bugün 14 eylül 2024 . yarınki planım günlük 10 saat çalışmak. ilk günüm olduğu için zorlanmam kaçınılmaz olucak ama elimden gelenin en iyisini ortaya koyucam! hedefim ilk 100 e girmek. yarın elimde olan whywouldnt 30 günde tyt parçalatan programına efsane bi giriş yapacağım fakat programı kendime göre (matematik kısmını daha sonradan halletmek üzere) değiştireceğim. diğer dersleri aynı şekilde eritip manyak bi giriş yapmış oluruz. onun dışında programa günde 30 40 dk civarı bi göz egzersizi serpiştiririm. programa başlangıcı bu şekil temizinden yaparız.. yaptığım ve yapacağım değişiklikler ise televizyon, müzik, oyun, gibi bana sahte zevk sunan ve odağımı mahvedecek şeylerden uzak durmak olucak. hele ki benim gibi bi televizyon ve müzik bağımlısı biri için zor olucak ama üstesinden her türlü gelirim. şimdiden bütün oyunları sildim. bu sayede ders çalışırken daha çok zevk almış olacağım. yavaş yavaş uyku problemimi de halletmem şart. 4.30 gibi kalkıp derse bomba gibi bi giriş yapmam elzem. tabi bu uzun süredir geç uyuduğum için zaman geçtikçe oturacak. her neyse. bu program bitiminde temizinden bi genel deneme patlatırım ve kaç net artışımın olduğunu görürüz. bu konuda çok ciddi ve manyak hırslıyım. o fakülteye girmişim gibi gidip beyaz sabun bile aldım x). planlarım bu yönde. her gün yaptıklarımı ve yapacaklarımı buraya gün gün şeklinde yazmış olurum. O DİŞ HEKİMLİĞİ FAKÜLTESİ KAZANILACAK!! şimdilik bu kadar. iyi geceler dostlar.
-dişhekimiolucam
-dişhekimiolucam