- Reaksiyon puanı
- 12,506
Teşekkürler. Dün tanıtıldığından beri bakıyordum, daha yeni buldum orayı. ?Hayır bir sorun olmaz, güle güle kullan şimdiden
Teşekkürler. Dün tanıtıldığından beri bakıyordum, daha yeni buldum orayı. ?Hayır bir sorun olmaz, güle güle kullan şimdiden
Ekli dosyayı görüntüle 157119
Buradaki AMD CPU FTPM ayarını aktif eder misin.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Windows 10 aracı o zaten, Windows 8.1'den geçiş yok. Önce Windows 10'a geçmen la
Teşekkür ederim dediğinizi yaptım ancak AMD Ryzen 5 3500X işlemci desteklenmiyormuş aynı hatayı almaya devam ediyorum.Ekli dosyayı görüntüle 157119
Buradaki AMD CPU FTPM ayarını aktif eder misin.
Windows 10 aracı o zaten, Windows 8.1'den geçiş yok. Önce Windows 10'a geçmen lazım.
Nihai sürüm çıkana kadar işlemci destek listesi güncellenir bence. Ryzen 5 2600X desteklerken 3500X'in olmaması baya saçma.Teşekkür ederim dediğinizi yaptım ancak AMD Ryzen 5 3500X işlemci desteklenmiyormuş aynı hatayı almaya devam ediyorum.
Bu sorunun yeri burası değil maalesef. Yeni konu açarsanız yardımcı olabiliriz.Sizce i7 11370 h mı yoksa i7 10850h mı (oyun oynayacağım ve beni uzun süre götürsün istiyorum)
BIOS'dan halledersin, bir de diskini formatlaman lazım.
???????????hp 15rb013nt kaldırır mı
Sisteminde sadece 1-2 hatası ve diğerleri os kurulumu ile alakalı
OS kurulumu derken ne alakalı?Sisteminde sadece 1-2 hatası ve diğerleri os kurulumu ile alakalı
ne 1-2 hatası?Sisteminde sadece 1-2 hatası ve diğerleri os kurulumu ile alakalı
Birkaç hata görünüyo ama mesela disk bölümü biçimi diskin kurulumuna bağlı olan bişi yani bazıları yanlış kurulumdan öyle gözüküyo ayrıca cihazda uefi varsa format atıp uefi ye çevir daha sağlıklı çalışırOS kurulumu derken ne alakalı?
ne 1-2 hatası?
Maalesef sistemde UEFI desteği yok ve şuan'a kadar hiç hatalı kurulum yapmadım.Birkaç hata görünüyo ama mesela disk bölümü biçimi diskin kurulumuna bağlı olan bişi yani bazıları yanlış kurulumdan öyle gözüküyo ayrıca cihazda uefi varsa format atıp uefi ye çevir daha sağlıklı çalışır
Yeni bilgisayarımda kullanacağım işletim sistemiWindows 11 için büyük gün 5 Ekim!
Bu tarihten itibaren uygun Windows 10 bilgisayarlara Windows 11'e ücretsiz yükseltme kullanıma sunulmaya başlayacak ve Windows 11 yüklü bilgisayarlar satın alınabilir hale gelmeye başlayacak.
Windows 11 available on October 5
Today, we are thrilled to announce Windows 11 will start to become available on October 5, 2021. On this day, the free upgrade to Windows 11 will begin rolling out to eligible Windows 10 PCs and PCs that come pre-loaded with Windows 11 will start toblogs.windows.com
tpm atlatma çözümü var bana meşaj atarsan yardımcı olurum windows 11 i3 3320 4gb ram gt9400gt sistemde çalıştıEkli dosyayı görüntüle 157082
16GB RAM RX 570 Ryzen 5 2600 ile Windows 11'i çalıştıramayacağımı öğrendim
BIOS'tan tpm'yi açabiliyorum zaten.tpm atlatma çözümü var bana meşaj atarsan yardımcı olurum windows 11 i3 3320 4gb ram gt9400gt sistemde çalıştı
evet parça parça geliyor windows update ile almak istiyorsanız. Ben bekliyemem diyorsanız microsoft windows 11 sayfasından yükseltme aracını kullanabilirsiniz.Benim bilgisayarım Windows 11 için uygun ama daha güncelleme gelmedi. Parça parça mı gönderiyorlar. Herkese aynı anda güncellemeyi vermiyorlar diye anladım ben ama teyit için sormak istedim