win7 x64 pro en kullanıyorum, vistadan upgrade yapıyım dedım olmadı sıfır kurulum yaptım acıldıgında makına Asus laptopta bırcok bılınmeyen aygıt vardı, eskı wındows klasorunden tek tek tanıtmaya calıstım oldu,, fakat eger DVD surucude zorlayan bır ıslem varsakı ozellıkle orjınal SHIFT DVD sınde yasadım, surucuyu kitleniyor ve CD yi cıkartamıyorsunuz, bu arada explorer kararsız kalıyor ve bilgisayarımda DVD surucu kayboluyor
) 96dan bu yana PC kullanıyorum ilk defa boyle bir windows işletim sistemi gördüm 
bunların haricindede Sony cep telefonumu tanıtmak ıstedıgımde pc suıte programından bır sekılde drıverları kuruyorum ve telefonu stick driver olarak goruyor hafıza kartındakı verılerı okuyorsunuz ama cep telefonu olarak baglayamıyorsunuz, bır kararsızlık oradada var! sony ıle mıcrosoft arasında bır sorun var ama anlamadım
bunların haricindede Sony cep telefonumu tanıtmak ıstedıgımde pc suıte programından bır sekılde drıverları kuruyorum ve telefonu stick driver olarak goruyor hafıza kartındakı verılerı okuyorsunuz ama cep telefonu olarak baglayamıyorsunuz, bır kararsızlık oradada var! sony ıle mıcrosoft arasında bır sorun var ama anlamadım