Yoksa Windows 7 Sorunlu mu?

tusanmudi

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
win7 x64 pro en kullanıyorum, vistadan upgrade yapıyım dedım olmadı sıfır kurulum yaptım acıldıgında makına Asus laptopta bırcok bılınmeyen aygıt vardı, eskı wındows klasorunden tek tek tanıtmaya calıstım oldu,, fakat eger DVD surucude zorlayan bır ıslem varsakı ozellıkle orjınal SHIFT DVD sınde yasadım, surucuyu kitleniyor ve CD yi cıkartamıyorsunuz, bu arada explorer kararsız kalıyor ve bilgisayarımda DVD surucu kayboluyor :)) 96dan bu yana PC kullanıyorum ilk defa boyle bir windows işletim sistemi gördüm :)

bunların haricindede Sony cep telefonumu tanıtmak ıstedıgımde pc suıte programından bır sekılde drıverları kuruyorum ve telefonu stick driver olarak goruyor hafıza kartındakı verılerı okuyorsunuz ama cep telefonu olarak baglayamıyorsunuz, bır kararsızlık oradada var! sony ıle mıcrosoft arasında bır sorun var ama anlamadım :)

DJGeCeCi

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar Vista kurulu olarak gelen Asus N51Vn model laptopa Windows 7 64bit yükledim. Kurulum sırasında vs de sorun olmamasına rağmen İŞLETİM SİSTEMİ AÇILINCA DVD ROMu GÖRÜMÜYOR. enteresan bir sıkıntı. açılışta içinde işletim sistemi dvd si takılı olarak açıyorum yüklemek için bir tuşa basın diyor yani okuyor. ama sistem açılınca dvdromu görmüyor. ilk etapta gördüğüm sıkıntı bu. diğer kameraymış yazıcıymış onlar çözülürde bu ciddi bir problem gibi geldi bana

kolay gelsin

7.43

Dekan
Reaksiyon puanı
332
Kaç defa yazdığımı bilmiyorum ama tekrar yazayım.

İki adet Win 7 x64 Ultimate bir modeme bağlı ve %95 ihtimalle birbirilerini görmüyorlar. Dosya paylaşımı yapamıyorum.
Dosya aktarım hızı çok kötü.
Vista ile nadiren birbirini görmezdi bilgisayarlar. Dosya aktarım hızı da 12 MB/s idi. Şimdi zar zor bilgisayarlar birbirini görse de 3 MB/s üzerine çıkamıyorum. :(
Flash bellek ile taşıyorum dosyaları, böyle bir şey kabul edilemez.

BuzzKnight

Doçent
Reaksiyon puanı
3
Şubat ayından beri her çıakn betasını kullandım ve şuanda 64 bit ultimate kullanıyorum.betalarıda dahil en ufak problem yaşamadım

ilkercom

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
dvd rom güncelleme ile tanıması lazım.

ağda tanımama sorunu da aşılabilir. bende direk modeme bağlı bütün cihazları tanıdı.

handsome212

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
merhaba arkadaşlar TOSHIBA L300 bu laptopun ikinci elini alacağım ama bazı parçaları benim eski laptoptakinden sökülerek bu laptopa takılacak. benim eski laptopun parçalarından harddisk, RAM, pil ve adaptör buna takılacak. bu şekilde kaç lira verilebilir bu laptopa?

Ekli dosyalar

• toshiba L300 kac lira.png
    toshiba L300 kac lira.png
    7.9 KB · Görüntüleme: 132

misty rosetta

Profesör
Reaksiyon puanı
1,371
merhaba arkadaşlar TOSHIBA L300 bu laptopun ikinci elini alacağım ama bazı parçaları benim eski laptoptakinden sökülerek bu laptopa takılacak. benim eski laptopun parçalarından harddisk, RAM, pil ve adaptör buna takılacak. bu şekilde kaç lira verilebilir bu laptopa?
10 yıllık konuyu hortlatmışsınız