Yine mi Pil Bitti?

Ordo ab chaO

Profesör
Reaksiyon puanı
43
iPhone 3GS'in sorunları bitmek bilmiyor. Aşırı ısınma sorunlarından sonra şimdi de kullanıcılar cihazın pil ömründen şikayetçi.

Apple, iPhone 3GS'i piyasaya sunduğu zaman, cihazın daha hızlı olmasının yanı sıra pil ömrünün de önceki modellerden daha uzun olduğu iddia ediliyordu. Ancak Apple'ın destek forumlarına gelen şikayetler bu iddaların pek de doğru olmadığını gösteriyor.
iphone3gs11247130848.jpg
Birçok kullanıcı sadece çok temel uygulamaları kullandıkları ve 3G'yi kapattıkları halde bile pilin en fazla bir gün dayandığından şikayetçi oldu. Apple'ın destek forumlarında gelen şikayetlerin dışında, İnternet ortamında birçok başka yerde de pil ömründen muzdarip kullanıcılar şikayetlerini dile getirdiler.

Rom.

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
177
o zaman 2-3 tane daha yedek ğil alacaksın yanına :)
İphone3G alıyosan bataryayı da alırsın dimi :D

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
Uzun süre dayanan bir batarya yapacak mucit yok mu ya? :D

m1903

Profesör
Reaksiyon puanı
8
Benim bildiğim iphoneların pilini sadece yetkili servis değiştirebiliyor. Yedek pil alması sorun değil,önemli olan takması :)

Rom.

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
177
Benim bildiğim iphoneların pilini sadece yetkili servis değiştirebiliyor. Yedek pil alması sorun değil,önemli olan takması :)

Valla hiç İphone'um olmadığı ve uzun bi süre daha olamayacağı için beni ilgilendirmez :D
Benim gariban N72'nin pili 2 gün anca gidiyosa, İphone'u düşünemiyorum zaten.

thedeli

Asistan
Reaksiyon puanı
8
Aslında 3.0'dan sonra iphone 3g'im pili daha uzun süre gidiyor diyebilirim. Özellikle bekleme süresinden büyük artış var. Müzik dinlerken bile daha uzun gidiyor tabi 3gs'i bilemiyorum. İşlemcisi çok hızlandırılmış, bu yüzden pili bu derece "yiyor" olabilir. 3g "s" dediklerine, S'nin Speed olduğuan göre bundan başka bir şey olamaz. İnsan yürüyerek mi daha çok enerji yakar yoksa koşarak mı, diye sorarsak, koşarak yanıtını alırız ve sonunda görürüz ki, 3gs koşuyor :)

zeroaxa

Profesör
Reaksiyon puanı
6
ilk çıkan modellerde batarya telefona sabitlenmişti kart bile değişmiyodu kartı takılı satın alıyordun zaten ama şimdi ne durumda bilmiyorum