Youtube Açılsın mı yoksa Kapalı mı Kalsın ?

Youtube Açılsın mı?

• Kullanılan toplam oy
    122

Fantoma

Profesör
Reaksiyon puanı
27
Dünyanın gelmiş geçmiş en büyük liderlerinden biri olan Mustafa Kemal Atatürk'ü karalamaya çalışan bir iki ipsiz için gösterilen tepki fazla. Aynı şekilde dini konularda da bu aşırı tepki neden gösteriliyor anlamıyorum. Dinimizin kurucusu Hz. Peygaberimiz, Cumhuriyetimizin kurucusu Ulu Önder, bir iki salağın yazdıklarıyla değerlerinden mi yitirecekler? Eğer bir siteye erişim engellenecekse gerçekten çok elzem bir nedeni olmalı.
Uyuşturucuya yöneltebilecek, ırkçılık yapan, çocuklara yönelik cinsellik kullanan vb.

Berkin Bozdoğan

Profesör
Reaksiyon puanı
39
Herhalde en büyük eksiğimiz Youtube'un kapalı olduğunu düşünmemiz.

Sayfalarca yazdık hâlâ anlatamadık meramımızı. Şuna erişim engellenmesi dersek daha tanımlayıcı olur.

Güzel günler dilerim

LEONX

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Arkadaşım nie böyle bir anket hazırladın iyi hoş da youtube yi sen mi acıp kapatıyorsun yoksa

Zaten youtube giriliyor. :)

needforspeed

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Arkadaşım nie böyle bir anket hazırladın iyi hoş da youtube yi sen mi acıp kapatıyorsun yoksa

Zaten youtube giriliyor. :)

maksat muhabbet olsun yoksa kapalı olup olmadığı ilgilendirmiyor. Yorumlarınız ister kötü olsun ister iyi konuyu okuyup değerlendirmeniz benim için önemli.

taydag

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
saçma bir anket...

bence youtube değil tüm internet yasaklansın bu memlekette... İnsanları, sözüm ona, kötü(!) yola itiyor. Ya da düşünmeye itiyor mu demeliyim. Hükümetimiz düşünmeyi, örgütlenmeyi engelleyerek, koyun gibi vatandaşlar(!) yaratmak istediği için, insanların bilgilenmsi, fikir beyan etmesi, düşüncelerini açıkça ortaya koyması onlara batıyor.

Düşüncem şu ki; Atatürk'ün manevi şahsiyetine saygı duyan, hatta ve hatta hayran biri olmama rağmen, herkesin Atatürk'ü sevmesi gerektiğini düşünmüyorum. Daha da ötesi, sevmeyen de sevmediğini ortaya koyabilecek kadar özgür olabilmeli.

Anketinize dönersek, internette binbir tane youtube türevi site var. Hangi birini kapatacaksın? Ya da kontrol altında tutabileceksin? Youtube açılsın yada kapatılsın, zihniyetler aynı. Atatürk'ü seven yadasevmeyenler baki kalıyorlar....

Webkont

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Youtube'un enqeLLenmesinin tek bir nedeni oLabiLir ; GerikaLmışLık.!

Youtube video payLaşım sitesinde herkes istediqi payLaşımı yapıyor . Bazı üLkeLerin kurucuLarına da istenmeyen içerikte videoLar yayınLanıyor. YanLış birşey eLbette fakat enqeLLemek çözüm deqiL. Biz qöremiyoruz fakat tüm dünya izLiyor. Youtube AçıLmalı!!

yunus_93

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
açılsın bence şuan bi Akilli Tv ye takılıyorum o da fazla geniş değil youtube çok iyi