize edebilecek bir ekip kurulmalı. Bu gibi durumlarda hemen o ekip devreye girip Youtube ile direkt iletişimde bulunup bu Yasaklanma sebebi olan video'ları Youtube'den kaldırılmarını sağlamalı.

2- O kişilerin Youtube üzerinde ki tüm üyeliklerinide iptal etmesini sağlamalı.

Türkiye Cumhuriyeti Devleti Nasıl Bir Yol İzlemeli?

1- Tüm bunları Youtube sağlamadığı taktir de hemen Youtube'u ikaz ederek bunları kaldırmaları için belli bir süre vermesi

2- O video'ları Youtube koyan kişilerin kim olduklarını tespit edip, o kişileri yargılamalı.

3- Bunların hiç birisi olmuyorsa/sağlanmıyorsa Youtube, TÜRKİYE'de süresiz kapatılsın.

erdemgazetesi

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Açılmasın bence güzel bir isimle Aynı youtube.com gibi evrensel bir isim bulunup tüm dünya çapında bir video sitesi türklerin kurması lazım. Ve türkiyeden girenler Türkçe oldugu için her şeyi daha kolaylıkla gezecek ve çeşitli dillere çevrilecek. Ama bunu yapan nerde. Bende öyle güzel bir isim arıyorum fakat hal bulmuş deilim

Kriptograf

Profesör
Reaksiyon puanı
0
Bilmem kaç gündür kapalı ben alıştım ve ayrıca olmazsa olmaz değil kimse için,yani tamam yanlış yapılıyor ama biraz da Youtube un bunu görüp ona göre oynaması gerekmez mi?Onlar kendilerini düşünmüyorlarsa bizim düşünmemiz nereye kadar götürür onları...Kaç kişi var youtubesuzluktan ölen veya sıkıntıdan patlayan?

titanyum

Profesör
Reaksiyon puanı
7
açılmasın :@ , :# böyle kapalı kalsın - bune yaaa aç kapa aç kapa yalama oldu internet koca dünya birsürü alternatifi var en iyi örnek izlesene.

ha yinede youtube de bi video mu merak ettin dns yada proxy ayarları kullanırsın.

ama şahsen bir daha açılmasın

onlar "küfür" ettikce biz -" lafını geri al " diyoruz oda -" tamam aldım" diyo olan ortalık yerde yediğimiz küfür oluyo. saygılar sevgiler youtubesiz nice günlere diyorum şerefe kadeh kaldırıyorum :D

muratcanberber

Profesör
Reaksiyon puanı
0
sarsıntı dedi ki:
kapalı kalsın Türkiye'ye ve Atatürk'e hakaret videolarını görmek istemiyoruz..

Kafamızı kuma gömelim süper . Biz flag'layamayalım videolar engellenmesin yalan yanlış şeyler dünya tarafından izlensin .

Bir şeyi söylerken ilerisini düşünün biraz